Hagyd a felébe a TA.-t és emeld a tekinteted a tőzsdére: 140 felett vagyunk.Ez barétok között is 8% (sacc) a 130-hoz képest. Mit vársz?: napi 10% már kitörés TA alapon? :-)
A mínuszolóknak üzenem, hogy én is az emelkedésben vagyok érdekelt, mivel durván be vagyok ragadva jóval magasabb szintről, de próbálok a realitás talaján maradni.
Én nem vagyok nagy tőzsde guru, én az OTPdirekt-ben nézem az Opus RSI grafikonját és azon az látszik, hogy erről a 80-as szintről mindig volt korrekció.
Merre? Ugorni gödörbe is lehet :)) Viccet félretéve, volt egy nagy vevő 138-on, mivel csak 5-ös könyvem van, most nem látom, hogy ott van-e még. Ha ott van, akkor szerintem legkésőbb zárás előtt meg is fogja kapni. Én egy kis esésre, esetleg oldalazásra számítok a további emelkedés előtt, hogy kicsit hűljön az RSI.
igen erős szint volt és úgy tűnik átvitte forgalommal,kitört a csökkenő trendből naposon,talán hetesen is megteszi,de ezt itt sosem lehet készpénznek venni. Én is reménykedem hogy fordul a hajó
Hétfőn még így láttad:"130 azért erős szint,de talán újra el lehet hinni az emelkedést, ha forgalommal azt is átviszi"Ehhez képest,mint kés a vajon ment át rajta.... Ami nem baj,csak a 150-re is TA kemény ellenállást jelez.Remélem,az is ilyen "kemény lesz". :-)
NEW OPUS GLOBAL