egyelőre 155HUF-os sávot kellene elérje és tartósan ott mozogni addig sok mindent nem lehet mondani onnan tud igazán kilőni, de az elég nagy ellenállás TA alapon
ahogy a nevéből is láthatod ért hozzá :-D nekem semmi bajom, hogy 125huf-ot vársz......nekem is vannak 75HUF-os látomásaim is,ha a chartra nézek :-D ,bár szerintem a nehezén már túl van a piac és remélhetőleg a legalját már láttuk (a jövő majd megmondja)
Akkor jó nagy profitot kihagytál az ücsörgéseddel,nézegesd még tovább,hátha még kevesebb lesz :)))) Amúgy látom,sok opusz topikból tiltottak már téged :)))))
Dave ez nem elegáns. eddig veled értettem egyet, mindenki arra várja amerre neki kedvező, aki ezen meglepődik jó nagy marha szerintem. Azt mondjátok meg inkább 180as átlagommal mi legyen? dobjam a francbe vagy lesz ez még akár 200 is?
2016 júliusában szálltam be.Aki ismer az jól tudja...... Többet nem írok,az ilyen lúzerek miatt szoktak kitiltani:)) Kereskedjél barátom,sok sikert:)))
nem kellene d_mode-ot bántani, mindenki másképp kereskedik, más idősíkban akar sok pénzt keresni.... Ő napi chartos aki mikro távban kereskedik így természetes, hogy kiszáll az első látszólagos korrekció közeledtével és minél olcsóbban akarja visszavenni.... abban azért semmi meglepő, hogy 144HUf után már számít korrekcióra rövid távon, max a mértékén lehet vitatkozni illetve mást várni :-)
Ne is foglalkozzál vele mindenki azt lát, amit csak szeretne és kellenek a dalos madarak, hogy szórakozzunk egy kicsit, bár lassan olyan lesz ez is, mint a 4ig és Madrid esete :) De legalább történik valami a fórumon, ha már nincs semmi a BÉT-en....
NEW OPUS GLOBAL