Hmm. Lehet valaki már tudja, hogy eladták a Hunguestet a Tiborcnak vagy a kínaiak mégsem építenek vasutat? Egyébként szerintem csak annyiról van szó, hogy kopejka és haverjai komoly shortot nyithattak. Jelenlegi itteni aktivitásuk arra mutat.
csak le kell forgatni az elkurtuk 2 székház előtti jelenetetit. után jöhet a bűnös város 2 (község) amíg itt csak a hüppögés folyik, addig azt vastagon leszarják. csodálatos szalagcím lenne az RTL klub esti híradójában, hogy megkárosított részvényesek demonstráltak ML székháza előtt.
Szomorú, hogy ezt büntetlenül meg lehet tenni. És még egyszer: itt nem arról van szó, hogy rossz cégbe tettem a befektetésemet, mert annak vállalom a következményét. Itt bizony arról van szó, hogy leszarnak, napról napra hazudnak és semmi másról nem szól a munkásságuk, mint hogy kilopják a vagyont. Na ezért már szerintem nem én vagyok a hibás...
arra nyugodtan lehet lélekben készülni, hogy BuBE nem épül meg, ha lesz váltás. Ha jó a szerződés, Opus kap egy zsák pénzt és dolgoznia sem kell érte. Ha kemény az ellenzék, pénzt az eddigi munkáért kap, de ráb.ni akkor sem fog. Paks II az megépül.
nem értem, mi köze ennek a politikához, Viktorék alatt negyedeli le magát. Szétlopják simán. Lehet, ellenzéki kormányzás alatt hatékonynak kellenne végre lenniük és rendesen dolgozni, mert megbízás az nem pofára lesz majd. Meg lopni sem lehet annyit.Szóval sokkal rosszabb már nem lehet.
NEW OPUS GLOBAL