OSZLOPOS

Regisztráció: 2020-03-18 09:33:03

Hozzászólások száma: 1 481

Utolsó hozzászólás: 2020-10-26 12:16


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL hétfő, 12:16
BUXopoly: de van indok, mondtuk is páran, csak szubjektív, ki mit vesz észre. Rodolfózik a banda, kijön a plusszos jelentés, ami OK, közben 40-50Mrd-al csökken a saját tőke, amire 1 mondatot írtak a jelentésben. Az a nagyon nem OK.
Ezért van körülötte bizonytalanság. A másik a 611-es apportra 354-es célár és könyv szerinti érték.
 Mindezzel együtt ez az ár alacsonynak tűnik, de itt jön az, amit írtál: aki pesszimistán látja a jövőt - részvénynél a jövőt veszed meg - az azt mondja: eddig sem volt tisztességes a vezetés, ezután sem lesz, a másik meg azt mondja, hogy eladtak mindent már rossz áron, és nyereséges, ez az alja, irány felfelé.
Ki mire tesz.
Én utólag azt gondolom, hogy ezt el kellett volna kerülni messze, kutyából nem lesz szalonna.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 17:09
hát ez..ez 220! :-)
zöld!
fordulat!
nincs megállás, csak fel!
komolyra fordítva, technikailag 230 feletti zárás kéne. de apró lépésekkel...
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 11:21
nincs olyan, hogy garantált. A valószínűsége nőtt.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 11:06
fű alatt újabb jó hír...lenne, ha ez normális cég lenne...
SZÉP kártyak bővitett zseb és szochó mentesség további fél évre kitolva.
..mondjuk nem tudhatjuk, hogy miután 17mrd forint állami támogatással felújították a szállodákat, nem kerül e eladásra áron alul, mert további ismeretlen vírusjárványoktól retteg a vezetőség. A vevő meg tudjuk, ki lesz...
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 21. 14:11
Lehet, vihar jön.Tavasszal mindenki év végéről beszélt, hogy akkor már lesz itt minden. Most egyre többet hallani, hogy 2021 májusig kell kibírni.+ USA elnökválasztás+ EU Covid. Jó, hogy mindig van min aggódni :-(
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 21. 13:57
Alepvetően nem a NER-esek napja. OPUS, 4ig, Appeninn, CIG, mind csorognak le.Forgalom is akad. Lehet, óvatossak valakik, és egyébként van is benne valami, sok kockázat jön mostanság. Meglátjuk.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 20. 17:18
van remény, én ma ritkítottam, és többször volt már, hogy alja voltam direkt vagy véletlen egy papírnak. 
Meghúztam egy szintet, és azt elérte az árfolyam.
Kicsit sem csodálkoznék a holnapi zöld zárón!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 20. 10:53
Remek gondolat!
CIG eladásnál nagyon ki fog lógni a lóláb, az ember saját magának adta el, hogy milyen kockázatos, valószínűleg nevetséges áron.
Sok Sikert! Ha beindultok, pakkomhoz hasonló szerény összeggel mindenképp szeretnék hozzá járulni a költségekhez. Szerintem tudtok itt kalapozni, ha kell kis támogatás!
 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 15:53
szia, 100e db van kint, nem akkora buli kiütni. Ebből olyan 10e van a kibocsájtónál. Azt meg fogják venni az utolsó 5-8 ft-nál, kecsegtető rajta az áttétel.
A certisnek meg ha van kis esze, meg szabad pénze, beáll a kiütés alá 1 Ft-al a 07-es certire, és át tudja görgetni.
A rés töltésben , mint indokban jobban tudok hinni.
Amúgy meg csak azért jöttem be, hogy egy jó "rohadjon meg a OPUS vezetés"-t beköpjek. Minimális erőfeszítéssel, akár szóbelivel meg lehetne akadályozni a morzsolódást.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 16. 13:29
750 milla megbízás. Mondtam, hogy régen jött bármi hír, ideje volt.
Valami zsíros is beköszönhetne. Lánchíd mondjuk.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 16. 10:13
Szia Szept,
máshonnan közelíteném meg. Ha szükséged van a pénzre, lenne jobb helye, akkor sokat ne gondolkodj rajta, add el.
Ha nem SOS, akkor határozz meg egy összeget, aminél szeretnéd, ha nem érne kevesebbet. Ha azt eléri (leesik addig), add el. Ha nem, várd, lehet lesz kicsit vagy jóval több.
Normál esetben is kevesen mernek jóslásba bocsátkozni, de itt a Covid miatt egészen kiszámíthatatlan a következő kb 6-9 hónap.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 16. 10:05
szia, tényleg csak röviden, mert nem lényeges. Egy nickem van, nincs okom másikat használni.2004 óta ez, csak voltak nagyobb kihagyások. Szabi, home office, egy kutya:-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 18:53
nem tehetek róla, ellentétet látok abban, hogy a kormány külföldi nagyvállalatok tucajait csábítja, amik alapvetően ipari, gyártási területről jönnek. Ilyen iparágban a legnagyobb kiadás a humán ára, a bér, és igenis rosszul esik, hogy azért jönnek ide, mert jó munkaerőt kapnak kevés pénzért.Nyugati országokban munkanélküliek vagy migránsok kapnak több pénzt vagy segélyt vagy bármit mint itthon a magyar, dolgos, nyomorgatható, tanulékony és szakmailag jól képzett munkaerő. Magunkat sajnálom. És az meg a kedvező fizetéssel és annak folytonosságával függ össze, hogy a saját fizetőeszközünket ezért folyamatosan gyengíti a kormány, hogy maradjanak is itt. 
Mondok én jó dolgot is: CSOK, és minden olyan intézkedés, ami a gyerekvállalást ösztönzi, és a nevelést segíti.Támogatom, és gratulálok, hogy a migránsok előtt időben lezárták a határt (azt kevésbé, hogy ezzel folyamatosan stresszelik a népet, és jó részük tovább ment volna, de jó így). És a NAV fejlesztések, amik szépen háttérbe szoritják a fekete gazdaságot. ez 3, de tudok többet is.
De itt mi tőzsdézünk, és a kormány intézkedései általánosan inkább torzítják, mint utat engednek a szabad, nyilt , piaci alapu gazdasági működésnek. Kiszámíthatatlan, unotrodox - bármit is jelentsen- és ezért folyamatosan alulteljesítő a magyar tőzsde-.
Az OPUS topic...azért ez egy szomorú sztori, nem meglepő, hogy több a keserű meglátás, mint máshol. 
Szabin voltam ma, azért írtam sokat, de legközelebb nézek inkább filmet :-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 17:27
Az a helyzet, hogy shortban gázolnék tövig (USA), ha nem közeledne egyre inkább az a nap, mikor valaki azt mondja: megvan az oltóanyag! (és nem a 3. orosz hanem USA, mert nekik csak az a tuti). És hát igen, a választás. 
Abban nem hiszek, amit a Takarékbank ír, hogy idén nagy esés, jövőre 7% up. Idén nagy esés, jövőre meg kicsi up.Az alapja az volt az egész V-nek, hogy hamar jön, hamar megy. Csakhogy ez még mindíg jön, így mélyül a hatása. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 17:20
aki gondolkodik, az már azonnal elvtárs. Érvekre jobban adok.
Amúgy inkább libernyák, ha már választani kell, de az a fajta, aki az I.Orbán kormányt tűzzel vassal védte. A szocik faszok. Felőlem még Orbán is maradhat, csak +1 %-a legyen, maradjuk az EU-ban, legyen normális ügyészség, és piaci alapú gazdaság....egy jó jegybank elnök, és egy olyan köztársasági elnök, aki nem csak aláírogat, mint egy automata, a tisztségnek legyen újra súlya. És nekem még vonzó a nyugati világ, a türkök helyett tartsunk arra (Szijjártó is menjen hajózni, felőlem egész életében hajókázhat). A munkámnak legyen értéke, és bírjam hányás nélkül nézni az M1 hiradót.
ennyi. sok?
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 16:58
Inkább az az elkeserítő, hogy lepörög több mint 2M db CIG, ami valahol a mi vérünk, a mi kutyánk kölyke, úgy tekintek rá, mint dezsdvérre, hasonló kisbefektetők homokozója, és ennek a mennyiségnek 1%-ka sem gondolta azt, hogy ne, veszek OPUS-t, mert jó lesz. Vagy lehet. Vagy mert O-val kezdődik, vagy bármiért.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 16:44
jelenleg a 170-re meg a 260-ra ugyanakkora esélyt látok. Ezen sávon kívül nagy szerencsével/balszerencsével szerintem.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 16:22
áh, ez nem lesz mostanában ezer :-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 14:45
a játék neve: ne legyen az ellenzéknek pénze a 2022-es választáson (avagy Lölö ezt is szeretné megépíteni)
https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/a-lanchid-felujitasat-is-tamogatna-a-kormany-3138685/
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 14:40
Hát ugye a Rába azért ilyen profi cuccokat nem gyárt, illetve ezek az EU Néppártba maradás vásárlásai. 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek