Junius 10.-en voltunk 225,5 ft-on majd megszolalt Lorinc baratunk es elindult felfele ez a fos.Ott 268,5 ft volt a maximum juni 15.-en.Azota csorgunk megint.Szanalmas egy fostenger lett ez a gane.Sajat reszvenyuket shortoljak ezek a nyomorultak.Talan fordulhatnank mar vegre.Az is kibaszott szegyen,hogy 300 ft alatt van az arfolyam.Ideje lenne lemondania az egesz kibaszott vezetesnek.Lathatoan kurvara nem ertenek egy tozsdei ceg vezetesehez.
A sok dislike továbbra is a kérdés feltevőjének szólt. Csak szólok. Nem rég még ő volt a legnagyobb felbeszélő, és mindenkinek nekiment Lóri haverjával, aki szidni merészelte Opust. Csak szólok.
Tőzsde miről is szólna... Gazdasági társaságokat segíteni a fejlődésbe. Új forrás bevonással. Ez már sajnos sokszor nem igaz. Főleg itt . Jelen pillanatban sok esetben arról, hogy tudod a másik pénzét elnyerni.. Opusz esetében is így érzik az emberek, de amikor mindenki pénzét szó szerint úgy vitték el ebből a cégből emberek, hogy semmi következménye sem volt.. Phylaxia 6 Ft-os árfolyam? Akkor semmilyen gazdasági értéke nem volt a cégnek, most 200 körül van (van értéke). Tudom, hogy van aki 800Ft-on is vásárolt, de ez sajnos az emberi kapzsiságra vethető vissza. Történelem: Azt had kérdezzem meg tőled mikor "hasított a nemzet" ? Sajnos én úgy látom, hogy akkor amikor "egyedurami rendszer volt,( ami nekem sem tetszik ) akkor kezdett a gazdaság, kultúra jelentősen erősödni. pl Hunyadiak, Mátyás " Bármit lehet demokráciának nevezni sajnos. Nyugatabbra a demokrácia abból áll, hogy az infó a médiába erősen szűrt. Ha valakinek nem teszik egy "drasztikus" vélemény a neten rögtön vallomásra hívnak. Itt is ki lehet menni az utcára. Nyugat azzal kérkedik, hogy náluk minden jó, mutogatnak a keletiekre, hogy itt minden szar. Közben ők nem tudják majd energiát biztosítani a téli időszakra.. A kelet látja el lassan teljesen a nyugatot munkaerővel. Vannak sok száz éves demokráciák, de az sem működik jól. Amúgy meg elírtam az évet az 1301.. Kérdezem, hogy melyik nyugati ország pártjai jelentgetik fel egymást Eu.nál? Nálunk ez is divat.
NEW OPUS GLOBAL