Annál amit ezért a két szállodárt kapott még egy kakaós csiga is többe kerül. Egyszerűen csak papíron az Orbán dinasztiánál landolt. Rengeteg ilyen biznisz lesz még a közeljövőben.
lassan már csak az az egy kérdés marad, hogy választásokig lesz -e esély egy normálisabb kiszállóra. Valahol 275-nek is örülnék már.És elnézést mindenkitől, aki magasabban ragadt be, de én ezzel beérném. Nem politizálva,de szerintem kormány oldalon nem örülnek ennek az előválasztási eredménynek. Kell a pénz: indult a cég az autopálya koncesszióért valami konzorciumban. Én nem olvastam,nem láttam információt, hogy kikkel, milyen arányban, stb. De az az elején pénzbe kerül. És nem annyiba, amit kap két szállodáért. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a saját részvény vásárlási lehetőség inkább arra kell, ha elkezdenék szétverni az árfolyamot, legyen mivel betámasztani...de örülnék, ha nem lenne igazam.
Helyesbítek,egyetlen egy dologban reménykedek,-ez a helyes kifejezés.
Törölt felhasználó2021. 10. 20. 09:59
Sziasztok. Milyen érdekes,mi nem láttuk a lehetőséget ezekben az eladott hotelekben,-de a köpcös veje igen.Egyetlen egy magyarázatot tudok csak elfogadni erre,hogy nagyon kell a zsé vmi kurva fontos dologra. Értékteremtés, meg a fa...m.Budacashnél nagyobbat fog szólni,az biztos ha mindent lenyúlnak.
NEW OPUS GLOBAL