De nagy fos lett a Portfolio oldala! Ez egy áttekinthetetlen szar, előfizetését persze lehet változtatni, de még az sem olyan áttekinthető, mint amilyen a régi volt. Ez ám a fejlesztés....
Köszi. Holnap még igg vérteszt, erőm kb nulla, de túlvagyok rajta. Szerencsém volt h nem volt tüdőgyulladásom. Ezzel a papírral meg kevesebbet kell foglalkozni. 20 féle rv-em van, a leggyengébb az opus. És abból van a legtöbb 😂😂😂
Egészséggel nem viccelek. Sok extra ütésem volt, megvizsgáltak, terheltek, futtattak, utlrahang, holter stb. Nincs semmi szervi bajom. Szerencsére. Pihenjek többet meg ne stresszeljek. Kösz, egy éve csesződünk meg, karanténból karanténba esünk, két kisgyerekkel tanulj otthon, közben több tucat alvállakozód is irányítsd. Próbálj túlélni, + tőzsde. Aztán szerencsére a vizsgálat alatt megszállt a covid, 2 hét döglődés - nem vicc, mozogni is alig tudtam, nem vicc ez a sz@r, ma voltam első nap dolgozni. Amúgy minden ok
Az akkumulátorok újrahasznosításában is vannak már nagyon komoly lehetőségek, illetve maga az akkumulátor technológia is jelentős változás előtt áll. Ettől függetlenül még ha totál lecsökken mindenféle emisszió (gyártás, üzemeltetés) a következő egy-két évtizedben (már ha addig kihúzzuk), akkor is ott van az egyik legnagyobb probléma, a terület igény, azaz a parkolás és a használat közbeni helyigény, mert főként a városokban, ha mindenki urizálni, akkor csak egy álló sor lenne, de nem közlekedés, nincs hozzá elég hely.
Én meg nyugodtabban néznék ide be, ha nem ilyen álszent emberek okoskodnának itt, kis száraz vörös. Neked nincs istened, max a pénz, mert bár az általad folyamatosan letolvajozottakkal nem tudtál risztelni, de van pofád folyamatosan ide járni és belerúgni normális emberekbe.
Remélem, ez csak poén volt. Az egészség az első, akkor inkább szállj át másik papírba a következő felrántásnál. A bluekat (mármint az igaziakat) most megrántották, ha ott lecseng, akkor talán itt is lesz egy kis műsor a semmire, mint a múltkor. Használd ki, mert első az egészség, de utána ne sajnáld, ha vmi megmagyarázhatatlan ok miatt meg mégis nagyon megindul felfelé. Ez ilyen papír, vagy nagyon csorog, vagy nagyon megy. ;)
Menekülj is a 8 %-al. Én is azt fogom tenni, lehet már holnap, de sajnos pont 50 %-al. Viszont ha beszállok a Mol-ba, azon visszajöhet egy része, főleg ha még pár napig így megy, mint ma.
fantasztikus érzés !!! tudom a 8 % bukásom közelében nincs annak, amelyet azok buktak akik még az elején bevásároltak, de nekem ez is elég volt ahhoz hogy meneküljek
NEW OPUS GLOBAL