miről beszélsz? Ez már rég pince. Továbbra is várjuk a vezetőség bejelentését arra vonatkozóan, hogy beadták az OPUS fúzió óta megvalósult 430-175 esés miatt. Egyszerűen inkompetensek vagytok.
okos fiuk ezek. megoldjak majd. suket duma amiket mondott! Valami nagy dolog lehet a hatterben. Kivezetes , csod kizarva szerintem is. a., meglovagolva ezt a trendet direkt kurva alacsonyan tarjak vmi miatt (olcso vasarlas?£ b., nem erdekli oket az arfolyam . ezt nehezen hiszem mert ilyen arfolyamon komolyatalanok... Evek? mirol beszel? 1 hét alatt felbaszhatnák 600 ra ha akarnák. de meg nem akarjak.. csak mar mindenki turelmetlen. nem lesz ez igy jo nekik.. megszivjak, . egy ket ember meghulyul es nezhetnek...
Persze, mert a Takbankot veszik a vezetőkkel együtt, ahelyett, hogy magánemberekként a saját cégüket veszegetnék. Az is piacbefolyásolás lenne szerinte? Az az ember annyira buta...
A 800-as árfolyam túlzó volt szerinte, erre mondtam, hogy azt is ők csinálták. Ezt most is megtehetnék, ha vásárolnák a saját részvényeiket valami szingapúri alapon keresztül, mint Csányi papa. Sajnos nincs ilyen alapjuk.
Az Opus nagytulajdonosa közvetlen és közvetett tulajdonrészén keresztül
még mindig Mészáros Lőrinc, aki közvetlenül 24,6 százalékos
tulajdonrésszel rendelkezik a vállalatban. A cég árfolyama a 2018
április 8-i parlamenti választást követően történelmi csúcsra
emelkedett, egészen 810 forintig emelkedett, ma pedig már 180 forintig
esett, vagyis a választások óta a mai több mint 10 százalékos eséssel
elveszítette értékének 78 százalékát.
Mondtam neki, hogy rengeteg kisbefektetőt kicsinálnak így, rengetegen tönkremennek miattuk, mert nem tudják kezelni a kialakult helyzetet. Csődtől és kivezetéséről abszolut nem kell tartani. Szerinte, a sajátrészvény vásárlás piacbefolyásolás lenne, pedig az OTP tegnap is vett. Nem tudunk mit tenni vagy várunk pár évet és jobb lesz a helyzet vagy eladjuk.
Tisztelt Vezetőség! Amennyiben bíznak saját cégükben, akkor itt a lehetőség, lehet saját részvényt vásárolni illetve a vezetők is vehetnek részvényt. Vagy úgy gondolják, hogy jövőre ennyit sem fog érni a cég és nem éri meg most venni?
NEW OPUS GLOBAL