A heti teljesitmenyunk a penteki zarohoz viszontitva -20%. 251-200 ft.Ugyes.Minden a legnagyobb rendben.Egy tozsdei cegnek az arfolyam nem szamit by faszkalap kankos Dako.
Hahhhaha Én meg a profi tőzsdés. Egy utcában sem vagyunk... higitottam mert hiszek ebben a storyban. Aztán lehet nekem is majd a gyerekek élvezik 20 év múlva, meg mesélik hogy a papa nem fosott be a 200-as opustól és belevett, bár mamának azóta sem mondta meg 😂😂😂
köszönöm tanár úr. olvastam h.átlagát javította, de ha nem egyben ad el, akkor pluszban van. nézőpont kérdése. a miénk nem egyezik eszerint. olvasok és értelmezek is, de az ördög a részletekben rejlik. egyébként meg ne legyél feszült:) Szúúúússszaaaa, ahogy a taxi című filmben elhangzott. ünnepek után majd erre nézek még, hogy tart-e még a holnap már ki sem nyit a tőzsde hangulat, meg mi lesz itt stb.. van egy nagyon jó felhasználónév OPUS - ba írogatva. tartalmával nem mindig, de a nevével egyetértek, ezt beobbantottuk most egy időre:) és akkor.. nem kenyérre kell. igen sokan az egót nem tudják kezelni, h.elbaszta.. igen el..van ilyen :) ez nekünk csak játék! Peace:)
Tudod miért kérdem? Nem lehet hogy bennfentes? Nincs olyan hogy egy átlag(de még átlag feletti sem) ember így megmondja hogy 200-ig lemegy az opus. Mindezt már 600-nál elkezdte irogatni. Senki ne akarja bemagyarázni nekem hogy ez pusztán rossz indulatból aljaságból irogatta. Vélemény?
Akkor te voltál (a soknikces), aki ígérte a pletykát, ha Opus átlépi az 500-at? Ez 300 (400, stb.) felett? Csupa nyertes tender, és esett ez a f0sh. Miért most fordulna?
Nem ő most bull 250 óta (akkor buzdított vételre mindenkit), bár azóta már a nem vett mesét nyomja :) - a kevés hozzászólásból kiindulva összevezsett legalább 2 énje :)
NEW OPUS GLOBAL