OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 3 384

Utolsó hozzászólás: 2021-06-14 17:25


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.
Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-12-14 15:42-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "4IG részvény" topik #56104 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
egy kicsi nyugodjon le mindenki...
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-12 07:00-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-25 07:22-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
nem muszáj fórumoznod, utálkoznod másokra lehet anélkül is

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL hétfő, 17:25
Szép kis nap&záró..a jelentést is várjuk,viritaniuk fontos,hogy az irány is megmaradjon,aztán turizmus is csak segít majd itt számok terén nemcsak lölőnek, dw  izunk bemme idovwl második negyedévben nekunk reszvényeseknek is!
Lesznek ismét későn ébredők és ismét részvényesek szerintem ha megindulunk tartósan azok akik vártak,szidták,100ot ér szerintük,aztán fentebb ujraterveznek majd.
Sok sikert nekunk a továbbiakban,az ut elején vagyunk,de szep utazás is lehet ez ismét..
Opus real. péntek, 11:00
Tépik is nagymester.. ;)
NEW OPUS GLOBAL péntek, 10:00
Olvastalak is többször és hasonlóan láttam. Itt most valami végre úgy tűnik kezd megváltozni, hiszen választás előtt nem akarnak táptalajt adni egy ellenzéki támadáshoz, hogy hadházi meg kisemmizett kisbüfik, közben a gazda és barátja gazdagodnak stb.. lényeg, hogy öröm látni, hogy a piac reagált részben, és kezd reagálni a szavakra.
Plusz láthattuk hogy létezik egy szégyenlős, eddig csendben maradt, de most előbújt kommunikációs igazgatóság is. 
Reméljük hamarosan a vízbe nyomott labda esete lesz és átfutott teljesítések számként, eredménysoron is növelik a cégértéket, részvényesi értéket, ha már annyira szenvedélyük az értékteremtés. 
Szép napot nektek. Re: 611:)
NEW OPUS GLOBAL péntek, 09:57
Végre megszólalt valaki, erős jelzésnek értékelem, hogy a tulaj/tulaj szócsöve volt az egyén. Továbbá, hogy konkrétan Opus tekintetében is látható, hogy zavarja őket már az árfolyam. További bővüléshez, amiről beszélt a tőzsdéről elég "olcsó", ha nem a legolcsóbb forrást bevonni. 
Szimpatikus, hogy van stratégiájuk akár külföldi vásárlásokra, vízió bankholding terén, elképzelések a cégcsoport más területein, amik nemcsak hazai, de külföldi vevők felé is jelenthetnek iránymutatást.
Olcsó a papír röviden utalt erre. Nem félnek ahogy közűlünk sem sokan esetleges kormányváltástól. Önmarketing mellett, hogy a "csúnya" lőrinc nevet és a hozzá kötődő sokszor jogos sztereotípiát fehérre fontos mosni, mert megkerülhetetlen szereplő a csoport itthon és idővel nagyra nőhet a környéken is úgy vélem már égető kérdés volt, vagy legalábbis ennek a megkezdése úgy, hogy a leggazdagabb lett a gázos.
Ehhez látszik hogy profilváltás is lett, vékonyabb , kevésbé leharcolt fizimiska,fej. 
Sok kérdést kapott ami elég velős volt, volt ahol PC válasz jött, volt ahol saját kútfős, akár odamondós is. Lesznek is szép napok még. Mellette van aki hosszú távra fektetett be, van aki azzá vált. a 06.11 -es dátum pedig igen egy érdekes egybeesés.
Egy jó jelentéssel, amire sok befektető már vár ez az interjú a benne fekvő irányokkal és későbbi - belátható időn belüli realizálódásokkal (tényleges vételek, bejelentések azokból, amiket mondtak) árfolyamban való megjelenéssel biztató időszakot is elővázolhatnak számunkra. Nem jelentés után, nem márciusban, most jött a nagyinterjú, kommunikációs oldalról is megtámogatott "kifehérítés" nagy tömeggel való "elfogadtatási" kísérlet. 
Számunkra a fő kérdés, hogy mik a számok, részvényárfolyam. Több rész is biztató, de hallani sok dolgott hallottunk már itt a korábbi "nagyon" jó menedzserektől is, akik után most úgy gondolja tényleg jók a menedzserek. 
Akkor ezt szeretnénk rövid időn belül árfolyamban is látni, tekintve, hogy szép dolgokat már korábban hallottunk. Ennek első lépése lehet a jövő heti szép jelentés, akár meglepetést okozó jelentés is. Kíváncsian várjuk. 
Sok sikert a csapatnak:)
NEW OPUS GLOBAL 2021. 06. 04. 13:27
Szèp napot a közössègnek🙂
Így igaz, de van aki gumicsontkènt rágcsáló, ahogy néha látható adott beírásokat.
Bejácska is "öszödizhetne" egyet H.hazudtunk éjjel nappal..
Vezetők jöttek mentek ígéretekkel együtt,azonban az árfolyam áll, funda kuka, megrendelèssel Duna rekeszthető.
Az eredmènyek javulnak,bizalomra ad okot a hazai GDP idősor & várakozás, plusz,hogy az ipar robogott és fog is.
Nemzetközi tőzsdék csúcsokon, itt pedig management részről csend&hullaszag.
Osztom,hogy bukás esetén nagy szükség lesz egy jobb árfolyamra,jóslásba nem bocsatkoznej,figyelembe véve elmúlt időszaki történéseket,azonban benne van egy erős fel is akár Q3-ra ahol már láthatóvá válik atfutottteljesitett rendelesallomany,+turisták hatása,korai nyitással együtt.
Sok könnyen el lett itt hullajtva,viszont akik utálják,akár el is adhattak,vagy ahogy mi is nézhettek más piac után is, mert keres(ked)ni lehetett és tavaly említésre került itt egy éve pl,tesaval,cryptoval,otpvel,richterrel,Reddit csorda tippjeivel, lényeg h.opcio volt.
Sok sikert itt is nekünk,nektek, türelem már volt elég így eredmèmyt is várunk kedves management🙂
NEW OPUS GLOBAL 2021. 03. 02. 17:13
Egy szabad fórumon nem gond a várakozás,mi legalább várakoztunk,elmèlkedtünk korábban.nem jött be nem gond. Sok nagy tudású pedig csupán okoskodik ötletelès helyett.. ennél még az is jobb aki javasolta h.sajtonyilvanossag,választás előtti hírverés generálás egyfajta ebresztőkènt,vagy egy nemzetközi hírportál bevonása,ami szintén megfelelő motiváció lehetne,mert ennyi megrendelés,munka és ilyen szar árfolyam világon nincs..
Bankpapirnál,richternèl bejött anno fórumon is,amik be lettek irva ,hisz ott lehetett tervezni beígért menedzsment infókat,itt amit mondtak kb.kuka. így itt nehezebb betalálni,nem gond,lentebb vannak az agarak ebből tanulva.
De számomra sokadlagos,h.mit gondoltok zelcsi mesterrel,vagy reál mèg a nagy Tudor vele együtt, mert ami számít,az egy dolog,h.ne innen kereskedj&kb.magad brókere lègy,így csak magadra mutogathatsz, ha nem keresel🙂 ez gondolom megvan&ebben egyetértünk,ha másban nem is,de ettől kerek a föld 
Tanultunk mi is,igazából tudtunk keres(kedd)ni mashol,itt pedig várjuk az idei meglodulast. 
Papírral,sokan unatkoznak ez 5perc olvasás után lejön,pont ezért nem való semmire már sok fórum.
Amilyen előremutató gondolkodás volt sokban,most akkora a mocsár.
Idèn abszolút fölfelè várjuk,sőt 20%al jobb eredményt várnék 19-hez képest, csakh.ha nem jön be tudjátok min rágódni,mit visszaemlékezni🤭
Elmondanám ez nem jósda,csak vágy gyűjtő kb,ami az árfolyamokkal nem mindig van pariban,főleg h.kiderult a menedzsment&ècsè is az főleg haza játszik,de hamarosan színt kell vallani.
Nekünk nem de pár nagytulajnak fájdalmas lesz/lehet a választáshoz közeledve főleg ha pár haragos bufike elègtètelt akarna..
Izgalmas év lesz,ennek örülni kell. Nem lépne meg a szemetbiznisz beèrkezèse sem..volt arról is szó.
Jó pihenèst a forumosoknak 👌
NEW OPUS GLOBAL 2021. 03. 02. 12:18
Ahhoz papír is kell,neked szerintem mivel egy troll vagy pár társaddal együtt egy darab sincs, de így ha megindul profit sem lesz.
Mert meg fog indulni,nem teljesen piaci alapú ez a papír. Akkor még finom volt a fogalmazás. Mi nem 430-ra várjuk már. Fentebb,szóval most már ez lehet a gumicsont pár embernek,ha netán nem megy jelentès után semerre😄
Aki utálja a menedzsmenttel,papírt adja el nyugodtan,hiszen akkor megnyugszik,akinek papírja sincs,az troll,de ezt valójában csak ő tudja.
Mással is lehetett keresni,nagy szerelem volt Opus,de hogy manipulált az fix,így más vizekre is el kellett néznünk,tehát van lehetőség,így mazochizmus kb.ha vki szidja de papírja meg egy darab sem.
Ezek ellenére sok sikert a részvényeseknek,leendő részvényeseknek (akik ha megindult lesznek tulajok, hisz itt mint tyúk a takonyra nemcsak egy jól szervezett horda/erdekkor ugrik rá papírokra,hanem kicsik sem akarnak lemaradni nagyon) mert úgy vélem agyon izgalmas év elott állunk,nem csak mert hazai turizmus év/év alapú foglalások ok áprilisra foglalásokbol látszik,hogy kurva jó lehet,hanem,mert ha akarnak is profitot,netán félnek h.jovore mi lesz választáskor,akkor valahogy pénzt is lehet h.szeretnenek kivenni,ami talán 500-700 közt jobb összeg nekik is..
Hangos gondolataim véget is érnek. Szép napot & kevés idegeskedèst nekünk,nektek🙂
NEW OPUS GLOBAL 2021. 03. 02. 10:20
Sziasztok,
Èves jelentésre mit vártak? Plusz plusz,mínusz mínusz ha szavazásról van szó:) Tavalyi eredmények Opus Globál honlapján fent vannak ugye&meglepett hogy árfolyam is..
Igaz írni nem tudnak,mert a nagy beúszó meggyőző üzenetekből sikerült kihagyni egy betűt..
Reméljük a rengeteg elnyert munka ellenértékét ami már befolyt időarányosan nem felejtik el megemlíteni az éves számoknál😏 mert idejelenne már megindulni, főleg H. Más piacok,sőt BUX is válság előtti szinten.
Értjük covid,korábbi hazug vezetők,meg sokat is dolgoztok,de amíg dolgoztok ott a focista sráccal együtt nagyon, Tesla,Disney,MOL,Richter, Amc nem keveset hozott,így itt is szeretné idővel az ember szép profitot látni.
A futballista srác pedig rohanjon a gazdához,hogy szar a honlap szovegezese🤭
Idei év lehet a miénk, sok korábbi megbízás ,fejlesztés (Kall pl.iden már csúcson termel) idén még többet termel,erre itt dagonyazik a drága..
Apropó nagyvad..útközben kilőtték vagy ilyen nehéz a hulladèkfeldolgozó vagy barmily nagy bizniszt idehozni??
Bejáról pedig azt rebesgetik, hogy kemény ès nagyon ügyes targyalofèl(ekkora hátszèllel nem nehèz..), csak mèg ez épp eredmènyek szintjèn van előttünk rejtve..
Kevés idegeskedèst, sok nyeresèget ès papírt majd a kezekbe ha emelkedik szépen ,pl.a jelentés után várnánk, aztán kiderül ,lehet kèrèszèletű lesz,mint a titász tèma..
Jó profitot az ujaknak,règieknek 👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 25. 11:20
Elnèzèst,de korrektor pár helyen átírta,megoldókulcsok🙂
*lölőèk
**Feljövök
***Kussolnak
Mennem kell guberálni valamit,hogy a generátorba legyen anyag,mert akkor nem tudok írni 430nál majd,mert úgy megviselt ez a gyengèbb árfolyam minket..ja nem,hisz önként tartottuk a papírt meg..
Noh a humor,mellett vár az üzem.
Tiszta szívemből profitot kívánunk nekünk a rèszvènyeseknek.
Szóval Trixie,Lölö,Fájó,vagy akik helyette olvassátok,bemutatkoznèk: 2 rèszvènyes vagyunk jegyesemmel &lassan mi is jachtoznánk,ahogy Ti tesztek sokunk támogatásából picit galárd módon..
Szóval nyárra új ATH-t akarunk ezt Jèzuskának gumikesztyűben megírtam!!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 25. 11:09
Így igaz. Ide elég 10-20naponta max fèl órára benézni,mert van addig sok más öröm a járőrök és egymás ijjesztgetèse helyett,holott harc helyett lehetne kellemes tèma az is h.álmodoztok,de kinek milyen a szemüvege.. olyan a világa,elfogadjuk ezt páran,csak èpp nem akarunk benne részt venni.
Ha pedig emelkedik akkor a károgók csemdesednek,ilyen ez.
NagyKópènak köszi az elemzèst. 
Buxopoly,Gyuri ès a többieknek akik tulajok azt üzenem,hogy az nevét aki a vègèn mevet.
430-nál jövök😉 sziasztok🙂
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 25. 11:05
Sziasztok,
Szerintem egy èv sem kell, ez elválik majd 3. negyedèves jelentès után, mert egy 3negyedève èv/èv alapon &folyamatosan bővülő profit talán el is gondolkoztam pár nagyobb bufit h.hoppá alakul valami.
Titász nem kèrdès számunkra h.lesz.
Kèrdèseim, hogy akik 70-re várják venn3nek e egyáltalán valaha,mert ugye sem a károgók,sem a papírnèlküliek,csalódott bukóban kiszállt ès itt unalmunkban trollkodók nem tudnak, majd papírnèlkülikènt indulni a győztesek a kasszánál derülnek ki versenyben.
Akinek pedig nem tetszik ez el is lehet adni ès nemcsak teslával lehetett,meg nióval,otpvel,vitcoinnal idèn sokat keresni..
Talán lassan fèl ève írtam ide erről is,de van akik szeretnek a szidalmazás,önsajnálat bugyraiban tengődni,meg a múltba révedni ès itt trollerkodni.
Szerintem közel az a 430. Cig is ha jól emlékszem pakshoz szerződött tegnap&ahogy itt hamarosan idővel itt is nagyobb mozgást várnèk.
Egy valami ismèt jó,hogy korábban optimistábbak is pincèbe várnák akár egy 9%os nap után is,de hát ilyen az arctalan forum. 1000-es bulin már látni lehet pár arcot(igaz lehet stresszben megöregedett)
Lènyeg h.papír nèlkül nincs profit..
Kitartást,hisz nyavalygással meg daxli hivogatasával sem lesz jobb hiszen lilork olcsón szeretnék venni a papírt h.mikor megindul biztosabb kézbe kerüljön a profit,ez eddig is szerintem a kivèreztetèsről szólt.
Nem lepődnèk meg idei szèp zárón sem. 
Jelige türelem casht terem!
Üdv:
OTP-TOP, de OTPTIPITOPI,vagy a felbeszèlő,hívjatok bárkinek,így tudom h.legalábn ha néha felhívom olvastok haterek Ti is,ami legalább egy gondolat erejèig a komor elmèteket talán vidamra fordítja,mert ezen keseregni kár,hiszen a Dale,azaz elad gombnál annó ti ültettek,feltève ha volt papírok,nem èn.
Azaz ki is a felelős a hazug tolvaj korábbi&pár jelenlegi vezető mellett akik csupán kussoljál,h.ti mèg bizonytalannak legyetek..??
Hagy halljam szèpen..??igen Te ott,nem èn:)
Noh fel a fejjel hiszen ez az állapot is m3gha kicsit hosszabb is de átmeneti.
Szèp napot&idővel jó profitot nektek👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 22. 18:30
Ez ha lezárt story lenne igaz is lehetne,de ig épül,bővül termel,megrendelést nyer el a cég és ha szerencséje van a befektetőnek,vagy csupán tényleg termel is a cèg,akkor a nyugtával dicséret a napot elv alapján mèg profitja is lehet,igaz nem lóverseny időtávon egy hèt/1hónap hanem 1-5èv (közèptáv) ..
Sokan elfelejtik h.igen volt hazudozo menedzsmenttag,vezető,Trixie stb..azonban ezek nem omlesztenek forintot abba ami hosszú távra nem jó,más oldalról pedig a pertársaság is járható út nekik és a médiának is ébresztő ,azaz h.ezzel mint témával lehet foglalkozni & ha zörög a haraszt azt lehet nemzetközi vizeken is meghallják.
Bár arra szerimtem N lesz szükség ..mert jövőre (igen2ève ez van,h.jovore ) indulnia kell a szarkupacnak😂😂
Meglátjuk.. mondta Stevie Wonder 😉
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 22. 17:52
Az számomra tèny, de talán másnak is lehet effèle gondolata beirtak alapján, hogy fékezett árfolyamunk van,azonban az eredmènyeket mèrlegeket hamisítani hosszú távon nagyon-magyom nehéz,ergo jó eredményekre emelkedès lesz a jutalmunk..
Aki pedig sír,fáj neki h.megkopassztották(igaz senki nem mondta h.fektessen ide v.ha befektet ne tegyen stoppot..) az várja a félt,vagy csendesen imádkozzon(egyik sem segít..) vagy élje az életét tekintve,h.itt nem konyhapènze van így N lehet gond ha ellene megy a piac..
Választás előtt muszáj lesz nekik alakítani valamit árfolyamban,mert egyébként híre lesz,nah nem is a pertársaságnak,vagy h.szar az árfolyam,vagy H. Emel tesója pèter dűlőben 310m ért vett házat,lolobá 805m ért fentebb a hegyen villát,vagy demján földjeit halála előtt tihanyban gyorsan átkerültek máshoz.. vajon kihez is...??hanem h.elegedetlen tömeg lesz a székház elott,amire a média fel fog figyelni egy választási hajrában,a negatív reklám pedig cink..
Noh ezek csupán égből kapott gondolatok voltak,adjatok gyorsan ha féltek a 130-150től..
Jövőre új. Csúcsot varok,hogy miért ?? Mert merek álmodni a világvègèt váró papírnèlküli nihilistákkal szemben😂
Jó 7vègèt,irány hèvíz🙂
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 21. 15:38
Sőt lehet magasabbra is szaladunk..ki tudja? Vagy Ti Zelcsi kokáddal tutira tudjátok h.mi lesz idèn,hogy ahogy CIG pl aljról tette ez nem duplazik.. ?? Szerintem nem így talán az èszosztás illik rátok is,de nem is ez a lènyeg,főleg h. ez is év  közbeni minimumrol lett dupla,&2dupla mèg ráfèr a kis "kedvencünk re"😂
Látom unatkoztok páran nagyon,hisz nincs felmozgás ès a jelenlegi mocsár/Csorgás a károgásokhoz/ijjesztgetèsekhez ideális.
Egyèbkènt mi nem 6hóra ès most már nem is csak ide fektettünk, így ha kellemetlen is az irány tartjuk,de nem gúnyolódunk Gyurin,vagy másikon,tekintve,hogy nyílt fórumon nyíltan lehet írni èsszel is,igaz adott rèszhez èrtelem is fontos ami van ahogy látom ha ritkán benèzek,nem mindenkinèl van meg.
Szóval a kenyèr sarkát kóstolgatni unalmunkban szerintem kellemesevb a forumtarsak helyett😉
Illetve kereskedni sem árt csupán trollkodás,szájjártatás helyett,de kit mi tesz boldoggá.
Továbbra sem lesz meglepő, ha idèn nem jön be TITÁSZ,ha bejön örülünk,ha nem meg jön első negyedèvben. Ami szemmel tartandó,az az eredmènydinamika,mèrleg számai ès az erős hazai nyár miatt(amire sírtak sokan március vegèn kb)  hotelek terèn szèp durranás,amit eredményekben várok&nem meglepően 430at vagy feletti árfolyamot,hogy akkor se maradjatok puskapor nèlkül a jövőben ,ha netán nem èrnè el èv vègère valami csoda folytán🤭
Úgy tekintettek erre a papírra sokan mint aranyt tojó tyúkra,érthető hisz menedzsment,ViragJani stb. ezt is mondták,stop nem volt sok helyen valakinek ez nem fáj,valakinek igen ,de akkor miért nem tett??
Tudom,tudom könnyebb mást hibáztatni,mint felelősen kereskedni&ha nem úgy alakul vmi ahogy álmodta szegény pára,akkor a fórumra értelmesen írok,vagy a pfmodi,bárki csak nem ő a hibás.. gyerekes.
Hát vannak fejekben bajok,de ettől kerek a világ. Sokan leírták már,hogy itt ha akarjak megy,ha nem nem,ehhez azért hozzátenném hogy ha eredmények is javulnak folyamatosan,akkor a piac/külföld is bele fog ebbe szólni ès igen lesznek majd lemaradók,kitörés előtt százezrével vevők ,illetve tuti megmondok hangok H.dehát 4hónapja mèg 224volt most pedig 571stb...
Kivezetés lázálom sokaknak meg vágy,főleg aki papirnelkuli vagy olcsóbban akarna venni,hátha remegok dobálják tovább,de nem mi tálaljuk itt ki a lépéseket,mi csak meg tudjuk azokat. A kivezetés pedig elmarad,hisz nem azért loptak ide bele mindent ..
Egyébként aki látott már karon varjút annak nem lehet meglepő egy politikai hatszeltol mèg most is nagyban függő papirnál, ha valami nem épp megfelelő az álmokkal..
Mi páran azt várjuk, hogy erős nyár , kezfertotpenitok,megbízások teljesítése továbbra is javuló eredményekkel karöltve kell hogy látsszon az árfolyamban..
Nah majd jövök "észtosztani",hogy egy magasan kvalifikált forumtars nemrègi szavait idèzzem, igaz csak ritkán hiszen10perc alatt a fórum minősége kiderül H.milyen&vannak itt nálam sokkal eredmènyesebb tőzsdén már biztos 10ev alatt sokkal többet kereső megmomondóbajnokok is, így itt optimista hangra nincs szüksèg hisz jelenleg a sötét kor van mind árfolyam,mind hozzászólások minősège téren.
Igaz hully & Zelcsi két kiváló koponya bátran lehet meglátásaikra akár milliókat is tenni,hisz eddig is annyian köszöntèk már meg munkásságukat,befektetèsi tippjeiket😌😬
Sok sikert a 150alatti árfolyam várásához is meg a 430felettihez is,kinek mi jelent majd jelentős pluszt az már egyèni🙂 
Jó profitot minden rèszvènyesnek (igen lehet csak unokáknak lesz🤨🙃)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 01. 00:56
Nem is tagadom,h.akkor is egy szar embernek tartottam ml-t,most sincs ez máskèpp.a papír leszolhato,nyílt forum. volt szép,rossz időszaka a papírnak,kezd hitelessé válni.nekunk elég ennyi is,meg az apró felek.igy is el lehet jutni magasabb arfolyamra.
Savazhatod Te is.nagy mester vagy benne.elismeresem.profit lett belőle,mert hosszú távon ezt tartom lenyegnek.nekunk mèg nem. Innentől csak jobbat várok a következő èvben🙂 szóval most nem kapsz díjat Sherlock komám😂
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:48
Akkor legyen 431😂egyébként az ember úgy kishitűsködik,jelen esetben Te is ah.akarsz,ebbe nem szólok bele,de engedd meg azért h.nekunk legyenek egy a korabbinal jóval több megbízassal bíró jó jelentést kiadó holdingnál a dagonyánál magasabb (árfolyam)cèljaink is😉 köszi Mester😉
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:32
hasonlóan látom, hogy jött egy elemzés. igérték meglett! késett de meglett. 
pincébe várták az árfolyamot a névtelen 7  napos nickek, meg a tuti megmondók, akik most csendben kuporognak. nem gond. klasszisokkal jobb, mint várták.
portfólió tisztult, CIG kiderült h.mégsem szar módon lett továbbpattintva, lehet belőle bevétel 5évig
KALL nem pörög csúcson, turizmus szakított nyáron ez csúsztatva jelenik meg 3. negyedévben, természetesen a világvége várók szektája COVID berobbanásakor is mit mondtak?? kuka lesz a turizmus stb.. akkor is mondtuk, jeleztem, hogy szerintem aki nem kint, majd itthon költ jóval magasabb árszinten(emelve is kapták a szobákat, magas áron a magyarok.. ) szóval van akinek félig üres, nekünk pár befektetőtársammal félig teli az a pohár, hisz látszik a fény az alagút végén az átmeneti átverések, mellébeszélések, lesz 20-ban osztalék és mindneki jól fog járni lózungok után:)
A vihar sem tart örökké:) és ah.a fák sem nőnek az égig, a mélyre nyomott labda ideje már h.pattanjon egy nagyot, van aki papírral van aki anélkül vár rá egy ideje. lényeg h. mindkét kasztnak jó profitot kívánok:) 430 felett(lehet korábban is) jövök :):)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:26
Olvasom itt a ferdítéseid. Ígértem?? semmit nem ígértem. vártam a kettő nem ugyanaz, csak a pontosság kedvéért. Egyébként ha ígértem is volna semmi különös közöd nem lenne hozzá.
Kettő.. amit az asszonnyal "szívunk" abból nem kapsz. úgy hívják jókedv és az ilyen akadékoskodó rosszindulatú papír nélküli bohócoknak se abból se a profitból nem jut.
egyébként egy valamit ne felejts el, hogy papír nélkül nem fogsz részesülni a cégcsoport profitjából, ha pedig csak trollkodni jársz ide hát jogod, de időpocsékolásra jó másra nem véleményem szerint, amit nem kell osztani persze
Ne lepődj meg ha idén ettől még szép lesz az árfolyam.j különben pedig mással is lehetett keresni elmúlt időkben, ha papírod nincs egy darab sem OPUSból kétlem másból lenne, bár valójában hogy mid van mid nincs az OPUS székházából sz.runk rá:):)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 17:54
Sziasztok, 
Sok embernek lesz meglepetés ez a jelentés 🙂 sokan ismét tulajok lesznek ha elkezdi venni a piac..
A Gyurit szapulókra meg szarni,biztos unatkoznak,vagy épp az elmaradt első félévre várt 430Ft -os árfolyamot fel-felemlegető, más topikban szèlkakaskènt többször felsült okoskodókra (430 ezek után idèn simán meglehet) majd tulajokká valnak ők is ha megy a papír ,termel a holding&jönnek szépen az eredmények,ahogy most is..
Lassan de biztosan beindul a monstrum holding ès csepeg a profit..lesz itt idén még felülvizsgált cèlár..
Holnap pedig reméljük ráharapnak a piac részéről is ès a dagonyázást el lehet itt 250 alatt feledni.
Türelem casht terem👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 10. 15:55
Az h.nem jött be tèged nem jogosít fel gunyolodasra, mert látom sok mosolyjellel emlegettèl fel. te pedig kijelentetted ma h.irány az 500 , remélem sikeresebb leszel a "jóslással" mint èn.. De ha nem lenne 500csak októberben vagy novemberben is örülnének
Szóval számomra(a jog is a szándèkot bünteti sokszor..) a szándèk a lènyeg..h.rosszindulatu e valaki vagy nem. Te szememben annak tűntél mikor olvastam.
Inkább várakozunk,vágyakozunk ahelyett ah.sokan sirakoznak itt mègha az árfolyam nem is ott van,ahol illene,de ahogy olvastam elmúlt heteket itt halálközeli a hangulat sokszor..
Mindegy is valójában hisz a végén a kasszánál derül ki h.ki milyen kereskedő,addig a nyílt fórum sokat elbír 🙂

friss hírek További hírek