OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 4 109

Utolsó hozzászólás: 2024-02-21 17:58


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.
Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-12-14 15:42-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "4IG részvény" topik #56104 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
egy kicsi nyugodjon le mindenki...
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-12 07:00-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-25 07:22-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
nem muszáj fórumoznod, utálkoznod másokra lehet anélkül is
Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS es 4IG elemzesek" topikban - 2021-11-23 12:07-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OPUS es 4IG elemzesek" topik #5278 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
a szemelyeskedes nem a topik temaja.

Az OPUS es 4IG invesztalas erdemeirol es rizikoirol kell itt tarsalogni.


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! szerda, 17:58
+👏
OTP részvényesek ide! szerda, 17:50
Igaz, hogy HZo-nak válaszoltam, de missionimpossible magasröptéjének és a folyamatosan károgó világvégét váróknak címeztem a többi sor javát. HZo téged bírlak félreértés ne essék, mert nemcsak zárók, de szakma is érkezik felőled. Köszi is!
Szép estét.
OTP részvényesek ide! szerda, 17:40

Köszönöm a magam és a többiek nevében is a bibliai indíttatású gondolatokat. nagyon hasznos arc nélküli tanítások voltak:D
Ahogy HZo is jól írta, írtam többször, hogy ajándék 10 K alatt már éves idősávon is, aztán többször írtam, írtuk jelentésekből, nyilatkozatokból kiszedett tényekkel, tervekkel is alátámasztva, hogy miért is lehet ez a papír ismét nagyon jó, de nem ismételném magam..
missionimpossible, már a neved is egy kishitre utal számomra, de ki vagyok én, senki itt, egy porszem, aki írkál néha ezt is azt is.. Akinek nem tetszik gördítse tovább..
Azon viszont se Te se a többi folyamatosan tény nélkül csak unalomból károgó ma.om nem gondolkozik el, amikor teli pofával írja, a hasonló gyenge minőségű "vitát" érvelést oldalukról egy adott közegben talán elismerést hozó szavaikkal, hogy biztos így lesz, mindig úgy van, sose megy már fel ,soha nem lesz ismét annyi, pince, csőd.. hogy ez másoknak talán kárt hoz, befolyásol stb.. nah de ne legyünk utópisztikusak, ilyen a nyílt fórum, meg sokszor a gyenge vita/érvelés kultúrával rendelkező egyén/csoport, hogy gyorsan előnyt szeretne, egy határozott fekete-fehér állítással, hogy mindig-soha, holott ez hazugság és fals, mert nem fekete-fehér egy dolog, ahogy itt sokan sokszor a nem kis elemzői munkát ingyen betevő srácok is írják. Akiknek ezúton is RESPECT!!!
Ez számomra a nagyképűség, az egyoldalú szemlélet inkább, mint az, hogy egy nyílt fórumon meg merem, vagy meg merjük írni páran, párszor emlékeztetve embereket - akik inkább 8-10 K-nál voltak valóban nagy arcúak akkor, amikor mi hittünk, hogy lesz ez 16-20 K is, mert épp nekik állt a zászló hónapokig 8-10-12 ezer tájékán, de csak károgatak, csak u..ttak - akik most kussolnak!! nem, nem szükséges a bocsánatototok, a megkövetésetek, hogy sok embert elbizonytalanítottatok, sokan lemaradtak a profitról talán, mert trollhadseregként itt b..ztátok a rezet.. verebek!!
Hogy miért is kussolnak sokan közülük? mert kb. lóf.sz a profitjuk, mert 14-nél 12 ezret vártak (igaz ott már 11.2 és 135K-s kitörés is megvolt), 16-nál (mert drága a papír!!!) 14 ezret és most ülnek körülbelül papír nélkül, hogy mennyit ment, de miért és ki veszi gondolatokkal/kérdésekkel a fejükbe.
Szóval Te légy szíves inkább a korábbi folyamatos károgasaiddal, amiket itt olvashattunk, meg világvége várásaiddal, rosszindulatú bebüfögéseiddel inkább hallgassál szerintem! vagyis írj hisz nyílt a fórum, de továbbgörgetni öröm téged.
Tőled még értelmes szakmai, vagy mérleg alapú tételekkel várakozásokkal, múltat is figyelembe vevő adatokkal ellátott posztot nem láttam, vagy elemzést. lehet tartogatod 20 K fölé? ki tudja.. biztos te vagy a csendes, de nagyon sikeres tréder, aki folyamatosan aljon vesz és csúcson ad. ismerünk innen ilyen rém tehetséget trédereket is!
Végezetül, mivel nyílt fórum, így tényleg annak nevezed - nagyképűség; vagy nézd csak mégis bejött, amit írt/írtak 10 K alattról-nak; vagy nah ugye megmondtának stb. - aminek akarod az adott posztokat, csak talán minősítés, jelzők használata előtt szakmailag is tegyél hozzá a fórumhoz azt javaslom, ha szabad, mert borgőzös fejjel, vagy névtelenül kanapéról okoskodni, másokat ijjezstgetni - főleg, akik kezdők és innen tájékozódnak - hát nem szép dolog.
Jááánoooos! jááánoss, hoool vagy. A rajzmester tudna erről igazán még sokat mondani.
Tegnap is olvastam itt egy a csak a vak nem látja beírást.. majd kértem volna pár választ, tényt, hogy miért is csak a vak nem látja...?? válasz természetesen nem jött, ha jól láttam...
Szóval nagy arc vagy nem nagy arc, de: 17 K fölött zártunk nem kicsivel ugye??!:) és igen... megmondtuk páran 10 ezernél, hogy 12-18 hónap és ez lehet, azt is h.szerintünk miért...
Ja és ne hazudj kérlek, hogy 10 K alatt nem ezt írtam, írtuk páran, hogy lesz ez még 15-16, majd javulva látva a számokat később,h ogy 20 és 23-25 is is jövőre. Köszi a többiek nevében is! 
Öröm, ha eggyel kevesebb a bohóc a fórumon, de itt olyan jól megy sok embernek, hogy néha 3-5 naponta 100-200 kommentet visszapörgetve nemh.vannak újak napról napra, frissebbnél frissebb regisztrációkkal, de van, aki naphosszat észt oszt..
mi páran bármilyen meglepő profitért jövünk a tőzsdére/ide, így fontos szelektálni a saját döntés alapján kereskedj vezérelve mellett. 
Ui: ki járt jobban aki 10-12-nél 8K-t várt ordítva, csaholva, vagy aki 8-12 K közt jól bevásárolt és mondjuk adta fentebb/tartja még most is??
Szép estét és jó kereskedést nektek:)
OTP részvényesek ide! szerda, 13:37
Vannak akik 9 ezer óta csak kárognak.. 11.2-es kitörés után 8-at vártak mèg 13.5K-s újabb kitörés után is..
Írhatunk, mondhatunk szerencsére itt bármit, mert azt is jelenti, hogy sokan mégha profitot elszalasztva, de saját fej alapján kereskednek - ami fontos - aztán várják is a nagy korrekciókat..
Csak èpp a piac & Otília a ravasz öreglány gondolja másképp, így most is elfelejtett 15.7K ès alánèzni, pedig sokan tárt bukszábal várták (volna!!) ott .
Szeszèlyes egy nőszemèly😃
Felkészül 18K a láthatáron, ha már nem világvège, csőd, kivezetès, hanem mindenkori várható profitcsúcs, az általam is várt 30%+ROE, az írt kamatstop kivezetès stb. jön.
Szóval jó ez továbbra is egy "halvány" longra🙂
Jó profitot!
NEW OPUS GLOBAL kedd, 19:19
Vannak akiknek kevés dolog jó.. neked mi lenne a jó? Van olyan hogy nèha elégedett is vagy az életben, vagy csak sírni, karogni tudsz?😆
Költői kérdés volt csupán.. megyünk tovább nem rohanva.
Szèp estét!
NEW OPUS GLOBAL kedd, 19:17
Köszönjük óvó szavaid. Akkor mondd a 4bróker ismerősödnek az érdekünkben hogy ne K.cs.gösködjenek az árfolyammal..
Egyébként a nagy manipulációs időszak, mintha elmúlt volna. Hiszen fél éve emelkedik, vagy ez csak nekem tűnt fel..
Kisebb beöntèsek vannak, de a trend adott..
OTP részvényesek ide! kedd, 15:46
Nem arra megy amerre nagyon várod/várjatok..?
Vak vagyok, mondd már el k3rlek a már elmúlt sok nagy kockázat, mellett mik azok, amièrt a vaknak is látnia kellene, hogy nem 13-14 ezer, hanem 18.000 felè lèpked?
Igen 20K-nál már lehet h.van akinek 10-20%ja van, akár 2ev után, de ahogy írod legalább van, van aki még vastag pluszban vár, mert 20 után 6-8 hónapot adnèk ès ismèt jöhet alsó hangon +10-20%.
Köszönjük😃
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 19. 19:02
Nyugtával dícsèrjük majd a napot. Addig felesleges pofára esèssel, gigacsalódással (az sajnos pár embernek a 810, vagyis 570-101-közt megvolt az évek alatti lemorzsolódásban, mert nem bírták tovább) "riogatni"..
Március elsejèn megnèzzük, hogy merre megy. Aztán az èlet sem áll meg, mert jön a jelentés, többéves stratègia stb..
Jobb ez mint 101-nèl😀
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 16. 17:14
Azèrt ki mèg ne kapcsold😆
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 16. 17:14
Az idei èvben volt mèg kb. 280 mrd állami sarc is összesen.. az jövőre nem lesz. Ez sem elhanyagolható, ha idei profitvárakozasok kerülnek szóba.
Idèn remèlem elèg közel lesz a profit  a 3Mrd EUR-hoz..
Az üzbèg, szlovèn is teljes gőzzel megy, mindkèt helyen jó a helyzet. Szlovèniában NPL kb 2%, gazdaság is jó, többi ország is elmuzsikál..
Orosz/ukrán tavaly pincèbe volt tervezve, hoztak ennek ellenère óriási profitot. Jelentèsben ott van. Idèn az a profit is várhatóan javul 
Szóval jó profit lesz ez biztos. Mèrtèkèt jövőre megnèzhetjük.
Addig pedig várjuk a 18 feletti szinteket sorjában.
Jó hétvégét!
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 16. 14:08
Köszönjük Zoli, hirtelen nagyon okos lettèl. Korábbaneg 1-2hete 2Ft-èrt adogattad😆 Nem lepődnék meg, ha Te valamelyik richi (akikre már 140-nèl írtam H. simlis brókerek!!) reinkarnációja lennèl a sok jó tanácsoddal..
Vegyèl aztán tartsd, csak ne makogj annyit feleslegesen, mert attól se le se fel nem megy.
Jó hétvégét a rèszvènyeseknek😀
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 16. 14:06
3-4 hónapos regisztrációk, illetve a kedves minket fèltő hangok meg a vágyálmaik papír nèlkül..😆🤡
Sok règi/új lentről nyugodtan tartja. Aki akar aukciózik, de hallottunk már 300-tól le is meg 101-től fel is sok prófètát H.310VIP kiszálló pl.😀
Aztán hol is vagyunk. 600-nál mosolyogva gondolunk féltő szavaitokra majd vissza😏
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 16. 09:16
Jó reggelt,
Lèpdel a maga tempójában a jelentéshez közeledve, mert Sándorral együtt tudja hol a helye..
Megrázza magát egy nap, aztán majd nèznek sokan nagyot, hogy ez pedig már a 18-at is átvitte..
Ne fèljetek, kefèl..tek😀
Jó kereskedèst!
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 15. 19:00
Nem olvastam ma a vajon ki veszi rigmust..?😆 A beírok esik tètel se nyert igazolást😋
Erős, az látszik!  Továbbra is tartom, amit írtam, hogy ATH közelèben várjuk majd a jelentést.
Sándor szeretne a portèkájának reméljük egy kis hírverést, azt pedig nem 15-16 ezres árfolyammal akarná a menedzsmenttel egyútt nèzni gondolom a várhatóan szuper számok mellett!
Egy újabb korábban leírt tétel kezd igazolódni, amire sokan csak legyintettek 2-2.5hónapja: EU-s pènzek várható árfolyam felhajtó hatása ..
Fontos: nem 15.7 felè mozog😉
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 15. 08:56
Akkor jelenek meg, amikor úgy gondolom. Örülök, ha kedveled nèmely gondolatom, sorom.
A fák nem nőnek az ègig. A nagy korrekcióvárás is egy ezresre volt elèg. Igaz?
Az apokalipszis már elmúlt azt akkor kellett várni. Most már egyre jobban süt a nap, csak sokan nem akarják látni.
UI: egy "kontraindi" kisbüfi.
Nem csak az árfolyam megy, èn is meg az üzem is.
Jó kereskedèst!
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 15. 08:50
Trollkodás nem a topikba való. Nem gond, ha esik picit, hiszen az hozzátartozik, mint lakodalomhoz A muzsikaszó🙂 A tavaly èv vègi zárót nèzd meg, hogy beírtam e a sávot 11 ezer után már pár dologgal "alátámasztva".
Jaa Te akkor is a 8K-t vsrtad, illetve most is itt károgsz, mestered is előbúkt, Jancsi a bukott rajzmester😆 várjátok csak az apokalipszist, majd èv vègèn 23K nál lesz idő gondolkozni, hogy ki meg mi az igazi kontraindikátor🤡
Itt a kasszánál van igazság, addig itt lehet elmèlkedni.
Neked is nekem is, igaz csak elmèlkedèsre a boltban nem adnak kenyeret. Szóval nèha vegyèl is károgás, ijesztgetés helyett.
Vagy írj pár cèges meglátást azon kívül, hogy nem hiszed el, H.jó a cèg.
Pedig jó, Sándor a "rossz" trèder is megmondta.. meg a 20K-t is.
Javaslom görgessük át egymást a jövőben😀
OTP részvényesek ide! 2024. 02. 15. 08:33
A csavarboltban a csavar🙂 itt az emelkedés található. Ismerős az attitűd. 17 ezer a papír, a cèg profitgyár (tudta sokszor ezt a köpcös & sleppje is..) viszont egybeáll a csillagkèp.
Profit, ROE, KP brutál. Trend adott. Szóval lehet(ett) itt keresni, igaz vannak akik 8 ezer óta a 8.000-et várják izzadva.. 
Ezek egyéni döntések, felelősség, hogy lát-e benne az ember fantáziát.
Pár eredményvárakozás az èvre már olvasható volt. Akad ebbe mèg "pár" százalèk..
Ne feledjük idèn kár az üzbèg bank is ízelítőt ad az ottani lehetőségekről. Ami ígèretes piac.
Jó profitot! 
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 14. 14:25
Szóval 6 havi idősíkon ~30%-os "diszkonton" forog. Ma ennyit ér a piacnak..
Jelentès után nem ennyit fog. Ezért is jelentették be, hogy olcsón vehessenek saját részvényt.
Egyébként ilyen a magyar mentalitás java, ami olvasható többször.. miért nem megy? Nem ér ez semmit.., kitömik a büfiket stb.. igaz fèl éve 101 Ft volt...
A rulett, lovi gyorsabban hoz.. Opuska sem gyenge, halad is, de nem vagyunk türelmetlenek.
Erősödik, konszolidálódik, ismét erősödik. Nekem megfelelő a ritmus. Igaz az árfolyam mèg nem, de a mocsár, jó hírekre lenyomasok ideje elmúlt!!
Ahogy OTP-nèl is a 8.000-10-12ezres  vágyálmok, pedig sok nagy tudású rajzmester ott is a csőd, kivezetés rigmust skandálta izzadva naponta🤡😆
Itt kedvező áron bővíthető a pakk, akarat esetén, ez sem nem drága, később az lehet😉
Ne fèljetek!, ahogy olvashattuk nemrèg😀
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 13. 11:25
A trend FM interjúban kiemelik, amiért itt egyszer Koppány is meg lett szólítva, hogy kommunikáció. Kiemeltnek tartják, ezért jön a stratégia is, hogy potenciális nagybefektetők jöjjenek, èrtve a jövőképet, folyamatokat, terveket.
A korábbi eredménykozmetikai műveletekre a turizmus 22-es negatív eredményénél utal enyhèn..hogy az összes elérhető menedzsment eszközzel ennyit tudták.
Tehát van itt lehetőség jó eredmén, helyett jobbat kimutatni, ha akarat is van.
Akviralando célpont nincs, jelzik sok a kisbefektetőjük, így nekik (és inkább  maguknak is) szeretnék megadni a részvényesi ertekteremtest. 
Kènytelenek is, ha akarnak további kis/közèp/nagybefektetőket, mert eredménynövekedès nèlkül ritkán árfolyamnövekedès is.
Ezért is dolgoznak végre, mert a lölö lánynak se tudása se ideje nem volt ezzel a céggel érdemben foglalkozni!!!
Látható, hogy ahol nem szakemberek dolgoznak ott mi történhet..
Káosz, akvirálások mégis évekig tartó lejtmenet stb.
Szóval dolgozzazok meg srácok ott a menedzsmentben a prèmiumotokèrt, hiszen normális demokráciában a menedzsmenttagok javadalmazásának többsége, akkor realizálható/adható/lehívható, ha eredményt tudnak a befektetők felé prezentálni..
Ezt a nem elhanyagolható részletet itthon is támogatnánk sokan.
Összességében, ha jó lesz az egész éves , illetve a stratégiát is szépen osszeraktak több évre, mai nem kis munka lehet azert, akkor, eljuthatunk 600Ft közelébe nyárra.
Ezt a ha álmosan is, de a megkésve ébredező hazai gazdaság, EU-s pènzek is támogathatják.
Összességében látszik, hogy széles körben felszínen a fejekben akarják tartani, hogy eredményben is nem kis javulás van a holdingban!
NEW OPUS GLOBAL 2024. 02. 12. 15:26
Hellósztok!
Nem az SRV hozta 300-Ft-ot fel azt gondolom, de nem is az viszi tovább majd 
489-lehet max. A felvásárlási ár.
Legjobb lenne, ha addig a piac, vevők, ufók, marinènik stb. 489 fölè vinnè mutatva, hogy erős ez a holding.
Erről pár hèt ès leszedik a leplet ..
Márciusban sokan örülünk ha 500 felett megy a kereskedès aztán haladhat tovább.
Idèn új ATH-t akarunk látni, amihez a többèves stratégiai terv, ami Trend fm-es podcast alapján elvileg idèn megtudható 
Attól várunk nagyobb támogatást az árfolyamban, ami egy éves jelentés idejèn/utána kedvező fejlemèny lehet.
Mièrt? Mert abbanár ha nem idènre, de "kötelesek" egy kalkulálható osztalèkkal jelentkezni 
Nem biztos nekünk látható lesz mèrtèke, de osztalèk, mint szó szerepelhet.
A mérték nekik több èves tervezési fázisban fontos, hiszen ezekre is épülnek több éves elemek/tervek kb, piacot viszon kètlem, hogy konkrèt èrtèkkel max. 1 sávval megismertetik, hogy ne kèrhessék számon rajtuk, mint ahogy OTP sem ad kb 12-13ève eredmènyvárakozást.
De várom. Aztán az, hogy èn,mi mit várunk egy dolog ..
Lènyeges ès újabban nem ritka látvány, hogy az OTP piros OPUS zöld💵 
Számomra elhihető, hogy nem az újbóli 300-as, inkább a jóval magasabb árfolyamokèrt dolgozik a menedzsment.
Az SRV pedig nemzetközi bevett cselekvès, ha akviralni nem tudnak, jó cèloont nincs, de van sok likvid tőke..
430 felett majd èrtekhetünk tovább. Addig megy az üzemben is a munka.
Jó árfolyamot nekünk!

friss hírek További hírek