az index átsúlyozást azóta már megértettem, csupán a nagyok játékára gondolok és azt próbálnám megérteni, ez miatt gondoltam az esetleges önkötésre és manipulálásra( intézményik részéről,certik miatt vagy egyéb???)
közben én is keresgéltem és rájöttem mire gondoltok, akkor lehet hogy csak erről szolt az a nap ,meg a az ukik esetleges keménykedő üzenetéről ,de kereskedéstechnikailag a végén az egy önkötése volt vkinek az árfolyammanipulálásra, és a nap végi utolsó kötés kb mindig ezt szolgálja
az árfolyamvisszahúzás végén volt egy 2,9 millos kötés (sztem a záró aukciós szakaszban) amivel több ft-tal tovább húzhatták az árfolyamot ,ennek mi v ki és miért lehetett az oka igy hogy "átsorolás" mire gondolsz? én még sajna ezt komplexen nem vágom azért kérdem Tőletek.ha válaszoltok megköszönöm ,ha nem akkor azt is megértem,nem akarom lopni senki idejét! köszönöm
Tapasztalatom szerint nem túl jó jel, ha az alacsony darabszámon adogató robotot rárakják, hogy szétcsessze a kereskedést. Mondjuk el lehetne venni a kedvét néhány nagyobb vétellel.
Még egy kérdés: a barátságvezeték elzárásának napján ,mikor az "álhír" terjengett a beszakadáskor ,a nap végén volt egy 2,9millio db-os kötés, az pedig egy intézményi önkötése volt v vmi más(árfolyambefolyásolás)? bocs az esetleges blődségért,még csak figyelgetem a dolgokat
Tegnap jól zárt Short pakk, ma long nyitás. Sajnos nem tudtam egész nap figyelni, csak egy szolid TL69 pakk lett, már bánom, többet kellett volna betolni. Kicsit elóvatoskodtam. De jövő héten fojt.köv. ☺️ Úgy néz ki, északnak fordultunk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.