Nem haragszom, ugyanakkor engem egyáltalán nem szórakoztat a társalgás veled. Te se haragudj, ha nem válaszolok! Megtettem már párszor, és elő is fog fordulni. A legritkábban kezdeményezem én a társalgást kettőnk között, ha még nem tűnt volna fel.
Valaki nem olyan rég azt írta nekem, h "Már nagyon unjuk páran" mikor a MOL volt a téma a topikban. Sztem ez lehet nálad is a szitu, h azok az emberek már nagyon unják. Persze én nem tudhatom, csak feltételezem. Sztem az lenne a legjobb, ha senki nem írna semmit ide, az tuti nem fog zavarni senkit. De hát ki vagyok én, h megnyilvánuljak egy MOL-os témában egy olyan topikban, aminek az a neve, h MOLly tulajok topikja...
A MOL közelebb áll a szívemhez. Az első nagy szakításom, még a 2009 -es válság idején/után MOL -lal volt. Kb. nettó 2 millát raktam zsebre, szűk fél év alatt. Azóta figyelem/elemzem, főleg TA szempontból, az OTP -ről ezt nem mondhatom el. Kb. havonta egyszer megnézem a chartot, ha valami izgalmas forgatókönyv van kibontakozóban, rajta tartom a szemem, alkalmanként le is kereskedem, de ennyi. Nincs más oka. Oti -t utoljára 8500 -ért vettem '22 -ben. Az első komolyabb 11 ezer körüli ellenállásnál eladtam. Azóta nem foglalkoztam vele.
Elvileg téged sem érdekel az OTP, de vmiért mégis mindig sikerül ide keverned. z az OTP nálad már vmi rögeszme lehet, ha mindenről arra tudsz asszociálni, bmiről képes vagy az OTP-re terelni a szót. Most se hozta szóba senki, te mégis megint azon pörögsz, h mást miért nem érdekeli, h mi van azzal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.