Valoban, tavaly oktober ota gondolom, hogy erdemes bullnak lenni MOL-ban. Ez volt az akkori projekcio: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231014v03xyp5r3.jpeg . Nem olyan rossz az a 2800-->3000 rally 6 honap alatt. Ez nem "gond". Es igen, az olajosok bullosak mostanaban mashol is, es MOL-ban is tovabbi emelkedesre szamitok.
Concorde szerint a hazai blue chippek M. Telekom kivételével még mindig alulárazottak. Concorde Jaksity Györgyel az élen mindig mértéktartó cégnek tartottam. Talán még konzervatívnak is mondhatnám. egy éve a Telekom vételét tanácsolták pl. a Mollal szemben, most fordult a kocka.
Jó napot! -WTI olaj, napi: A hosszabb távú vastag piros csökkenő trendvonal megtört, ezzel megnőtt az esélye az emelkedésnek. A 81,25-ös szint felett a 93,75 körül lehet olyan ellenállás, amely elérhető lehetne a korábbi fordulós minta alapján. Ha a 81,25 alá nem tud visszajönni, az erőt jelezne felfele. Ellenállások: 87,5; 93,75; 100. Támaszok: 75; 68,75; 62,5; 56,25; 50.
És ezt miből látod? Mert az én nézetemben egyik vonalad sem értelmezhető. Nincsenek szabályos érintési pontok, ez nekem olyan, mintha random feltettél volna két vonalat valahová a chartra. Mondom ezt úgy, hogy örülnék amit mondasz, mert én is long irányban vagyok érdekelt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.