tessék benzin megy vissza 650 re választási csalás és még háborus
uszitás-gyerekek vegzálása ez is választási csalás és még a kurva
visszalépése is választási csalás plusz nvi is választási csalást
csinált na és ezek után megovták a választást nemcsak a fidesz szavazta
le ha nem az állitolagos kurva ellenzéki pártok is,ez már egyre
undoritobb árulás -tudjuk a fidesz árulo de ez most ellenzék árulása is
és utána meg kuria mire hivatkozot formai okkokbol leszavazta,na ezek is
fideszesek itt a bizonyiték,de megy a felebbezés eu ba és remélem
megszavazzák hogy a 11 fideszes képviselö ne mehessen az eu ba,és akkor a
többi párt megkapja a 11 szavazatot.de ha ök is leszavazzák akkor ök is
kurvák és orbán kurvái.mert itt már látszik hogy az ellenzék orbán
kurvái.ez az ért mindennek a teteje,és akkor én is megkérdem-mik
történnek itt-mik
történnek??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos nemcsak az idősek/én is az vok/.Tegnap állok a hivatal előtt,mert nem férünk be ,meg forróság is van,kint könnyebb a várakozás.A reggeli főnök észmenésről megy a duma.40-es férfiak:jó lenne,ha az USA békét kötne az oroszokkal.Én:ukránokat akart mondani.Ők nem az az USA háborúja,mert a fegyvergyárak biznisze mindent felülír.Én :akkor miért a Donbaszba harcolnak?Ők:adja át nekek ukrajna azt béke lesz! Én:ha mo -ból a tiszántúli területet megszállnák a Pirézek,át kellene adnunk és kitörne a béke?Ők:kik azok a Pirézek,és mit keresnének a Tiszántúlon.Semmi közük hozzá,meg egyébként is az Magyarországhoz tartozik és meg kell védeni.De az ukránok hagyják abba a háborút. Hát itt tartunk,az agymosás tökéletesre sikerült,Nemcsak az öregek lettek zombik,hanem már a 30-as korosztály is.A fiataloknál meg az oktatás a legjobb úton halad,hogy azzá tegyék őket. A következő 50év biztosított az egyre növekvő nyomor nagymértékű terjedéséhez,vagy a stabilizálásához.
És ma már pontosan ez jött velem szembe, egy idősebb ismerősöm pontosan úgy adta vissza a TV-ben hallottakat, ahogy orbán szereti. Webernek nem orbánnal van baja, hanem a magyarokat gyűlöli.... amúgy én lassan már tényleg odáig jutok, hogy gyűlölöm a magyarokat, pontosabban azt a részét, akik gondolkodni képtelenek és lusták is és simán beszopják azt, amit az M1-en, a TV2-n és a templomban hallanak. Na ezek az idős emberek nyírják ki szavazatukkal az országot. Undorodom lassan a rendszertől és híveitől.
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A második negyedévben a magyar gazdaság teljesítménye 0,3%-kal elmaradt az előző negyedévhez képest. Az éves változást kifejező mutató szerint a GDP (szezonálisan és naptárhatással igazítva) 2,3%-kal maradt el az egy évvel korábbitól. Ezzel negyedik negyedéve zsugorodik a gazdaság, vagyis egy éve van technikai recesszióban Magyarország. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva."
Beérett Orbán ámokfutása!