Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 07. 28. 16:30
Előzmény: #4263  Törölt felhasználó
Kim Basinger nekem is majdnem megvolt.
Én akartam, az 100%.
Ő vagy akarta vagy nem akarta. Az 50%.
Majdnem összejött.
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:29
Előzmény: #4276  Törölt felhasználó
Ok,egy utolsó kérdés. Tulajdonképpen az első. Te ma el tudod képzelni, hogy 50-50%-nál megálljon a muszlim-keresztény arány Európában?
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:26
Előzmény: #4274  Törölt felhasználó
Na ott igen. Semmi köze ahhoz, hogy Oroszország esetleg beleszólna, ha valami történne. :)

A liberális gondolkodást ne keverd a katonaival. Európát ki védi majd meg? Már most is látszik, hogy senki. Tárva nyitva mindenki előtt aki csak jön. Aztán ha generációk ölnek, akkor azt harsogjuk, hogy ők nem frissek, ha pedig a frissek, akkor nem a generációk. :)
_pampa 2016. 07. 28. 16:26
Előzmény: #4265  Phylaxa
igaz! bocsi,de az ezrest benéztem! :)))
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:21
Előzmény: #4273  Phylaxa
nezd, monomanias prekoncepciokkal nehez vitatkozni, szerintem ha 500 ev mulva sem tunt el az iszlam mellol minden mas vallas, mint ahogy te azt allitod, hanem 50%-os, 20%-os, 10%-os populaciokban egyutt elnek, raadasul a vilag minden reszen, akar arab reszen, akar nem arab reszen a vilagnak, akkor igen, elvannak.

kerdezd meg a sziciliai es iberiai muszlim populaciokat, elvannak-e a kereszteny populaciokkal?

le lehet ebbol vonni kovetkeztetest, hogy a kereszteny vallas, nem tur meg maga mellett mas vallast?

szerintem nem, pedig te kb ilyen logikaval nezed a dolgokat
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:20
Előzmény: #4270  Törölt felhasználó
Színtiszta muszlim területek? Ha jól tudom akkor először színtiszta keresztény területek voltak amiket katonai erővel foglaltak el a muszlimok. Aztán katonai erővel visszafoglalták.

Ami ma folyik az békésen történik. A folytatás is az lesz. Ahogyan nem maradt sehol keresztény vagy más vallás,ahol a muszlim vallás megtapadt, úgy Európában sem fog.

Én nem állítottam soha, hogy nekem valamikor is valamiben igazam van. Én a véleményemet írom le. Ne keverd a dolgokat! :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:18
Előzmény: #4262  Phylaxa
A SZU közép-ázsiai utódállamai (üzbég, kazah, stb.) mindegyikben jelentős orosz (ortodox keresztény) kisebbség van.
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:16
Előzmény: #4268  Törölt felhasználó
Elvannak? Valóban? :)
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:15
Előzmény: #4266  Törölt felhasználó
Amiket írsz, az nem releváns. Ahol az iszlám megtelepedett, ott nem maradt más. Az európai balkáni országokat azért hagyd ki, mert milyest omlik Nyugat, azonnal omlanak ők is és eltűnik a maradék kereszténység is.

Hallgatsz nagyokat azokról a területekről, ahol már csak iszlám van, pedig voltak más vallások. Az viszont megfigyelheted, hogy mi maradt ezekből az országokból? Ez a múlt és a jelen. Nos ez vár ránk is, ha hagyjuk.

Egyébként az érdekes ebben az, hogy nem az arab emberekkel van a baj, hanem a vallásukkal. Szétverik magukat is, miután felszámoltak másokat. Ennyi.

Megkérdeztek egyszer egy politikust, aki nem ért egyet azzal ami folyik a következőképpen:

"-Mi a baja az arabokkal?
-Semmi.
-Akkor mi a probléma?
-Az iszlám."

Nem mi megyünk, hanem őket hozzák. Nagyon fontos. Sokan nem értik.
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 07. 28. 16:11
Előzmény: #4263  Törölt felhasználó
Én is azt hiszem, hogy a genetikailag vegyes házasságokban sokkal kisebb a belterjesség veszélye, de mennyire sikeresek ezek a házasságok?
Tudok olyan példákat, hogy a magyar anyuka itt él a félvér gyerekével, a néger apuka meg jól megszerezte a házasságával ez állampolgárságot és most valamelyik EU-tagországban kolbászol.
Nekem is van olyan volt évfolyamtársam, aki genetetikailag "külterjes" félvér gyereki ellenére keservesen megbánta, hogy férjhez ment a néger évfolyamtársához.
Ő jó példa arra, hogy mennyire külön tudja választani a volt férjével kapcsolatos genetikai és kulturáslis attitűdjét. Gyönyörű gyerek, csapnivaló férj.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:07
Előzmény: #4267  Phylaxa
ertem, hat orszagbol ot nem is letezik, egyet elfogadtal, de akkor is neked van igazad :)

spanyolorszagban, sziciliaban pl nem maradt muszlim, pedig egykor szintiszta muszlim teruletek voltak, akkor ez var vajon a kozel-keletre is? a te logikadbol ez jon le...

latom, tok mindegy mik a tortenelmi tenyek, nem zavartatod magad :)
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:07
Előzmény: #4264  csendben
Ja ja. Azt se őrzi senki. Szépen megvannak ott az édenben. :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:04
e akkor csak europarol szoltunk, indonezia, Bangladesh, india nem kerult szoba pedig ott is megjelent a kozepkorban az iszlam, es azota is koszonik, szepen elvannak vallasi toleranciaban
Phylaxa 2016. 07. 28. 16:01
Előzmény: #4253  Törölt felhasználó
Na ha jól látom, akkor Libanon. Nos nem tudom ma mennyien vannak ott, de mindenképpen katonailag őrzik őket. A többség már elmenekült. Nem eggyel beszéltem már, aki onnan menekült.

Nos ez vár Európára is. Maradhat egy kis Libanon, de azt katonák fogják védeni az tuti. Tehát akkor van alapja az ellenőrizetlen muszlim migránstömegek elutasításának?

Hogyan tervezik az üzletemberek a pénzük visszaszerzését majd, amit ebbe az őrültségbe fektetnek? :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:00
engedelmeddel, ez bullshit volt
mert ha katonai allam, akkor nem er?
egyaltalan mi az hogy katonai allam?
az ISIS az mi, pacifista allam?

meg hanyszor irjam le neked? Albania kb 60% muszlim
bosznia, kb 40 % muszlim, libanon kb 60% muszlim
(Bulgaria kb 10% muszlim, jordania kb 10% kereszteny, egyiptom kb 10% kereszteny)

kb 500 eve legalabb igy megvannak

ez eddig 3 (+3 raadas) volt, egyet kertel

milyen bullshit kifogas jon legkozelebbre?

Phylaxa 2016. 07. 28. 15:55
Előzmény: #4247  _pampa
Nem mi akarunk az iszlám országokba migrálni, hanem fordítva.

600 körül alapították, ha jól tudom. Most éppen a Hunyadiak korában élnek. :)
csendben 2016. 07. 28. 15:55
JERUZSÁLEM :-)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:54
Előzmény: #4256  Dehogynincs
"Vegyes genetikai házasságokra még nem válaszoltál. "

ha jol ertettem, a sajat tapasztalataimra vagy kivancsi

csak jok a tapasztalataim
gyonyorubb gyerekek szuletnek, minel vegyesebb a hazassag annal inkabb
(pl Kim Basingerre buktam tinikent, o pl algeriai, ir, apacs, nemet, angol keverek)

egy kis migracios verfrissites, nehany szaz ev alatt kepes volt a borzaszto randa angol poulaciot sokkal szebbe varazsolni
Phylaxa 2016. 07. 28. 15:53
Előzmény: #4245  Törölt felhasználó
Az Oszmán-Birodalom egy katonai állam volt. Nem tudták fenntartani.

Mondjál már nekem egy egyetlen olyan helyet, ahol miután megjelent az Iszlám, párhuzamosan szépen még ma is mindkettő megvan!

Írd le! Nem kell magyarázat. Ha találsz, az elég. :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:51
Előzmény: #4255  Törölt felhasználó
nyugodtan kotyogj bele, pont az ilyen belekotyogasok miatt irtam az egyik hozzaszolasom vegere, hogy a tortenelmi es genetikai szekcioban tett allitasaimat felesleges a jelenkor problemaira vetiteni...mert arrol nem allitottam semmit

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek