pampa
4
4
4
2015. szeptember 13. | 07:52
#1

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


22 23 válasz erre
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szerda, 23:26
előzmény: #6932  Peterbond
#6933
Amugy ez volt az alitasod:
"Mivel a nemzetközi szervezetek nem lépnek fel a honosítgatások ellen így csak idő kérdése, hogy az országok elkezdik "piaci" alapra helyezni a sportrendezvényeken a részvételt, és ezzel " megölik" a tömegsportot ami ennek az egésznek a lényege lenne!"
Mindez a foci vb es a francia es egyeb valogatotakkal kapcsolatosan. A verseny sport sose a tomegsportrol szolt es az igy nagy hatassal nincs a tomegsportra. Joval inkabb az ha az eddig hozzaferheto helyeket elveszed a tomegsporttol es a versenysportba olsz temerdek penzt abbol amivel a tomegsportot finansziroznad.
Szoval ne keverjuk a kettot a tomehsport koszoni megvolt es meg is lesz ezutan is fuggetlenul hogy etiopok futnak a vbn vagy europaiak mert a tomegsport nem a vb-re akar kijutni hanem a sport elvezeteert es a jobb egeszsegert csinalja. Ha viszont keresztbe teszel neki es akadalyokat teszel tobben elpartolnak es max otthon tespednek mig ha tamogatod tobben nekivagnak es egeszsegesebben elnek. Ami visszaterul az egeszsegugyon at is de leginkabb azzal hogy kiszolgalod a tomeget aki erdekeben mukodne az allam
szerda, 23:17
előzmény: #6927  pampa
#6932
Te a focirol beszeltel mert a vbt es a francia es egyeb valogatottakat hoztad fel hogy a penz miatt honositanak afrikaiakat. Azora hogy kb 3 alitasbol 3 cafolva lett mar szakadjunk el a focitol. Felolem lehet. Amikor janics natasat a kanadai hokisainkat Peeezt hoztam fel akkor meg az volt a gond hogy mas sportokat hozok fel.
Amugy meg tomegsportot azert tamogatsz hogy elterjedjen es az emberek egeszsegesebben eljenek. Ha kozponti penzt aldozol akkor erre erdemes nem ( vagy legalabb nem tulsulyosan ) a versenysportra aminek pont hogy magat kene eltartania.
Amugy meg nem en alktottam hogy penz kell ahoz hogy ezeket uzzek. De ahhoz igen ha ezeket szeretned ha szeleskkrben elterjedjen. Stadion epiteste elment 100 milliard kb 1000 ember jatszhat bennuk. Versenyspirtagakra TAOn at tobb szaz milliard. Par ezer ember elvezheti mint sportolo. A toredekebol epulhet tobb szazezer embernek jobb sportolasi lehetoseg ami hasznosabb lenne. Ha mar elszorunk sportra meg elvileg egeszseg jobbitasra ennyi penzt.
szerda, 15:33
#6930
"Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomagjának elfogadási folyamatából - jelentette be a szerdai kormányülés után Szijjártó Péter külügyminiszter." 
helyes ,
kövessük a világ legiberálisabb és legdemokratikusabb országának,  az usa-nak a hozzállását !
(az usa már márciusban kilépett) 
szerda, 13:37
előzmény: #6928  Vazsmegyei
#6929
Várható volt ez is.
.
"Újabban Spanyolországba érkezik a legtöbb menekült
2018. július 18., szerda  Európai ügyek
Továbbra is viszonylag alacsony az illegálisan Európába érkező bevándorlók száma, júniusban feleannyi embert regisztráltak a hatóságok, mint egy évvel korábban, a legfőbb belépési pont ezúttal azonban most először Spanyolország volt – írta friss jelentésében az uniós part- és határvédelmi ügynökség (Frontex).
A szervezet értékelése szerint a múlt hónapban nagyjából 13 100-an érkeztek a négy fő migrációs útvonalon keresztül az EU-ba, ami 56 százalékos csökkenést jelent az egy évvel korábbi adatokhoz képest, de 8 százalékos növekedést május óta. Idén eddig összesen 60 430 érkezőt regisztráltak, csaknem feleannyit, mint a tavalyi év azonos időszakában.Az Olaszországban tapasztalt visszaesés miatt a legfőbb belépési pont már Spanyolország volt, ahol júniusban 6400 embert regisztráltak, 166 százalékkal többet, mint tavaly. Ezen az útvonalon idén eddig 14 700 illegális határátlépőt jegyeztek fel, ez csaknem duplája az előző évi számoknak. Az érkezők legnagyobb csoportját a guineaiak és a marokkóiak alkották.
Görögországba júniusban 3600 – többségében szíriai és iraki – menedékkérő érkezett. Ez harmadával kevesebb, mint májusban, számuk ugyanakkor az idei év első hat hónapjában összesen 24 300 körül alakult, ami 90 százalékos növekedést jelent a megelőző évhez képest.Az olasz partokon nagyjából 3000 embert regisztráltak, ez 87 százalékkal alacsonyabb a tavalyi adatoknál. Június végéig 16 100 embert vettek nyilvántartásba az olasz hatóságok, 81 százalékkal kevesebbet, mint tavaly. Az érkezők között legtöbben a tunéziai és az eritreai állampolgárok voltak.A nyugat-balkáni útvonalon továbbra is alacsony az érkezők száma, a Frontex azonban új útvonalak kialakulására figyelmeztetett Albánián, Montenegrón és Bosznia-Hercegovinán, illetve Szerbián és Bosznia-Hercegovinán keresztül. Mint írták, ezekben az országokban az utóbbi hónapokban fokozódott a migrációs nyomás."
szerda, 12:59
előzmény: #6925  Peterbond
#6928
Mindezt a sport elüzletiesedésének köszönhetjük! Ugyanez vonatkozik a tömegsportra is! Tömeges futhatunk, ha van, aki pénzért megszervezi! Ebben a társadalmi berendezkedésben minden pénzbe kerül! Mert csak a piaci helyzet, határozza meg a mindennapjainkat! 
Ahol van libalegelő ott még ma is lehetne mezitláb focizni például!   De nincs már libalagelő, hanem magántulajdon van! Be vagyunk szorítva saját ingatlanunkra! Engedély kell, hogy igénybe vegyük a KÖZTERÜLETET sportolásra, tömegsportra!  Túl van értékelve (nemcsak Magyarországon) az egész profi sport! Üzlet az már és nem sport, nem mindenki sportja!
szerda, 12:54
előzmény: #6925  Peterbond
#6927
Próbáljunk már a focitól elszakadni.
Atlétika,asztalitenisz, tollaslabda, darts,kerékpár, birkózás, súlyemelés, egyéb küzdősport ...stb...  nem pénz kérdés.
szerda, 12:52
előzmény: #6923  pampa
#6926
Azerbajdzsan is kis korrupt orszag. Se vbre nem jutott ki se nem a csunya nyugat resze akiket biralni akarsz. Sokkal inkabb a mi focinkra hajaz csak ott hozzank kepest tomerdek penz van. Ez pont olyan mint a Katari vb. Korrupcio es penzehesseg amikor felulkrja a focit. Ez sokkal nagyobb baj mint hogy Zidan franciakent jatszhatott a vbn. Szerintem egy Francia de egy europai se banta.
szerda, 12:48
előzmény: #6923  pampa
#6925
Most kurva jo peldat hoztal. A tomegsportot ugy tamogafod hogy helyet biztositasz neki. Parkokat bicikli utakat futo palyakat uszodakat es falusi palyakat.
Pl. Gyerek korom ota a fuves "libalegelo" palyara jartunk a bort rugni a fiukkal. Sose kellett volna sok penz csak egy kicsi a rozsdas kapura meg talan ket kiskapu a gyerekeknek. Miota a sporttamogatas van a falunak is jutott milliok is. Van csili vili oltozo szep gyep ontozo berendezes meg persze szep kerites hogy be ne menjunk elcseszni a gyepet. Oda csak a nagycsapat jarhat. Mi meg mehetunk esetleg mufure ha elkerjuk a kulcsot. No persze annak nincs felelose igy sose tudod elkerni igy szinte alig van rajta valaki.
Na igy olod meg a tomegsportot ha csak az elsportra koncentralsz. Pl.
szerda, 12:40
előzmény: #6916  pampa
#6924
Altalaba forditva van. Komoly valogatottba mar csak olyan kerul be aki valami nagy csapatnal jol teljesit. Az is pl magyar es kis orszagok sajatja hogy bevalogatnak valakit egyszer hogy noveljek az erteket. A franciaba vagy nemetbe akkor kerulsz ha mar tobb tiz millio EURt ersz es mar teljesitettel.
szerda, 12:38
előzmény: #6921  Peterbond
#6923
Nem hinném, hogy ez pénz kérdés lenne.
A hosszútávfutás miért lenne pénzkérdés amatőr szinten?
Miért kellene támogatni pl. ?
Keresd meg talán Azerbajdzsán futsal csapatának az összetételét. Amennyiben csapatsportot nézünk.
szerda, 12:37
előzmény: #6916  pampa
#6922
Altalaba forditva van. Komoly valogatottba mar csak olyan kerul be aki valami nagy csapatnal jol teljesit. Az is pl magyar es kis orszagok sajatja hogy bevalogatnak valakit egyszer hogy noveljek az erteket. A franciaba vagy nemetbe akkor kerulsz ha mar tobb tiz millio EURt ersz es mar teljesitettel.
szerda, 12:31
előzmény: #6916  pampa
#6921
A tomegsportot mondjuk inkabb az oli meg ha CSAK az elsportot tamogatod temerdek penzzel mint itthon es azt is pofara nem teljesitmenyre. Igy se tomegsport se teljesitmeny.
szerda, 12:29
előzmény: #6916  pampa
#6920
Meg mindig nem tudtal egy peldat se felhozni honositgatasra a vbrol. Nekunk van pl ket honositott valogatottunk ( Leandro es Vinicius ).
Mondanal egy valogatottat a vb rol akinek legalabb kettoje van? Esetleg olyat ahol jatszott is?
Mert lehet torokozni Ozilt de mar az apja is 4 eves kora ota nemetorszagban el. Teljes jogu nemet allampolgar ezert teljes joggal lehet nemet valogatott.
Nem tudom ezen teveszmeid honnan jonnek de pl fociban pont csak az igen gyengen teljesitok honositanak olyanokat akik nem fernek be adott orszaguk valogatottjaba.
szerda, 11:24
előzmény: #6918  Vazsmegyei
#6919
:)
szerda, 09:32
előzmény: #6909  ts3
#6918
Igen aki elhiszi amit  mond ez a Kácer Rastislav, arról is ki lehetne állítani a pszichiátriai látleletet! Amíg nem vonja vissza a Soros Foundations az ingyenpénzt, amit az USA törvények biztosítanak számukra, addig egy 90 éves nagypapa pénze is ugyanolyan veszélyes mint egy pszichiáter, aki megvan fizetve egy ilyen Foundation nagypapa pénzével!
szerda, 09:31
előzmény: #6916  pampa
#6917
"Európa továbbra is optimális célpontja a migrációnak – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 csatornán.
A szakértő szerint a kontinensre Afrika „legmélyéről” és a világ többi részéről érkeznek illegális bevándorlók.
Kitért arra is, hogy Németországban a migránsok jelentős részét, mintegy félmillió embert képtelenek azonosítani, és egy esetleges kiutasítási eljárás során sem találják meg."
szerda, 08:47
előzmény: #6915  signal2
#6916
Az ismertebb ország válogatottsága több járulékos pénz.
Van arra is példa, hogy már állampolgár az országban és mégis a gyökere szerinti ország válogatottságát választja.
Mivel a nemzetközi szervezetek nem lépnek fel a honosítgatások ellen így csak idő kérdése, hogy az országok elkezdik "piaci" alapra helyezni a sportrendezvényeken a részvételt, és ezzel " megölik" a tömegsportot ami ennek az egésznek a lényege lenne!
.
MÁR csak az EREDMÉNY számít!
szerda, 08:40
előzmény: #6914  pampa
#6915
Én a honosítást nem tartom jó dolognak, ezt már korábban írtam. Viszont a francia vagy német válogatottban többségében talán nem honosítottak, hanem eleve állampolgársággal rendelkezők játszanak. A válogatottban szerintem aprópénzt kapnak.
Szóval szerintem azért választják az erősebb válogatottat, hogy kijussanak világeseményre, és ott eredményt érjenek el. Nem gondolom, hogy bármikor motivációs problémájuk lett volna.
szerda, 08:35
előzmény: #6913  signal2
#6914
Tudod, a pénz és sok pénz között is van némi eltérés.....
.
Szerintem nem az a fő kérdés hanem az, hogy előre viszi e egy országban a sportolási kedvet, ha azt látják a fiatalok, hogy az adott szakágakban honosított sportolók érik el a sikereket?
Több fiatal áll hosszútávfutónak ha azt  látja, hogy hazája színében egy kenyai vagy etióp nigériai, stb. felmenőkkel rendelkező sportoló nyer?
szerda, 08:17
előzmény: #6912  pampa
#6913
Kérdés, hogy miért a francia vagy német válogatottban játszanak olyanok, akik játszhatnának eredeti országuk színeiben is?Azt nem gondolom, hogy a pénz vagy a karrier miatt, hiszen e nélkül is topcsapatokban játszanának. Azaz e kettő adott amúgy is.
szerda, 08:02
előzmény: #6907  pampa
#6912
"Néhány évvel ezelőtt mutatták be a Bazi nagy francia lagzik című francia vígjátékot, amelyben a katolikus szülők négy lánya egy zsidó, egy kínai, egy arab és egy afrikai férfival köt házasságot, számos bonyodalmat hozva a család életébe. A film tabuk nélkül mutatja be a társadalmi előítéleteket, a vők egymást Kohnnak, Arafatnak és Bruce Lee-nek csúfolják, az apa pedig rasszista megjegyzésekkel szórakoztatja szeretteit.
A faji, vallási ellentétek között egyensúlyozó anya a legnagyobb keresztény ünnepre, karácsonyra hívja a multikulti család tagjait. Halal hentesnél vásárol húst, kóser ételt főz, kínai séftől kér receptet, míg a lányok kiokosítják férjeiket, hogy a béke érdekében ne mondjanak ellent a papának, ha a bevándorlás és a bűnözés összefüggéséről beszél. Az anya is azt kéri férjétől, hogy négy indulatokra okot adó témát feltétlenül kerüljön: Izraelt, a dalai lámát, a burkát és a francia futballválogatott faji összetételét.
Helyben vagyunk, a franciák nagyon is tudják, mi feszíti szét országukat.
A politikából szalonképtelensége okán eltanácsolt Jean-Marie Le Pen mondta ki először néhány éve, hogy túl sok a fekete a futballválogatottban. A francia csapat akkor mélyponton volt, a dél-afrikai világbajnokságról egy rúgott góllal estek ki. Nicolas Sarkozy akkori elnök válságértekezletet hívott össze, miután politikai riválisa, Dominique de Villepin korábbi miniszterelnök azzal támadta a kormányt, hogy Franciaország olyanná válhat, mint amilyen a Dél-Afrikában látott válogatott.
A franciák a vb-n elszenvedett vereséget egyben az integráció kudarcaként élték meg, ezért gyorsan taktikát váltottak. Átnevelték játékosaikat, minden válogatott játékosnak meg kellett tanulnia a himnuszt, udvariasan megkérték őket, hogy a győzelmek után ne szüleik származási országának zászlaját, hanem a nemzeti trikolórt lobogtassák. Ha ez kellett ahhoz, hogy Pogba, Mbappé a döntőben gólt lőjön, és ezzel újra világbajnokok legyenek, akkor a húzás bejött.
Az „egy országért küzdünk” propagandája működött, az integráció legalább tizenegy játékosnál sikeresnek mondható, a külvárosokban azonban továbbra is naponta gyújtogatnak a munkanélküli algériaiak. A világsajtót persze most a széles vigyorral a gall kakasra mutogató fekete futballisták fotója járja be. A multikulti világ globális propagandaadója, a CNN hétfőn már a migráció diadalát ünnepelte. Pedig szomorkodhattak is volna, mert ebben a viszonylatban mindenképpen az integráció kudarcának kell tekinteni, hogy a holland válogatott ki sem jutott Oroszországba, a korábbi világbajnok „multikultielf” pedig simán kiesett.
A tuné­ziai származású német középpályás, Samir Khedira utólag úgy magyarázkodott, hogy az Erdogan-ügy (két török származású német játékos parolázása a nem a demokrácia híveként ismert török államfővel) sokat ártott a csapatnak. Ettől függetlenül, ha Hummels két méterről befejeli a nem túl erős Dél-Koreának a meccs végén, akkor most nem Özilék a bűnbakok, nincs török–német szembenállás. A kihagyott ziccer sajnos mégis teremthet politikai válságot.
Abszurd nyilatkozatok járják be a sajtót, keresztény–multikulti vallásháborúvá silányult a vb-döntő is, pedig mindenki láthatta, hogy a lecserélt fekete bőrű afrikai francia keresztet vet a partvonal előtt. Subasic horvát kapustól sem azt várta a hazája, hogy buktassa meg a multikulti államot, hanem hogy vetődjön el, ha jön a labda.
Futballsikerekből levezetni az integráció működőképességét önbecsapás. Elég volt ehhez látni, ahogy a vb-címet ünneplő, főként bevándorlókból álló tömeg Párizs utcáin autókat borít fel, rendőröket dobál kővel. Őket se ártana megtanítani a Marseillaise-re – de legalább adni nekik egy labdát."
kedd, 21:11
előzmény: #6909  ts3
#6911
abban a nyilatkozatban inkább az érdekes, amikor elmondja, hogy magyarország EGY SZÁZALÉKKAL tudott a csatlakozás óta az EU ÁTLAGHOZ felzárkózni
ez hihetetlen SZÉGYEN
ja
0,8 százalék a gdp hozzájárulásunk az eu-ban
ezért mondom én, hogy a kutyát nem érdekli a magyar piac
nevtséges
ausztria 2,4 százalék az már valami, a lengyel még több is
kedd, 21:10
#6910
most olvasom, hogy 2010 óta közel SZÁZEZER magyar gyerek született külföldön
az egy évnyi élveszületés
szégyen amit a csúti csüngőhasú és bandája csinál ezzel az országgal
ts3
kedd, 20:16
#6909
Rastislav Kácer a sorosozásról kijelentette: "aki elhiszi, hogy egy 90 éves nagypapának ördögi terve van a világ leigázására, az pszichiátriai látlelet."
Bakker, nem cicózott a fidesz hívek diagnosztizálásával.:))
kedd, 16:48
előzmény: #6906  pampa
#6908
Trump minden agymenését nekem kéne magyarázni?
kedd, 14:53
előzmény: #6906  pampa
#6907
Augusztus 1-jétől a kiegészítő védelemben részesülő menekültek újra Németországba hozhatják közvetlen családtagjaikat, és a közel-keleti német külképviseleteken nagy is az érdeklődés, 28 ezer ilyen kérelem vár elbírálásra – jelentette kedden a Rheinische Post című düsseldorfi regionális lap.
 A lap kiemeli, hogynem jöhetnek mindannyian egyszerre, mert a kormánypártok megállapodása értelmében havonta legfeljebb ezer ember érkezhet majd családegyesítés keretében Németországba.Kiegészítő védelemben a német menekültügyi törvény vagy a genfi egyezmény alapján részesülhet az, akit hazájában halál, kínzás vagy embertelen bánásmód veszélye fenyeget. Ilyen védelmet egy évre kaphat, aki jogosult rá, de a státusz meghosszabbítható, és öt év után tartós letelepedési engedélyt is kaphat az, aki ilyen védelemben részesül.A kiegészítő védelemben részesülő menekültek 2016 márciusa óta nem hozhatják Németországba családtagjaikat, de a tavaszi kormányalakításkor a kormánypártok abban állapodtak meg, hogy ezt július végén feloldják, és törvényben szabályozzák a kiegészítő menekültek családegyesítésének kérdését.Az új szabályok értelmében a menekültek csak házastársukat és gyerekeiket, a kiskorúak pedig szüleiket és testvéreiket hozhatják Németországba.A hagyományos menekültstátussal rendelkező emberek családegyesítése folyamatosan zajlik. Az év első felében a német külügyminisztérium 18 451 családegyesítési vízumot állított ki szíriai, iraki, afgán, iráni, eritreai és jemeni állampolgároknak, ami jelentősen kevesebb, mint a tavalyi év azonos időszakában."
Forrás: MTI
kedd, 11:03
előzmény: #6905  signal2
#6906
Szerinted az USA miért lépett ki belőle?
kedd, 07:30
előzmény: #6901  pampa
#6905
Az egy konkrét dolog, hogy szerepel-e benne, így azt meg tudom védeni. Ha nincs benne, az két dolgot jelent számomra: 1. Szíjjártó hazudott, és félrevezet minket, 2. A nincsről miért legyen további véleményem? Inkàbb ne vesézzük ki azt, ami nincs...
kedd, 07:23
előzmény: #6903  pampa
#6904
"Őrizetben a Pussy Riot
.
A rendőrség őrizetbe vette azt a négy személyt, akik megzavarták a döntőt Moszkvában. Az akciót a Pussy Riot nevű orosz feminista punk-rock banda hajtotta végre, amely polgárpukkasztó fellépéseivel igyekszik társadalmi-politikai problémákra felhívni a figyelmet. A finálé 52. percében három nő és egy férfi szaladt a pályára, a biztonságiak rövid kergetőzés után ártalmatlanná tették és elvitték őket. Rendőregyenruha illetéktelen használata és sportrendezvény megzavarása miatt indult ellenük eljárás."
.
kedd, 07:22
előzmény: #6902  pampa
#6903
"Franciaországban nem ünnepeltek ilyen békésen, több nagyvárosban zavargások törtek ki. Párizsban a Champs-Élysées-n egymásnak estek a szurkolók, mire a rendőrség vízágyúkkal oszlatta szét a tömeget. A vb-sikert többen is arra használták fel, hogy feltöltsék kiapadóban lévő készleteiket, több üzletet feltörtek és a rend helyreállításán fáradozó rendőröket is megtámadták."
.
még szerencse,hogy nyertek a franciák!  :)
hétfő, 15:56
előzmény: #6901  pampa
#6902
"Vétóval fenyegette meg az Európai Uniót Matteo Salvini arra az esetre, ha nem enyhítik az Orország elleni gazdasági szankciókat – írja az olasz miniszterelnök-helyettes moszkvai tárgyalásairól a Bloomberg.
Az orosz fővárosban tartott sajtótájékoztatóján a Liga politikusa, egyben az olasz kormány belügyminisztere arról beszélt, szeretné, ha Oroszországot visszafogadnák az „európai családba”. Ehhez szerinte Vlagyimir Putyin és Donald Trump hétfői találkozója csodálatos kezdet, de reméli, „demokráciával és meggyőző számokkal” képesek lesznek további kormányokat is rávenni az együttműködésre. Ha nem, akkor a vétót sem zárják ki.
Salvini azt közölte, hogy Róma év végéig kezdeményezni fogja az uniós szankciók eltörlését, és a gazdasági együttműködés lehet Vlagyimir Putyin orosz elnök és Giuseppe Conte olasz kormányfő októberre tervezett találkozójának egyik fő témája is.
Az EU és az Egyesült Államok 2014 nyarán vetettek ki gazdasági büntetőintézkedéseket Oroszország ellen a Krím megszállása között. Salvini szerint ezek egyik legnagyobb vesztese Olaszország, miközben más államok, köztük tengeren túliak is nyerészkedtek.
Az új olasz kormány nem először fenyegetőzik vétóval: a június végi brüsszeli EU-csúcsot azzal akasztotta meg Giuseppe Conte kormányfő, hogy addig blokkol minden megállapodást, amíg érdemben nem foglalkoznak a migrációs válság kezeléséről szóló javaslataival.
Jó hír, hogy most Salvini legalább azt megerősítette, az euróövezetből nem akar kilépni hazája. „Egy utolsó esélyt adunk az Európai Uniónak, hogy a jelenlegi formájában létezzen” – közölte a Bloomberg beszámolója szerint a politikus."
(Bloomberg)
hétfő, 13:55
előzmény: #6899  Vazsmegyei
#6901
Látod, megint  bekövetkezett a szokásos menet.....
Ameddig arról beszéltünk, hogy szerepel az ENSZ tervezetben az a bizonyos rész vagy nem,.....addig volt aktivitás......
amint áttértem arra, hogy hagyjuk,lényegtelen,hogy mi van benne....
inkább beszéljünk arról, hogy mi az ő véleménye erről az elképzelésről..... így már NEM lehetett MELLÉBESZÉLNI......elhat a diskurzus.....
.
Általában így történik amint olyan területre tévedünk ahol "borítani" kell a másik félnek a lapjait.....megáll a beszélgetés!   :))))
.
Ugyan miért van ez?
Miért nem merik egy névtelen fórumon vállalni a véleményüket?
?????????
hétfő, 11:47
előzmény: #6895  signal2
#6900
Minden országnak van saját bevándorlási politikája.
Az USA-nak is.
Így nem értem miért akar az ENSZ megalkotni egy központit?
Ráadásul egy olyat ami egyesek szerint nem fog semmilyen KÖTELEZŐ elemet tartalmazni!
Akkor pedig főleg értelmetlen!
hétfő, 11:12
előzmény: #6897  signal2
#6899
Az úgy megy, hogy előbb csináljunk sok "migránstproblémát", hogy aztán hozhassunk egy csomagot a "migránsokról"! Olyant ami eddig nem volt! De azt is csak olyanok, akinek ez az érdeke! Akiknek meg nem érdeke a "migránscsomag" azt ignorálják! Leginkább a  "4. hatalmi ág" munkatársai törvényen kívül! Jól ki van ez találva, csak nem akar működni! Valami hiba van a rendszerben! Keresik még!
hétfő, 10:59
előzmény: #6897  signal2
#6898
Miért lenne?
Minden ország fogadhat SZABAD elhatározásából migránst.
.
Miért kellene ezt központilag szabályozni?
.
Látod itt van a kutya elásva!
.
Amennyiben EMBERI joggá teszik a migráláshoz való jogot...... már lehet kidolgozni egy szabályrendszert!!!!!
hétfő, 10:54
előzmény: #6896  pampa
#6897
A migránsokra van már valami globális csomag?
hétfő, 10:52
előzmény: #6895  signal2
#6896
Akkor szerinted miért készítik ezt az új tervezetet, ha semmi úja helyzetet nem teremt?
hétfő, 10:50
előzmény: #6894  pampa
#6895
Usa magyarázatban nincs benne, hogy ez lenne a bajuk vele. Nekik az a kifogás, hogy nem egyeztethető össze a saját bevándorlási politikájukkal.
hétfő, 10:45
előzmény: #6890  Peterbond
#6894
Akkor az USA kormánya is ezt hazudja.....
.
Mi értelme ennek a tervezetnek, ha nem teremt új helyzetet , lehetőséget a migránsoknak?
Most például a "tiltott" határátlépés alól csak az menetesül aki közvetlenül HÁBORÚS övezetből érkezik.
Ebben már a "nyomor" elől menekülés is menetsítő okként lenne meghatározva....
ahogyan még a további más könnyítés is a migrálást segítené és korlátozná az országokat ,hogy elutasítsák az érkezőket!
.
Írja az alá akinek ez a tervezet megfelel.

Topik gazda

pampa
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE