Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:11
Előzmény: #4237  Phylaxa
miert nem 700-tol kezdve?
nezd meg hol volt iszlam, hol volt keresztenyseg, es hol van ma

utana tedd fel megint a kerdest, ha meg mindig akarod :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:09
Előzmény: #4224  Phylaxa
egyebkent nagyon egyszeruen megvilagithatom a szamodra is, vegyunk ket terseget, az egyik legyen nemetorszag, a masik legyen a Levant, azaz sziria, jordania, izrael

az elmult 3000 evben melyik teruleten hany orszagokat pusztito haboru, nepvandorlas, kulturalis, vallasi keveredes volt

amelyikben tobb, az lesz a kozelmultat tekintve kevesbe belterjes

szerinted?
_pampa 2016. 07. 28. 15:09
Előzmény: #4233  Phylaxa
ige, én is így látom!

a kutyán sem élhet több bolha mint amennyit a vérével el tud tartani!

amit nem értek, te,én és még elég sokan másik is értik,látják a mostani népvándorlásban rejlő veszélyeket.

akkor azok miért nem, aki tehetnének ellene?
Phylaxa 2016. 07. 28. 15:06
Előzmény: #4230  Törölt felhasználó
Na ne beszéljünk mellé!

1600-tól kezdve melítsd meg azokat a helyeket, ahol kereszténység volt és ma kereszténység és iszlám vallás működik párhuzamosan!

Tedd meg és írd le! A kérdés konkrét.
_pampa 2016. 07. 28. 15:05
Előzmény: #4228  Phylaxa
látod,továbbra sem jött magyarázat arra,hogyan és hol kellene szétválasztani a menekültet a mirgánstól.

kiinduló probléma.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:05
Előzmény: #4229  Dehogynincs
"Ez az állítás most is igaz, mert most is ezt hiszem. "

egy allitas nem attol less igaz, hogy te azt hissed

genetikailag az elterohoz vonzodunk, leginkabb is az immunrendszerben meglevo elteresek (HLA/MHC rendszer) szerint (igy az utod ellenallobb lesz)

az osszes tobbi amirol beszelsz
pl
"Az emberiség a fajfentartás során megtanulta, hogy a saját törzsében sokkal nagyobbak a fennmaradási esélyei. "

kulturalis minta, nem genetikai

amugy errol nyugodtan elvitatkozhatsz Phylaxa-val, ugyanis a sajat torzseden belul szaporodva kva nagy lesz a belterjesseg, csereljetek eszmet egymassal :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:04
Előzmény: #4230  Törölt felhasználó
Miért is nem tudták elfoglalni Bécset a középkorban a toleráns oszmánok?

Avagy miért is akarták elfoglalni? Ha akkor elfoglalják Bécset, ma nem lenne ilyen problémád a vallással!
Phylaxa 2016. 07. 28. 15:03
Előzmény: #4226  _pampa
Ezt már sok embertől hallottam és nagy marhaságnak tartom. Egyrészt az új lakosságból semmi pénze nem lesz másnak mint a papjaiknak, másrészt a valóságot nem szabad keverni a jövővel, ugyanis az államokat eladósítani, az egy darabig jó business, amíg van fejlett munkaerő. Tehát amit mondtam, egy rövid életű üzlet lesz ez. De ez tényleg az én véleményem.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:01
Előzmény: #4224  Phylaxa
"muszlim nepek"

a muszlim nepek egy reszere igaz, egy reszere meg nem, tehat hidd el, lehet rola vitatkozni...

ne zard le elore a vita lehetoseget, annyira nem all biztos labakon a kijelentesed :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 15:01
Előzmény: #4222  _pampa
Tudod ezek is csak másod vagy harmadgenerációsok, nehéz őket integrálni a magyar viszonyok közé!
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 14:59
Előzmény: #4220  Phylaxa
ez se nincs igy, mar bocs...

a kozepkorban vallasilag a legtoleransabb birodalom az oszman birodalom volt,

link

de az egesz anatoliai, vagy a levanti tersegre jellemzo, hogy tobbezer evig megmaradt egymas mellett gyakorlatilag tucatnyi kulonfele vallas.
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 07. 28. 14:58
Előzmény: #4217  Törölt felhasználó
Szerintem!
A dekódolásnál vedd figyelembe, hogy odaírtam, hogy szerintem!
"Szerintem mély okai vannak annak, hogy az ember a saját fajtájának genetikai jellemzőihez vonzódik."
Ez az állítás most is igaz, mert most is ezt hiszem.
Nem tudom, milyen párosodási mintákat látsz a környezetedben vagy a saját felmenőid között.
Mennyire gyakori az a környezetedben, hogy sápadtarcú ismerősöd cigány, kínai, néger, félvér, mesztic párt keresett vagy talált nagy megelégedésére?
Te nemzeti kérdésnek tartod a magyarság fennmaradását vagy megelégszel a "Keveredjetek és szaporodjatok!" jelszóval?
Van valami magyarázatod arra, ha egy mesterlövész faji alapon lövi ki a fehér rendőröket vagy amikor faji zavargások vannak és előszeretettel viszik a betört üvegű kirakatokon át a 100%-osan leértékelt árucikkeket, akkor nem számít az, hogy liberális vagy-e vagy hol szerepelsz a kombinációs halmazban? Akkor csak a bőröd színe számít.
Az emberiség a fajfentartás során megtanulta, hogy a saját törzsében sokkal nagyobbak a fennmaradási esélyei. A saját törzsének meg hasonlóak a genetikai jellemzői.
Phylaxa 2016. 07. 28. 14:57
Előzmény: #4223  Oszo
Írj akkor légyszi valami konkrétumot, amit racionálisnak tartasz és szeretnéd is, hogy úgy legyen! Vagy írj olyat, amit nem tartasz annak és nem is szeretnéd! :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 14:57
Nekem nem tudnak mindenre válaszolni! Maximum egy köhécselős TROLL szakad ki egynémelyikből, értelmetlen válasz gyanánt!
Az értelmesebbjét megismerem!
_pampa 2016. 07. 28. 14:55
Előzmény: #4220  Phylaxa
sajnos egy törpe mérető kisebbség az aki nagy "hasznyot" remél Európa "eliszlamizálásából".....az európai lakos már nem akar gyermeket vállalni,így elindult Európában a népesség fogyása....

egy fogyasztásra,bővülésre épülő világban....az nagy baj!

így jött világmegváltó ötlet:

be kell népesíteni olyan új lakosokkal aki hajlandóak több gyermeket vállalni!

természetesen ők továbbra is a védett környezetben fognak élni. ha már ez Európában nem megoldható akkor költöznek oda ahol ezt biztosítani lehet.

na én is hozzáteszek egy verziót az összeesküvés elméletekhez! :))))

Oszo 2016. 07. 28. 14:51
"a patászorbán kopaszai a tónikubaszovvajna szíjjassal meg a habonyárpimészáros olgarha az okozója!

és már meg is van mindenre a válasz! :)))"

Pampa, te egyre jobb vagy!
Phylaxa 2016. 07. 28. 14:50
Előzmény: #4217  Törölt felhasználó
Nem mi vagyunk belterjesek, hanem a muszlim népek és ez a genetikájukat bizony meghatározza keményen.

Ez egzakt tudomány, tehát nem hiszem, hogy tudnánk erről vitatkozni. :)
Oszo 2016. 07. 28. 14:50
Előzmény: #4218  Phylaxa
Hát,
örülök, hogy az elmúlt kb. 200 beírásomból ennyit sikerült levenned!
_pampa 2016. 07. 28. 14:48
Előzmény: #4216  Törölt felhasználó
Olyant írjál, amire nem tudnak válaszolni! "

ez jó,nagyon jó!!!!! :))))
nem tudnak válaszolni? mindenre tudnak!

a patászorbán kopaszai a tónikubaszovvajna szíjjassal meg a habonyárpimészáros olgarha az okozója!

és már meg is van mindenre a válasz! :)))
Oszo 2016. 07. 28. 14:48
Előzmény: #4214  _pampa
Már régóta sejtem, hogy mindenki hülye, csak te vagy bicikli lánc!

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek