MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Teljesen feleslegesen jön ide egyébként. Örülök, hogy össze-vissza hazudozol. Végül is tényleg te mondtad most ezt. Nemsokára pihi. Érezni a stílusból. :)
"Ha Merkel holnap reggel bejelentené, hogy jöhetnek dolgozni ugyanúgy, mint a boldog államaidban, ugyanazokkal a jogokkal és jövőképpel, akkor mit szólnál? :)"
szerintem sokkal normalisabb dolog lenne, mint a mostani agyatlan hozzaallas
Az Emirátusokban sincs semmiféle állampolgársága és joga a migránsoknak. Nem mindegy, hogy melyikről beszélsz? Ezek kirakat államok. Ezt itt csináld meg, itt a zseton és légy boldog. Ja, ha beteg vagy akkor az a te problémád. Ez ugyanaz mint amit itt kapnak a migránsok az első naptól kezdve nem? :)
Ha Merkel holnap reggel bejelentené, hogy jöhetnek dolgozni ugyanúgy, mint a boldog államaidban, ugyanazokkal a jogokkal és jövőképpel, akkor mit szólnál? :)
a 800 USD kuvaitban gondolom netto, nincs ado ha jol sejtem (persze hogy szoc ellatas se)
az mennyi euro is lenne franciaknal bruttoba?
egy marokkoi vagy algeriai mekkora esellyel palyazhat ilyen berre?
szerintem kuvaitbol az indiai valoszinuleg sokkal nagyobb csaladot tud eltartani penzt hazakuldve, mint egy francia algeriai...a munkanelkuli segelybol
de latom Phyl szelsoseges iszlamellenessege meg a konteo kiralynal is kicsapta a biztositekot, az mar valami :)
Senki sem démonizálja az iszlámot, nem is érdekelne, ha nem importálnák az ellenőrizetlen muszlim tömegeket. Semmi bajom velük és tiszteletben tartom a világukat. Hagyjanak ők is békén. Aki pedig idejön, az tisztelje a mi világunkat. Köszi! :)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.