Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Oszo 2016. 07. 28. 18:50
Előzmény: #4248  Törölt felhasználó
"megmondom mi veletek a baj:" Mi az, hogy veletek? Kik vagyok én?

Hogy uálom-e Orbánt? Bizony, hogy utálom! Mint azt a férget, amelyik betört a lakásomba, és elvitte a laptopomat, vagy mint azt a sok szarházit, akik miatt ki kellett írni annak idején az osztrákoknak, hogy "magyar ne lopj!" de miért gátolna ez engem abban, hogy a józan eszemet használjam? Téged meggátol a józan eszed használatában az, hogy imádod Orbánt, és a hasznos idiótájaként továbbfejleszted és hirdeted a gyűlöletet, amit elültetett a szívedben? Soha egy kurva szót nem írtam a kerítésről! Se jót, se rosszat. Én arról rideg, lelketlen, és végtelen ostoba hozzáállásról írtam, ami a kerítés mellett is, meg anélkül is visszataszító, keresztényietlen, és szégyen!
Phylaxa 2016. 07. 28. 18:50
Előzmény: #4297  Törölt felhasználó
Írd le nekem Kuvaitot az elég lesz. Ki az a 40% és mit csinál ott? :)
Phylaxa 2016. 07. 28. 18:49
Előzmény: #4294  Törölt felhasználó
Áruld már el nekem, hogy ki az a 40% Kuvaitban és mit csinál ott? Csakhogy képben legyek. :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:48
Előzmény: #4295  Phylaxa
csak ugy poenbol esetleg olvass bele a linkembe, vagy guglizz ra, vagy ne, vegulis tok mindegy, nem lesz jelentosege a te esetedben :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:47
Előzmény: #4291  Törölt felhasználó
nem igyekezett meggatolni, de valoszinuleg felesleges belemenni, (mondjuk adtam korabban linket) ugyis a prekoncepcio gyoz...

Phylaxa 2016. 07. 28. 18:46
Előzmény: #4291  Törölt felhasználó
Ennek az a magyarázata, hogy kiűzték a gyarmatosítókat katonailag. Ha nem úzték volna ki, akkor ma a balkán már biztos tiszta iszlám lenne és csak a muszlim világ határán lennének vegyes társadalmak úgy, ahogyan ma is vannak.

Ez pedig az én véleményem. :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:44
Előzmény: #4290  Phylaxa
arab vilag kulso hatara?

emiratusok 55% muszlim
kuwait 60%
bahrein 70%
katar 75%
brunei 67
sudan 70

tudom, tudom, mindent felfaltak, felfalnak...
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:37
Előzmény: #4292  Törölt felhasználó
a mostanában érkezett menekültek/migráncsok-ból kb 500e !!! regisztrált és ki tudja mennyi nem regisztrált ment át RAJTUNK!!! (lásd link az elmúlt 3-4 éveben!! és amikor megteltek a németek csak akkor ordibált a kerítésért a törpe
idén 200 se volt akit befogatunk??
VILÁGREKORD (szégyen)
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:16
Előzmény: #4285  Törölt felhasználó
Merkel nem importált semmit, el kellett döntenie, hogy sorsára hagyja-e Görögországot és a Balkánt, vagy sem. Szerencsénkre úgy döntött, hogy nem.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 18:14
Előzmény: #4290  Phylaxa
Ha már a török birodalom szóba került: a Balkán több, mint 300 éves mohamedán uralom után is többségében keresztény maradt. Ennek a magyarázata roppant egyszerű, az adót a ráják (keresztények) fizették, ezért a török iszlám állam igyekezett meggátolni, hogy áttérjenek a mohamedán hitre.
Phylaxa 2016. 07. 28. 18:03
Előzmény: #4285  Törölt felhasználó
Az arab világ külső határán tud említeni vegyes közösségeket. Belül már nincsenek, felfalták. Ezt közölte velem többször. :)
Phylaxa 2016. 07. 28. 18:01
Előzmény: #4283  Törölt felhasználó
Te el vagy tévedve velem kapcsolatban. Leírtam már párszor, most leírom mégegyszer, bár tudom, hogy ezzel nem lehet az indulatok irányába haladni:

Az iszlám egy erőszakos vallás. Mindent meghatároz egy populációban, legfőképpen a törvényeket. Tehát ami miatt én nem szeretném, hogy elterjedjen a mai Európában annak oka ennyi és nem több. Szeretném, ha megmaradhatnánk a mi kultúránk és törvényeink között és mi szabályoznánk ezt. Csakhogy midőn az iszlám szaporodik és nem mi, úgy a demokráciánk miatt ők is bele fognak szólni a törvényhozásunkba, amellett, hogy ők egy pillanatig sem fogják követni, egyáltalán foglalkozni, megismerni a törvényeinket. Magának a terrorizmusnak ehhez semmi köze, az megy a maga útján ettől függetlenül. Semmi többet nem állítok és egy percig sem hiszem, hogy megáll 35%-nál az iszlám népesség aránya. Ott pedig már keményen beleszólnak, sok minden megváltozik majd, ami természetes volt. Aztán 50% felett bejön a törvénykezésük és a mienk eltűnik. utána már tök mindegy.

Nem lesz aranykora senkinek csak nekik. De csak álmodozzál és képzelj el sok mindent! :)
Phylaxa 2016. 07. 28. 17:52
Előzmény: #4282  Törölt felhasználó
Ok, tehát te el tudod képzelni. Ennyi nekem elég. :)
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 07. 28. 17:17
Előzmény: #4286  Törölt felhasználó
Két külön állítás.
Az biztos, minél kisebb egy populáció, annál nagyobb a belterjesség veszélye.
Viszont pusztán az a tény, hogy a törzsek sokáig fennmaradtak még akkor is, ha kis létszámúak és sokkal kevésbé mozgékonyak voltak a napi 10-40 kilométerükkel azt erősíti, nem túl a belterjesség veszélye. Az a törzs, amelyik közeli vérrokonok párosodására építette a stratégiáját csak a saját esélyét növelte a kipusztulására.
Kadhafi zöld könyve például erősen hangsúlyozta a törzsek szerepét. A 20. század második felében. Európai szemmel furcsa volt olvasni.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 17:07
Előzmény: #4284  Dehogynincs
"Szerintem mély okai vannak annak, hogy az ember a saját fajtájának genetikai jellemzőihez vonzódik."

"Az emberiség a fajfentartás során megtanulta, hogy a saját törzsében sokkal nagyobbak a fennmaradási esélyei. A saját törzsének meg hasonlóak a genetikai jellemzői."

"Akármilyen magas vagy alacsony is mindkét térségben a belterjesség, ha tiltják a (közeli) vérrokonok házasságát (márpedig tiltják), akkor jó eséllyel genetikailag egészséges utód születik a térség "belterjességi" mérőszáma ellenére. Százmilliós populációkban ez nem gond. Még milliósban sem"

az elso allitasod, torzsekre vonatkozik, a kovetkezo allitasod, hogy a hasonlo genetika szazmillios populacioban nem is jelent gondot.

ezert valaszoltam azt, hogy szazmillios lelekszamu torzsek eseten valoban igaz lehetne mindket allitasod, hogy az azonoshoz vonzodunk, es ez nem is jelent gondot

de mivel a torzsek nem szazmilliosak, igy valami nem stimmel, megpedig az elso allitasod, nem a genetikailag hasonlohoz vonzodunk, hanem a kulonbozohoz

igy ertheto?
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:54
Előzmény: #4281  Törölt felhasználó
még 1x hozzászólnék röviden: persze, hogy nem lehet egy kalap alá venni az összes muszlim irányzatot és országot sem, ahol más és másként valósult meg a más vallásúakkal való együttélés. volt ahol semmi gond nem volt és volt, ahol meg elnyomás intolerancia volt. de az a baj, hogy - és tényleg engem is a ma érdekel jobban - míg a kereszténység levonta a múltbéli hibáiból a következtetéseket (így ma már nincs inkvizíció, nincs államegyház) - addig az iszlám sajnos nem jutott el idáig: lényegében nem tudott korszerűsödni és abból vannak többek közt a mai bajai, hogy számos modernkori kihívásra nem tud jól válaszolni (nem tud megújulni). a legnagyobb baja pedig az, hogy a szélsőségesei, hiába vannak kevesen, túl sokat ártottak már és vszínű ártanak is majd még nemcsak másoknak a világban, hanem saját saját imidzsüknek is. és ami a legsúlyosabb: olyan övezetekből jönnek ide tömegesen, ahol még manapság is a szemet szemért, fogat fogért című öngerjesztő bosszúkultúra a mindennapos (Izraelben is így van persze a mai napig is, szisztematikus emberirtást folytatnak egymás ellen muszlim és zsidó szélsőségesek - Európa ezen a szinten többszáz évvel ezelőtt túljutott!! Izraelben sincs mai napig sem polgári házasság pl. hanem államegyház van...), és a szerencsétlen buta Merkel ezt importálta, minden egyéb járulékos hátrányával együtt Európába, - amiért még nagyon súlyos árat fog fizetni, ez nem kétséges
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 07. 28. 16:52
Előzmény: #4260  Törölt felhasználó
Populációról beszéltem, nem törzsről.
Szerintem mást jelent a törzs és a populáció.
De maghallgatom azt is, ha az ellenkezője mellett érvelsz.
Legalább újat hallok, nem feltétlenül fontos, hogy jó is legyen.
Pampa szokta félredekódolni az állításokat.
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:46
Előzmény: #4279  Phylaxa
amugy meg, amit te az iszlam eroszakos teritesenek es uldozesenek gondolsz sok helyen, az egyszeruen nagyobb nepszaporulatot jelent, illetve a kepzettebb retegek emigraciojat (ahogy nalunk is), tehat szimpla demografia

amint szekularis oktatas hatarozza meg az iszlam poulaciot is, ez siman kiegyenlitodik

a radikalis iszlam a muszlimok tobbsege szamara nem nyero, es valoszinuleg gazdasagi/demografiai okai vannak, ahogy Europa is radikalizalodni fog a kovetkezo valsag idejen

lassuk be, a 20. szazadban "Europa" is jelentkezett nehany radikalis idoszakkal,
nem alapoznek arra hogy mindent az mozgat, hogy az iszlam verszomjas, es megvaltoztathatatlanul az (ellentetben a keresztenyseggel), mert ez igy ebben a formaban nem igaz

Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:38
Előzmény: #4279  Phylaxa
szerintem a muszlimok nem fogjak elerni az 50% aranyt europaban hosszutavon, tehat el tudom kepzelni

el tudom kepzelni azt is, hogy 50 ev mulva a nuklearis telben csak muszlimok fognak fagyoskodni europaban, csak kisebb valoszinuseget adok neki

sok mindent el tudok kepzelni, nyitott vagyok barmire

te el tudsz barmi mast kepzelni, mint hogy a muszlimok lenyomjak europat?
Törölt felhasználó 2016. 07. 28. 16:32
Előzmény: #4275  Phylaxa
amennyire szintiszta keeszteny teruletek voltak eloszor, pont annyira voltak szintiszta muszlim teruletek kicsit kesobb :)

a muszlim toleranciahoz kapcsolodoan, mindket teruleten jellemzo volt, az iberiai muszlim korszak pl a zsidok szamara az "aranykor" volt, a kesobbi kereszteny korszakkal osszehasonlitva, szicilia pedig a muszlim idoszak alatt, es meg a kesobbi normann korszak kezdeten is a multikulti etalonja volt

en ajanlom, hogy nezz utana, kicsit arnyalna a tudasod, gondolkodasod, ettol meg ugyanugy ellenezheted a mai idoszakban a muszlimok bejovetelet europaba, csak a tortenelmi mult amire hivatkozol, nem letezik, vagy finoman szolva nem ugy ahogy te elkepzeled

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek