MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Figyelj! Mennyit tennél rá, hogy franciaországi színvonalon van megtűrve? Csakhogy rájöjj, miből áll az élet. Most komolyan. Én egy fillért sem.
Indiában 1 arék rizs a napi fizetés. Kuvaitban megkeresik a 800$-t is. Ebből küldik haza a nagyobb részét, mert nagy ám a család. Így élnek, amíg megtűrik őket. Na? Franciaországban hogyan élnek az emberek? Ha azt mondod, hogy ugyanígy, akkor szerintem hagyjuk is abba! :)
Gratulálok! Boldogság! Megnéztem pár dokumentum filmet, hogy milyen boldogok a vendégmunkásaid. Az a 91 %. Megkapja a kis pénzét és hazaküldi a családnak, ő pedig eszi ami jut a maradékból. Annyira boldogok, hogy állandóan mosolyognak. Just for fun! :)
just for fun,
a World Happiness Index rangsora alapjan
az emiratusok allampolgarai 15. legboldogabbak lehetnek a vilagon, mig a 91% megelhetesi vendeg naluk a 31. legboldogabb lehet a vilagon
(a kettot osszesitve a 28. helyen van az orszag)
az 1. helyen dania vegzett, Anglia 23. franciaorszag 32., magyarorszag a 91.
(154 orszag kozul)
Figyelj! Ezekben a kirakat államokban az őslakosság éli a megszokkott életét. Senki sem pofázik bele semmibe. Az a 83% hajlong, megkapja a zsetont és ennyi. Miért erőlteted ezt? Az akinek ott bármilyen jogai vannak az a muszlim őslakosság. Neked, ha odamész pofa be és dolgozz, a pénzedet megkapod, ameddig megtűrünk. Kb ennyi. Mi köze ennek a mi kontinensünkhöz? :)
Figyelj! Ennek semmi értelme. Amikről írsz, ott nincs állampolgárság, nincsenek választások és nincsenek benne semmilyen érdekérvényesítő szervezetekben. Te vendégmunkásokról beszélsz akiket katonák őriznek nem egy helyen és megtűrik őket. Kirakat dolgokról írogatsz és ezzel próbálod igazolni, hogy itt is milyen klassz lesz. Nos itt nem kirakat dolgok vannak, hanem valóság. Azok, akik jönnek bele fognak szólni ugyanúgy a dolgokba mint a mi utódaink. Hagyom is ezt a a témát, mert csak félremegy minden.
Kívánom, hogy legyen igazad! Ok? Én nem hiszek benne. :)
Az iszlám "demokrácia" megengedi, hogy vaskézzel bánjanak a vendégmunkásokkal, bevándorlókkal.
Tudtommal az emírségben nem választanak négyévenként új emírt.
gondolom dolgoznak, meg imadkoznak mikozben szabadon gyakoroljak a vallasukat de nem tudom, azt tudom pl az emiratusokban, az emir tobb kereszteny templomot, hindu, szikh stb vallasi helyet emelt, meg most olvasom, temetkezesi helyet is biztosit a vallasgyakorlas jegyeben...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.