Az EMÁP -al nagyon nem boldogulnak valamiért. Nekem dec 23-ÁN újra befektetett kamat még mindig elszámolás alatti értékpapírként szerepel és követelőző esedékességnek még mindig a 12.23-át írja. Vannak bajok.
Azzal kapcsolatban mik a várakozásaitok, hogy február, március környékén, mikor jönnek a nagy PMÁP kamatesedékességek, hogyan fog változni a lakossági papírkínálat, mik lehetnek majd a legjobb opciók ezen pénzek visszaforgatására?
Számolni sem kell, mert közzé teszik :) A https://akk.hu/security/id=A250930N22 oldal cashflow adatok alapján március 30-án névértékre vetítve 2%-ot kapsz, azaz évesített 7,9%-ot.
Sziasztok! Tud valaki infót adni, hogyan működik a 10%-os extra állami támogatás jóváírása? Ha jól értem, minden évben a befizetett összeg 10%-át de max. 6000 Ft-ot, idéntől max 12.000 Ft-ot még adnak extra támogatást. De akárhogy is bámulom (sajnos csak 2022.jan.1-tól enged lekérni tranzakció listát), sem tavaly sem idén nem kapták meg a kölkök az értékpapír számlájukra a tavalyelőtti és tavalyi befizetések utáni extra 10%-ot. Mit értek félre, mit néztem be?
Törökországban 49 százalékkal, 17 002 lírára (1 líra 11,75 forint) emelkedik a minimálbér januártól. Idén júliusban már volt egy 34 százalékos növelés – jelentette be a török munkaügyi miniszter a szakszervezetekkel folytatott tárgyalások után szerda este." Az inflációs szint pedig 85 % körül.
Az ajánlás valóban remek volt..... Az igazi élvezet a jövőbeni szopás lesz... mármint az adófizetőknek.... Nincs ingyen ebéd... Mindig jól esik az ebéd és az a szép benne, hogy azután fizetjük a számlát, hogy mennyire volt bőséges az ebéd.... Minél bőségesebb annál nagyobb lesz a számla is.....
"A stabilitás volt az igazi érték 2023-ban.Érezhető erősödéssel zárhatja a forint a 2023-as évet az euróval szemben, az ünnepek előttig kicsit több mint 4 százalékkal értékelődött fel az év eleje óta a magyar deviza." Közben jönnek a kérdések mi van forinttal, mikor erősödik.. 20%ot nyert PMAPos forint speulansok ellen idén. Remek ajánlás volt a vegyél devizát..
Magyar Állampapír tulajok