Sőt , szerintem a nagy PMáp lejáratok előtt lecserélik a mostani 1 Máp-ot is valami gyengébbre. Én az eddig tendencia alapján erre tippelek, de ne legyen igazam.
Technikai alapon arra számítok, hogy a rövid és hosszú kamatok esése legkésőbb 2024 első negyedévében megáll és legalább egy korrekciós emelkedés kezdődik. Az 1 éves kamatok pl 9,5-12%-ig emelkedhetnek. ec23 BUÉK
Az ügyfélszolgálat szerint akkor is minden rendben volt, mikor 1 napig nem tudtam belépni, mert azt írta ki, hogy nincs se webkincstár, se MobilKincstár hozzáférésem. Nem volt túl kellemes.
"December 16-án vettem MÁP+ N2028/52 jelzésű papírt, aminek a státusza jegyzés, ami elvileg rendben is van. Mennyi idő alatt kellene ennek átmennie?" ---- Maholnap jóváírják és a mai naptól kamatozik: kibocsátás napja 2023. december 27. Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy milyen megfontolásból döntöttél a MÁP Plusz mellett?
Igen, ezért is kérdezem, mert a vicc kategória DKj helyett most már ezt venném rövidre, csak ott azért nagyon nem mindegy , hogy fél vagy 1% a bukó. Az appban néztem, én nem találtam erre vonatkozó infót.
Nálam webről mindig elsőre hibás utána lehet fizetni. Viszont 2 hete vett 1 éves papír nem teljesült, majd vettem még és az sem, valszeg, mert elfogyott a heti keret és a következőre átviszi és délelőttig ott állt elszámolás alatt. Most onnan eltűnt, nem utalták vissza, nincs papír, nincs elszámolás alatt, nincs számla pénzben sem... Sose volt még ilyen.
Magyar Állampapír tulajok