Jelenleg úgy néz ki, hogy a két nem TBSZ-es pakkommal én maradok. A kisebbiket beadtam feljebb, és ha esetleg elviszik normál kereskedésben, akkor megválok tőle, de a nagyobbikat nem engedem el gombokért. Annak egy részét már több, mint tíz éve tartom.
Határidőre be kell érkeznie a papír transzfernek is és a helyesen kitöltött eladási nyilatkozatnak is. Ha valamelyik nem teljesül, nem jön létre az eladás. Aztán bent ragadsz mikro/nano részvényesként egy illikvid zrt papírban.
A 2040-es “árfolyamcél” igazából eddig tartott. Most nem tudjuk, mi jön. Az is lehet, hogy alig marad kint részvény, amit viszont szeretne kb. az utolsó darabig felvásárolni Kulcsár Tibor, de az is, hogy sok van kint és nem szeretne a maradékkal a nagytulaj (illetve a cég) foglalkozni. Előbbi esetben mehet fel az árfolyam, akár komoly mértékben is, utóbbi esetben viszont zuhanhat szinte bármekkorát.
Meglátjuk, de talán az lenne az "ésszerű" részéről ha a december 9.-ei utolsó kereskedési napig bezárólag kiporszívózná 2040 alatt a könyvet jó alaposan.!
Lehet, de ugyanennyi erővel fel is mehet az ára. A kérdés, hogy Kulcsár úrnak mik a szándékai… Hisz ha ki szeretné szorítani, akit csak lehet, akkor dönthet úgy, hogy ad érte akár többet is, mint amennyiért most “einstandolnak”.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link