Majd az mnb megnézi a vevőt, a múltkorival együtt... Direkt beálltam egy kis pakkal elé, hogy lássam jön-e kulibá!? Jött. Le volt ez vajazva már... Annyi a fejlődés, hogy nem otc-n adja/veszi és egyből jön aznap a kötelező jelentés a tranzakcióról.
Ezt jol irod nálam végleg leszerepelt a papírjával együtt ultra draga mint a cege szolgaltatasai azt nem is oly magas a tudás mint az olcsobb hasonlo cegeknel! Sokara lesz ha lesz ez 3k! Reformatus volna korrektebb lenne!!
Amikor egy cégvezető célárakkal dobálózik az mindig elgondolkodtató!A facebookon a tavaszi kommunikációja is érdekes volt számomra a vírus okozta gazdasági helyzetről.
Visszavásárolja??Úgy mint az egy évvel ezelöttit.(1800-2400-es eladásait visszavette 1200-1600között).Mi az anyja picsájáért nem támasztotta 2000-nél?Mondom ezt úgy,hogy 2600-ig kiszórtam mindent tavaly év elején és elfelejtettem utána.Katolikus hívő ember mi??
Mivel jó cég,csaknem 100 alkalmazottal,és azt nyilatkozta ,hogy 3000FT-ot ér egy részvény,neki sem az a célja,hogy 1500-on legyen az árfolyam.Bevásárolta magát más cégbe is,és jönni fognak még más akvik is. Nem egy nutex, nord ,futur stb..átba...os gagyi cég,itt eredmények vannak+jó osztalék.Én bízom benne,és tartom,pedig magasabb az átlag áram a mostaninál, és van is belőle.
Nem védeni akarom,de eleve kevés a részvényszám 6millio ,amiből 5millio 478ezer így is az Ő kezében van.Tehát ami a közkézen forog,kicsivel több mint 500 ezer. Ez nudli.Ráadásul bejelentették a saját részvény vásárlást is,amit nem abból a kicsi közkézből akarnak megvalósítani.Az eredmények nagyon jók,és folyamatosan nő a nyereség,így az oszti is.Egyébként az árfolyamot nem igazán befolyásolta,nemúgy mint amikor Sós az Enefiben 650-nél ráöntötte a piacra a temérdek részvényét.Az okozott cunamit.Kulcsár Úr meg majd visszavásárolja drágábban ezeket a papírokat,a saját részvény keretében.Úgyhogy,no para.Az irány amúgy is adott.Felfelé.
maga az összeg valóban nem nagy tétel megnézve viszont a kötéseket, a 3782 db-ot valószínűleg egyben dobta rá 2090-nél, amikor épp felfelé tartott (megint) az árfolyam - így talán más összefüggésbe kerül az eladás ténye :-)
te is tudod, hogy nem erről van szó. Ez olyan, mint a rossz gyerek, aki mindig benne van vmi balhéban. A legkisebb rosszalkodásért is kap egy pofont. Tudniillik notórius, visszaeső. :))
Egy kiváló fejlődésben lévő nyereséges cég, megéri hiszen innovatív, terjeszkedik és a menedzsment tudatosan részvényesi értéket teremt, a közlemény szerinti részvény juttatások is erről szólnak, tehát Szabó Ervin a maximumot hozza ki a vállalatból hiszen jelentős részvénybónuszra számíthat. Reméljük mihamarabb bekerül a BUX-ba és a prémium kategóriába!
Nekem 2660 az átlagom,de egyáltalán nem izgulok.Ha nem jött volna a vírus,nem itt tartanánk.De nemsokára vissza fog menni arra a szintre,mert jönnek a jó eredmények,és a tavalyinál magasabb oszti.
mikor varhato jelentes arrol, h hogyan alakultak a tarsasag bevetelei az utobbi honapokban? vagy ez a par nappal ezelotti kgy volt ossz visz es ennyi!?
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link