Jól sikerült az első negyedév, meglepődtem, hogy ekkorát ugrott a nettó profit. Hiába a kamatok történelmi mélyponton vannak, ami azért komoly tényező.
Napizni nem lehet vele az bizti, csak hosszabb távra és tartós befektetésre lehet gondolkodni vele...
Írtátok, hogy nem akarja áttörni a 3 K-t, így volt 2,5-nél is, türelem, türelem!!
Az eredmények egyre jobbak és jobbak. Előbb- utóbb ezt is megtalálják, s elszállunk mint a majálisi léggömbök, csak nehogy lufiként durranjunk!
Továbbra is biztató, produktív, transparens papper!
Joccakárt!!
Ez nem robbanásveszélyes anyag. Holnap akár le is önthetik, bármilyen extra is legyen a gyj. Lám, ma is, és az elmúlt napokban is lekornyították egy-egy piaci öntéssel. Hosszabb távra való. Átlátható, egyszerű, mint a faék pl. az OTP-hez képest. Ez és az ANY. Kis-kisbefektetőknek való.
Köszi az infót mindenkinek, nincs sajnos most sok időm a piacokkal foglalkozni, ezért szerettem a POTINUS-t, Viktor megtette helyettem. A GSPARK is jó cég, azért a negyedévest átfutottam, ha kicsit beesnénk akkor vennék még, az amúgy nem kicsi pakkhoz, gondolom itt is működhet a buy and hold stratégia.
Apropó abban tudtok segíteni, hogy melyik nap forog utoljára osztalékszelvénnyel? köszi!
"2017. első negyedév végére, az egy részvényre jutó valós nettó eszközérték
pedig 11,6 euróról 17,8 euróra nőtt."
Adózott eredmény 788 (2016Q1) 1.017 (2017 Q1)
Köszönöm. Azéé ez jóóó.
Beköltözött a SAP. És most épül a már felépült épület mögött még egy másik is, szintén a SAP-nak.
Plusz hamarosan befejeződik a gasztropláza építése.
link
Az utsó jelentős emelkedés (2400-3000) szvsz. a felépített ingatlanok értéknövelő hatására történt. Idén jön a következő fejlesztés. Ha ez megvalósul, 5000 közelében lesz a piaci értéke az ingatlanoknak. Erre gondolom, hogy a 4k reális.
Hogy lesz-e ennek folytatása, azt nem tudom, de sanszos. Terület még van, atomháború nincs, bár van, ahol igény volna rá...
A SAP már - úgy tudom - beköltözött, így tán az oszti is emelkedhet kicsit.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?