4000? az jó lenne, nagy a csend a papír körül, lassan meg kellene indulnia, de nem tudunk elszakadni a 3000-től. Én is agyalok, hogy vegyek-e még. Hogy áll a fejlesztés beköltözött már az SAP az új irodákba?
Én azt is ki szoktam számolni, hogy mennyi lesz, ha ebből levonom a kötelezettségeket.
3874 forintot kaptam (/részvény). Tavaly ez 3223 volt. Ez kb., mert az EUR/HUF kicsit változgat.
Szóval szépen fejlődünk. Jövő ilyenkorra meg kell legyen a 4000 HUF árfolyam.
"Nettó eszközérték
Részben az új fejlesztések eredményei nyomán, részben a budapesti irodapiacon tapasztalt
hozamcsökkenés következtében a Társaság tulajdonában álló ingatlanállomány valós piaci értéke
a Társaság saját értékelése szerint az egy évvel korábbi 154 millió euróhoz képest 23%-kal, 189
millió euróra növekedett. Ennek alapján az egy részvényre jutó nettó eszközérték hasonló
mértékben, 11,6 euróról 14,2 euróra növekedett."
Letölthető az éves jelentés, ha valaki nem foglalkozott volna vele esetleg!
Csak most olvasom: a "festői" Dombóvár mellett tevékenykedsz. Mikor a 65-ös úton mentünk Szekszárd felé (évente 2x-3x), Hőgyésznél mindig ugrattam az asszonyt, hogy még sosem jártunk Dombóváron, kanyarodjunk be élesen jobbra. Sajnos aki miatt arra jártunk, tavaly meghalt, így max évi 1x temető látogatás lesz, de lehet ha találok vmi akciós hosszú hétvégét Gunarasfürdőn, akkor bejelentkezem egy kis kerti munkára:-))
:) Dobozos, emelőhátfalas, nem feltétlen hűtős. Kicsi a választék, meglátjuk.
Pickpepe: Fiatal gazdáról lecsúsztam pár ponttal néhány éve, azóta nem foglalkoztam vele, mert a többi utófinanszírozású, és macerás. Tolna megye, Dombóvár mellett.Elméletileg ezen a linken elérhető egy album, amiben vegyesen vannak képek az elmúlt évekből.link
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?