fatihszultan

Regisztráció: 2007-03-24 10:36:07

Hozzászólások száma: 812

Utolsó hozzászólás: 2020-10-26 19:35


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

29 614
2020. 10. 13. 16:58

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-27 22:12-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
foglalkozz inkább a topik témájával, ne másokkal, légy szíves
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-07-11 19:20-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
vegyél vissza ebből a stílusból, vagy sétálj el máshová

utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus hétfő, 19:35
Nem vonhatom kétségbe, hogy igazak a leírtak Ezért mondom újra és újra: számomra úgy tűnik, hogy megőrült a világ...https://444.hu/2020/10/26/egy-karanten-alatt-elvetelt-fiatal-no-esete-mutatja-meg-mit-tesz-az-ellatassal-ha-a-betegnel-a-fertozottsegnek-akar-csak-a-gyanuja-felmerul
CoronaVirus hétfő, 14:51
Kérdésem: 2 család tehát nem találkozhat hétvégén, egyikük házában, de munkahelyre - ahol akár többszáz ember dolgozik egy légtérben - be lehet menni?
CoronaVirus hétfő, 06:23
Néztem a nápolyi video alatt a hozzászólásokat. Az egyikben azt írták, hogy Canada  37.000 doboz könnygázt vásárolt....Szóval, máshol is készül a hatalom a "vírusellenes" intézkedésekkel.....
Hmmmmmm Végül is kipucolja a légutakat, én kaptam már könnygázt a kiképzés alatt, tudom milyen.
Továbbra sem tudom a választ a kérdéseimre. Felteszem újra, hátha valaki meg tudja válaszolni. Mivel minden nap kapunk számokat, én ezekre a számokra is kíváncsi lennék:
1. A pozitívak közül mennyi a beteg (aki tüneteket is mutat)?
2. Ezek közül mennyi az, aki súlyos tüneteket mutat? (magas láz - min. 38 fokos, hidegrázás, végtagfájdalom, gyakori orrfújás, nehézlégzés, stb.)
3. A kórházban ápolk covid pozitívak közül hány főt ápolnak pusztán a covid miatt, tehát nincs semmi alapbetegsége, egyéb betegsége, amire ráfertőződött?
4. Ugyanez a kérdésem a lélegeztetőgépen lévőkre?
5. A többlettesztelés hatására megemelkedő pozitívakkal, hogyan aránylik a betegek száma? Tehát amennyi +pozitív, annyi +beteg?
Aki tudja bármelyikre a válasz, kérem írja meg.
CoronaVirus vasárnap, 15:43
Ja, és még valami! Tavasz óta, bármerre járok, folyamatosan kérdezem az embereket, hogy mi a véleményük erről? Találkoztam néhány kétkedővel, pár emberrel, akik azt mondták, hogy nem tudják, mit gondoljanak. ' emberrel találkoztam, aki igazán félt, fél most is. Kb. 95% egy ordas nagy túllihegésnek tartja ezt az egész valamit.
Kik pánikolnak? Az a 2-5%? 
Vagy a sajtó? Fenét! Nekik csak el kell adni a cikkeket. Elég kattintást kell begyűjteni!
Azt mondanám, hogy a politikusok pánikolnak, ha nem tudnám, hogy ennyire azért nem buták. Pontosan nekik a leghasznosabb ez az egész "pánik". Egyre szorosabb ellenőrzés alá vonhatnak mindent és mindenkit! Gyakorlatilag bármit megtehetnek ezekben az időkben. Nyomtassunk pénzt? Nosza! Zárjunk be mindent? Rajta!
Aztán, ha bármi rosszul sül el, ők mossák kezeiket! nem ők voltak a hibásak, hanem a "vírus". Ja, hogy később kiderül, hogy az "ellenintézkedések" sokkal több kárt okoztak, mintha nem csináltak volna semmit? De, hát, itt az élő példa: dmz és társai! A nép követelte, ők csak meghallgatták a nép szavát!
CoronaVirus vasárnap, 15:30
Azért van pánik, mert pánikot keltenek és a lakosság egy - szerintem kisebb része - pánikol. A nagyobb részének meg elege van a hülyeségekből.
CoronaVirus vasárnap, 15:24
Legközelebb milyen ürüggyel vetetnek fel maszkot, vagy zárnak be otthonra meghatározatlan időre?
Vagy milyen cégeket, vállalkozásokat csuknak be, hoznak olyan határozatot, hogy X ideig zárva kell tartani?
Nem értitek, ez milyen veszélyes precedenst teremt.
Eddig Mo-on meghalt kb. 1.200 ember Coviddal! (-dal!!!) 5-6 éve, kb 4-5e ember halt meg influenza miatt:
Kérdéseim:azok az életek nem voltak olyan fontosak?
Maszk?
Bezárások?
lezárások?
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Tulajdonképpen hány beteg van?
Hány olyan beteg van, aki a Covid miatt beteg? Tehát tüneteket produkál. (Nem az a alapbetegségére ráfertőzve)
Azokból, akiknek nincs semmi alapbetegségük, hány valóban súlyos, kórházi ápolásra szoruló, covid beteg van?
Ezekből hány szorul lélegeztető gépre?
Amíg "csak" influenza volt, hány influenzás szorult kórházi kezelésre?
CoronaVirus vasárnap, 13:35
Továbbra is fertőzöttekről beszéltek. Ezek betegek is? 
CoronaVirus vasárnap, 13:08
Nme omlott össze. Bezártak mindent. Ha bezárják a cégedet, vállalkozásodat, de fizetned kell egy csomó mindent, az nem ugyanaz, mint egy hibás döntés a vállalkozó részéről, vagy a kereslet összeomlása, stb.
CoronaVirus vasárnap, 10:24
Na persze! Brutális új rekord....Miben? Több teszt=több pozitív. De hirtelen ennyivel több lett a valóban beteg és a vírus által okozott haláleset is? Erre nem találtam semmiféle utalást.
CoronaVirus 2020. 10. 16. 13:02
Nem tudom miért nem értitek meg, hogy mit próbálunk mondani. Na, még egyszer! Ha én bekerülök intenzívre, netán belehalok, az az egyén tragédiája. Ha van 5 M halott, még akkor is kevesebb lesz, mint az intézkedések által okozott kár, vagy az intézkedések miatt meghaltak száma.
CoronaVirus 2020. 10. 15. 19:26
Valszeg nem értettél meg. Én pont azt mondtam, hogy szeretnék én is otthon lenni és még a fizetésem 60%-val is elégedett lennék, ha semmit sem kell érte tennem. De mégsem, mert felfogom, hogy ez nem OK. Ha, jó lenne, minek dolgozni? Mondtam: világbéke + 3.000 EUR alapjövedelem/fő. Mi egy 4 fős család vagyunk, tehát 12.000 EUR járna nekünk, Azt jól otthon maradok. Nem fertőzök senkit valami hülye munkahelyen.
CoronaVirus 2020. 10. 15. 19:19
Ja-ja! Én is azért imádkozom, hogy legyen egy 2-3 hónapos lockdown. Még 60%-al is elégedett lennék. Vagy mégsem. Én ugyanis tisztában vagyok vele, hogy ezzel vagy az én, vagy a gyerekeim jövőjét éljük fel. Ez vagy restrikcióban, vagy inflációban, de valahol ki kell hogy csapódjon a jövőben.
Persze, ezt a rettegők, lezárásért rimánkodók 99,99% nem is érti. Van egy réteg, egy nagyon széles réteg, akinek ezt nem lehet elmagyarázni, mert ez túl bonyolult összefüggés.
CoronaVirus 2020. 10. 15. 19:09
Atomot nekik!
CoronaVirus 2020. 10. 15. 18:57
Tegyük hozzá: ez 6-7 M potenciális migráncs!
CoronaVirus 2020. 10. 15. 18:50
Ne legyünk kicsinyesek, nem kell spórolni az atomtöltetekkel! Atomot a Szub-szaharára is, azt nem halnak éhen.
CoronaVirus 2020. 10. 15. 18:47
Ma már félelmetesen precíz a haditechnika. Mivel a tavaszi lockdown nem volt az igazi megoldás, szerintem kikell választani ilyen esetekre a megfelelő atombombát. Kb. 7 km legyen a hatósugara, azt jól ledobni Salzburgra. Szerencsés esetben Párizs felé viszi a szél az atomfelhőt, úgyhogy a másikat megspórolják. Salzburgban egy darabig nem lesz Covid.
CoronaVirus 2020. 10. 15. 12:04
"Sokkal jobb lenne, ha kevesebb beteg lenne," --> Persze, kevesebb rákos, szív és érrendszeri, veseproblémás és még sorolhatnám kb. a végtelenségig. Ja, és ne felejtsük ki a világbékét, meg a 3000 EUR/fő alapjövedelmet. De, sajnos ezek nincsenek. Cserébe van egy csomó betegség, meg háború, bűnözés, stb. Az élet ilyen veszélyes. 
Azt magyarázzátok már meg, hogy miért nem tudtok ti, rettegők otthon maradni, a többieket meg hagyni, éljék a normális életüket. Majd, ha elpusztulok bele, akkor így jártam. Írásba adjam közjegyző előtt, hogy nem fogok senkit hibáztatni, vagy mi?
CoronaVirus 2020. 10. 15. 09:06
Nekem egy volt osztálytársam idegsebész főorvos, volt kórházigazgató. Ő is azt mondta, ez már tavaly is itt volt.
Amúgy egy csajágaröcsögei háziorvos is többet tud egy betegségről, mint a sok rettegő nagyokos, aki pár hülye grafikonból szerzi a tudományt.
De, azért: Rettegjetek! Mindent lezárni! Mindenki maradjon otthon!
CoronaVirus 2020. 10. 15. 08:06
CoronaVirus 2020. 10. 14. 18:57
Szerintem, ha lesz magyar vakcina, azt vagy az Opus, vagy Appenin, vagy 4IG fogja gyártani forgalmazni, beadni. Senkinek ne legyen illúziója: kötelező lesz. :-)
Ha meg véletlenül pl. egy Richter fog elsőként befutni, majd tesznek rá egy visszautasíthatatlan ajánlatot. 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek