Kimaradt a legutolso szerzodes a listadrol, ami 220M dollar + 30% szerviz, alkatresz, trening.
Ez evente kb 70M dollar bevetel es az eddigi forecast 55M volt.
Tehat evente 125M dollar bevetelre lehet szamitani csupan egyetlen hadi megrendelesbol.
A brutto marzs 50%.
Az elofinanszirozashoz lehivtak kedvezobb feltetelekkel a max hitelkeretet (6M dollar),
kibocsatottak zart korben meg kb ennyi ertekben reszvenyt (0,4% higitas).
Q1-ben lesznek Pentagon tamogatasok az USA kis hadiipari cegek feltokesitesere, ebbol is szamitanak par milliora.
Az Army elore fizet a dronokert valamekkora reszt.
Tehat a finanszirozas meg van oldva legalabb fel evre.
Speki varakozasok tovabba:
- cybertruck platora epitett dron rajos prezentacio, hogy benyaljanak Musknak
- Musk mejelenese az advisory boardban (mint Trump Jr az UMAC-ban)
- Palantir egyuttmukodes AI oldalrol (PDYN szerepe nekem tovabbra se tiszta)
- NATO szerzodesek (itt szkeptikus vagyok, mert europai NATO hadseregek szerintem inkabb hazait akarnak venni)
- Csendes-oceani szovetsegesek megrendelesei (fogalmam sincs)
Tech oldalon nehez elemezni, mert nem tudom hova huzzam a kezdeti Fibo-t. Eddig barhova tettem, nem stimmelt a korrekcio. Talan a 4 dollaros kitoreshez, a forgalom megjelenesehez lehet erdemes tenni. Ezzel tegnap megvolt az 50% korrekcio, de a 61,8% is meglehet 7.3 dollarnal. Ott tervezek utoljara venni belole.
https://invst.ly/17trm1
Ez evente kb 70M dollar bevetel es az eddigi forecast 55M volt.
Tehat evente 125M dollar bevetelre lehet szamitani csupan egyetlen hadi megrendelesbol.
A brutto marzs 50%.
Az elofinanszirozashoz lehivtak kedvezobb feltetelekkel a max hitelkeretet (6M dollar),
kibocsatottak zart korben meg kb ennyi ertekben reszvenyt (0,4% higitas).
Q1-ben lesznek Pentagon tamogatasok az USA kis hadiipari cegek feltokesitesere, ebbol is szamitanak par milliora.
Az Army elore fizet a dronokert valamekkora reszt.
Tehat a finanszirozas meg van oldva legalabb fel evre.
Speki varakozasok tovabba:
- cybertruck platora epitett dron rajos prezentacio, hogy benyaljanak Musknak
- Musk mejelenese az advisory boardban (mint Trump Jr az UMAC-ban)
- Palantir egyuttmukodes AI oldalrol (PDYN szerepe nekem tovabbra se tiszta)
- NATO szerzodesek (itt szkeptikus vagyok, mert europai NATO hadseregek szerintem inkabb hazait akarnak venni)
- Csendes-oceani szovetsegesek megrendelesei (fogalmam sincs)
Tech oldalon nehez elemezni, mert nem tudom hova huzzam a kezdeti Fibo-t. Eddig barhova tettem, nem stimmelt a korrekcio. Talan a 4 dollaros kitoreshez, a forgalom megjelenesehez lehet erdemes tenni. Ezzel tegnap megvolt az 50% korrekcio, de a 61,8% is meglehet 7.3 dollarnal. Ott tervezek utoljara venni belole.
https://invst.ly/17trm1
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.