Ez a jelentés rossz lesz, mert egy ideje megy az átállás a tömeggyártásra. Jövőre 8 cent eps várható. Most a revised forecast lehet érdekes. Lehet esni fog, de akkor 6 dolláron bővíteni fogok.
1)SPY daytrade a Piac nyilvan tuladott lett shortterm. De latni nehany pozitiv divergenciat. Az NDX es DOW is erosebb mint SPY; szoval nem varok tovabbi meredek esest, hanem inkabb fordulasi probalkozast. . https://imgur.com/a/5w29l1x . 2)NG es CHK Keszen lehet 2.97 szinten a masodik (ii) korrekcio, es induloban van (iii of (iii) of 3). Ha kitor 3.60 fole, nagy rally lesz a gaztermelokben. . https://imgur.com/a/g8Bxesa . 3)Oil Az OPEC+ dec.5-en kivaras mellett dontott, nem emeli a kvotakat. Amig Trump olaj-politikaja nem attekintheto, (a mostani arsav jo lehet neki is), addig egyelore kivaras marad. . https://imgur.com/a/XSwn4XR
Ebben a jelentésben szerinted már pozitív eps lehet? Erstén megtaláltam a papírt, de eddig csak minuszos negyedéveket olvastam investingen. Eddig csak felületesen követtem, láttam, hogy ti veszitek adjátok. Összefoglalnád kérlek 3 mondatban, hogy miért tuti vétel hosszú távon? Látom, hogy drón biznisz, meg hadsereg, ilyesmi, de attól még lehet speka és lehet évekig veszteséges.
Én pont toltam ma egy RGTI kört 4,49-től 5,7 USD-ig, és visszaszálltam LAC-ba 3,53-on :DDD Nagyon durván zavarosban megy a halászás. Nemtom kinek lesz igaza, de legyen jó, érdekes időket élünk, hektikusság van. Sztem gyorsan kell reagálni, amíg nem látni, h merre van igazából az irány hosszútávon, de tényleg mintha a speki menne most csak, és a csordát kell követni.
Sziasztok! Ma volt pár megjegyzésem az EZÜST topikban (mikor nincs?!) Vettem RIO részvényt és nagyot ugrott a PAAS is! FA alapon jó a kép. DE! . Kérhetek egy TA elemzést a két bányára? , Köszönöm!
" Aktivista befektető jelent meg a Macy’s-nél. Az aktivista befektető Barington Capital pozíciót épített ki a Macy's-ben, és azt tervezi, hogy változtatásokat eszközöl a nagyáruház-üzemeltetőnél, hogy fellendítse zuhanó részvényárfolyamot. A befektetők úgy vélik, hogy a Macy's részvényei jelentősen alulértékeltek, és hogy a vállalatnak egy olyan ingatlanokkal foglalkozó leányvállalatot kellene létrehoznia, amely a tulajdonában lévő és bérelt helyszínek értékének maximalizálására összpontosít. A Barington a Thor Equities ingatlantulajdonossal állt össze a befektetés során, és úgy vélik, hogy csak a Macy's ingatlanjai 5 és 9 milliárd dollár közötti értéket képviselnek, ami több, mint a vállalat jelenlegi piaci értéke. A Barington és Thor azt is szorgalmazza, hogy a Macy's fontolja meg a stratégiai alternatívákat a tulajdonában lévő két másik lánc, a Bloomingdale's és a Bluemercury esetében. A befektetők úgy látják, hogy ezek olyan luxusmárkák, amelyekkel önmagukban többszörös áron kereskednének. Arra kérik továbbá a Macy's-t, hogy a tőkekiadásokat a teljes forgalom 1,5-2 százalékára csökkentse (a jelenlegi 4 százalékról), és a következő három évben legalább 2-3 milliárd dollár értékben vásároljon vissza részvényeket. Összességében ezek a változtatások a Macy's részvényeinek akár 200 százalékos növekedését is elősegíthetik a következő három évben a prezentációjuk szerint. A Barington és Thor azt is szeretné, ha képviselőik bekerülnének a Macy's igazgatótanácsába. A Macy's részvéneyi 1,77 százalékot emelkedetek tegnap." forrás Equilor Macy témához még reggelről egy kis adalék. Csak én azt nem értem, hogy ilyen ötletekhez miért kell aktivista befektető és mit csinál a normál management. Nem érdekli őket a cégük? És akkor ez egy tőzsdei cég. Azon kéne dolgozniuk, hogy kitalálják, hogy minél jobban menjen a cégnek és ne kvázi egy külsős vegyen észre jó dolgokat.
Ma a kvantumos, ai-s dolgok a kötelező nyitóbeli leverés után jók voltak (hagytam bennük azért bőven, mert PTSD-m van a hirtelen fordulatoktól). RCAT mindjárt 7 alatt, ott talán még veszek hozzá, de ez a visszajövetel 12-7 között a klasszikus "tudtam, de nem sejtettem" kategória, ha nem lesz valami hír, simán mehet 6 körülre is.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.