Mielőtt autósba beszállnál tedd fel magadnak a kérdést, hogy fognak-e eladni több autót vagy pedig a marzsokat növelni? Ha a válasz legalább az egyik kérdésre igen akkor lehet mérlegelni a vásárlást. Egyébként felejtős.
HÁT EZAZ! Na őszintén srácok?! Én sem vágom! XD Nem értem miért emelkednek erre a hírre az EU-s autógyártók mikor No. és gyártói (BMW, Merci, VW...) felszólaltak az EU döntése ellen!!! Hááát kifejezetten érdekes.. :)))) Nekem itt most megálltak a fogaskerekek... XD
Törökországnak Irán gazdasági és politikai rivális.Azonkívül a törökök szunniták. Szerintem nem bánják annyira, ha a sííta Hezbollah meg Amal visszaszorul, pláne ha a mögöttük álló Irán is.
A Törökök sem díjazzák amit Izrael most művel. És ha eszkalálódik a helyzet, annak vége egy olyan átrendeződés lesz, hogy Ázsia átveszi a hatalmat. Amerika tele van adósággal, a pénznyomtatás nem fog örökké tartani. Európa pedig rossz irányba halad, a politikusok mást csinálnak mint amit a választóik akarnak.
Azt azért megnézem: az USA az egy gazdasági és politikai csomópont (az egyetlen a világon), míg Kína "csak" egy hatalmas, de az amerikainál még mindig kisebb gazdaság, amit hozzávetőleges ötször annyi ember állít elő, mint az Egyesült Államokban. Peking kikkel tervezi az USA gazdasági dominanciáját megtörni? Észak-Koreával, Iránnal, Pakisztánnal, Venezuelával meg a Spanyolországéhoz hasonló méretű gazdasággal rendelkező Oroszországgal?
Nincs tudományos magyarázata, de valahányszor eladtam valamit azért, hogy egyből valami mást vegyek belőle, MINDIG felment amit eladtam és le amit megvettem. Pedig elméletileg nem lehetetlen, de mégis. Így ilyet már ritkán csinálok.
"Irán, Kína és az oroszok összefognak, Európára csúnya jövő vár!" Szerinted Kínának az amerikai/európai piac fontosabb vagy az orosz/iráni? Moszkva legfeljebb Észak-Koreára és Iránra számíthat, mert mindkettő már oda-vissza van szankciózva, de még Irán is próbálja tagadni a fegyverek átadását. Peking szemében Moszkva nem egyenlő szintű partner, ami bizonyára nem tetszhet a világhódító cár atyuskának.
Ha Izrael nem áll le, világháború lesz. Már így is sok ártatlan embert nyírtak ki vagy döntöttek mégnagyobb nyomorba, mint amiben éltek Izrael hadműveleti előtt. Nem bírnak magukkal! A II. Világháború után ajándékba kapott területek nem elég nekik. Nem férnek a bőrükben. Ha Irán, Kína és az oroszok összefognak, Európára csúnya jövő vár!
A Pierer KTM megvétele pár napja kurva rossz döntésem volt, főleg annak fényében, hogy az OMV eladásából vettem. Ha nem csinálok semmit kerestem volnaszépen, így meg bukok, mint búvár Kund!
Eurós részvények vitasarok