Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Csak arra kell figyelni, hogy aztán orbán nehogy olyan intézkedéseket akarjon bevezetni a kgb-vel a háta mögött,mint amilyet a fico csinál most Szlovákiában. Bizalmatlansági indítványt akart beterjeszteni az ellenzék fico ellen,a szlovák titkosszolgálat meg egyből katonai puccs szerveződés nyomaira bukkant.
Nem értem miért gondolkodik valaki 2,7%-os emápban,mikor két hete az állam 4,8%-on tudott a piacról forrást bevonni!? Ha valaki komolyan megvan győződve, hogy a forint alulértékelt,akkor nyitni kell egy eurhuf shortot. Megkapod a kamatkülönbözetet meg az árfolyamnyereséget,amennyit erősödik majd a forint. Tuti üzlet!
Ugyanezt írtam, egyetértek. Pmápot itthon akarják tartani, ne legyen kedv devizába tenni. Meg is volt a bűnös: soros, spekulánsok. Lecseng a pmáp forint megy 398-ra, és legyőztük a spekulánsokat kommunikáció már bekészítve.
Segítőkész Marcit kell megkérdezni, ő nagyon szívesen útba igazítana bennünket, de leginkább annak örülne, ha helyettünk dönthetne, hogy mihez kezdjen a pénzünkkel. :)
Lényegtelen, hogy hány okot tudok mondani a forint ellen vagy mellett. Ez egy fórum ahol az a lényeg , hogy ne csak a dolgok egyik feléről hanem a másikról is beszéljünk. Az én eredeti állításom az volt, hogy a forint a Pmáp lejáratáig mesterségesen lett leértékelve 411-415-ig, hogy sokaknak ne legyen érdemes átváltani eurora. Ebből kifolyólag az otp elemzőnek igaza lehet abban, hogy a forint ennél többet ér. Ez vágta itt ki sokaknál a biztosítékot és van aki már Churchill idézettel jön. De inkább nézzük a matekot nálam: Ha az otp elemzőnek igaza can és év végére az euro 405ft lesz akkor: Ha veszek fixmápot 6,5%-ért és év végén eladom majd ott esetleg átváltom 405-ön eurora akkor a hozamom: 5,5+1,5=7% lesz. Ha most váltom eurora és Emápot veszek akkor a hozamom a devizaváltási díjjal 2% lesz. A kettő között 5% különbség van. Hangsúlyozom ez az én matekom. Lehet, hogy másnak (akár neked) lesz igaza de nem árt ha nem szenvedünk csőlátásban és a miénktől eltérő véleményt is meghallgatunk.
paprika, tejföl és hagyma, a magyar konyhában ha valamiben nincs az nem is magyar étel... :D Jól van, tudod a vágy beszél belőlem... Hó vége van, hó elején meg megint váltani kell a pakkot... A Trump szerintem egy óvódás és egy szenilis köztörvényes aki csak a börtönt akarja elkerülni. Tegyük hozzá, ha Orbánnak lenne egy elszámoltatása valószínűleg ő sem úszná, meg ahogy a miniszterei nagyrésze se. Hátradőlés és mozi... Nézzük meg hogyan alakul a kamat és a PMAP kiáramlás... van ez az diszkó füstgépe vagy valami más ? csak nehogy szűk legyen... Bár Orbán urunk, ahogy kijelentette, hogy "De hisz nincsen is államcsőőőd"... meg onnan hogy Marcika, mindenkit személyesen kér, hogy most hogy mindenki behúzta a nagy nyerőt állambácsitól, most lehet nekiállni költekezeni... Ez kinyitja ám a bicskát a zsebenben... Nekem egy ilyem mitugrász havi 6 milláért ne mondja meg hogy én a saját megkeresett és leadózott pénzemmel mit csináljak...
Churchill bácsiról hallottál már ugye ? Van egy híres mondása... neeem nem az “I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.”, de biztos ügyessen kigooglizod ;) Egyébként igen. Ha magyarországon 1 db "elemző" ennyire nyílten szembe megy a trendel az nem "véletlen"... Funda alapon ha mondasz 10 okot miért kellene erősödnie? Mert a fórumon mondtuk 100-150 et, hogy miért kéne romlania, de elég ha megnézed a bolti árakat, vagy a szolgáltatói áremeléseket... Na ennyit arról, hogy szegény kis elemzőt "lehülyéztem." Amit nem is írtam, csak azt hogy lefizették. Lehet hogy pontossan tisztában van azzal, hogy amit kimondott/ leírt az kamu.
trump támogatóit zavarni fogja idővel a natoban az áruló piszok a köröm alatt, azért az usa zsigerből olyan mint a lengyelek, oroszokkal sosem lesznek barátok.
ÁKK érezze a törődést. Ilyen 6,5%-os kamatra tőlem forintot nem kapnak. Az majd 9-10% magasságában lehet, ha nem kamu inflációval számol majd a KáderSH statisztikai tervhivatal.
Ha màr tegnap elindult a repülőrajt és a felcsúti kommunista Kádár Viktor bejelentette, hogy kifizetik a kamatokat, ennek örömére kisöpörtem a hétfőn forduló 2027/J-t. Felkészül a 2027/K.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)