Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vághatnának egy kis kamatot, ha már lúd akkor legyen kövér. :) Na majd a Varga márciusban minimum 430-as euronal, Marci parancsára vág egy nagyot az alapkamaton. :) Elfogytak a szavak amelyekkel minősíteni lehetne ezeket az aljas rohadékokat.
Most karácsony körül szünet volt! Napokig alig gyengült! kb 7. hete itt vergődik az inkább 410es dobbantót építve... Na 17h tól még rácsapnak 1 -2 egységet? vagy próbálják fogni? 418,440 felett zár hetesen akkor már csak a 2022.10.10.-ei hét van amikor ath volt ez a FO$. egyszer azt mondta a csüngőhasú vajda, hogy időnként egy 10% FO$rintgyengülésbe nem hal bele senki. Ez mos 5 év alatt közelíti a 30%ot, miközben ugandai shilling 7,88 erősödésben a szomáliai shilling meg 8,3%ban, hát ez van. De ott csak olyan migráncsok vannak akik el sem jöttek onnan! AZOK A LEGROSSZABBAK, MÉG LUSTÁK IS! https://imgur.com/a/nQYWWMG
MNB mi a bánatot csinál??? A zsenit már nem érdekli? Úgy van vele, hogy idióta Marci és a KISZ-es majd megoldja? Mikor jön a rendkívüli kamatemelés? Félelmetes, hogy mennyire idióták. Még mindig (újra) nem érzik, hogy mivel játszanak.
Napos MACD szerint most jön még csak a buli java. Én nem jósolgatok,főleg nem egy évre előre, de a PMÁPosok,meg az állampapírosok szépen megajándékozták az államot idén..persze,értem én, két év alatt hozott f.sztudjamennyit...blablabla...az infláció említésére meg hidegrázást kapnak...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)