Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szakszervezetist nem bátnsuk, sok pofontól véd meg a tudtod nélkül is, (persze biztos nem azért mert ő maga akkor védett pozicióban van :D ) Demokrációa Rulz :D amíg fel nem találnak valami jobbat.
Bocsánatot kell kérnem Zajec-től. ha jól számolom 22-78% jön ki (14-4). Ez uton kérek nyíltan bocsánatot, maradj közöttünk hogy értelmes HSZ ekkel és véleményeddel gazdagítsd a topikot . EURHUF... nagyon rátapadt erre a 410 re... a héten szerintem törik és indul 412 felé...
Szerintem ne reagáljatok indulatból zajec írásaira. Két okból, egy: ez élteti hogy ő itt faktor, foglalkoznak vele. Olaj a tűzre. Kettő: a moderátor előbb utóbb besokall és vele együtt kitilt olyanokat is, akik a topic-ot a hátukon viszik pozitív értelemben. Azt ugye nem akarjuk.
Ha lenne minimális önkritikád, láthatnád, hogy amikor nem osztod itt az észt, kellően szakmai beszélgetések szoktak zajlani,normáis hangnemben. Én ebből azért észrevenném a helyedben, hogy viszonylag alacsony a hozzáadott értéked itt. Lehet , hogy máshol (Magyar Gazdaság topic például) tökéletesen ülnek a meglátásaid,de itt azért gyakran szarsz a padlóra. Persze,ha ez van kiadva központilag,akkor én kérek elnézést, hogy megbántalak abban,ahogy a kereszténységedet megéled.
"Sajnos a fórumokon megjelennek az önmegvalósítók akiknek a valódi élet nem sokat hozott frusztráltak agresszívek. " Ez a rész,gondolom valamilyen önmarcangolás, vívódsz magaddal, hogy tudod,hogy nem itt a helyed,de azért az önmegvalósítás mégis csak előrébb való.
Rendben akkor kérlek szavazzatok, aki jobban örülne ha ez a Marvelt megszégyeníttő multinickes Zajecnudli nélkül jobb lenne a topik az bökjön egy Lájkot aki úgy gondolja hogy stílusa ellenére hoz valami pozitívat is a propagandán kívül az egy mínuaszt erre a kommentre... Velem lehet demokráciásdit játszani... Én a +1 et adnék de mivel saját HSZ re nem lehet így összesítésnél hozzáadom. nézzük eleget mondtam e a 80 al, vagy keveset...
:) 100adszorra írtam egy ember egy vélemény de már azt gondolod a fórum 80%át képviseled. Sok képviselő lehet - gondolom erős felhatalmazással- mert prünytőkephionabronzi is szeret mindenki nevében beszélni.
Szereted az olyan eszmecserét ahol vane gy állítás és megerősítés... Ennek ellenére, te dobálózol csak állításokkal a megerősítés infó forrása stb link meg sehun... eddig olvastam a kommented...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)