Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Csak ugye nem 500rol volt szo,hanem ha torok it,akkor kicsit magasabbrol..mas kerdes,hogy szokasos fideszes modszerrel ez az informacio kicsit el lett torzitva,de megszoktuk. A lenyeg az volt,hogy nem egy ket ev,hanem tavlati celok jottek elo.
Akkor most gyorsan megszüntetik az inflációkövető papírokat a kamatterhek miatt, (maradnak a fix kamatos papírok, amelyek kamata köszönő viszonyban sem lesz majd az infla mértékével) utána meg indulhat az infla az egekbe (a forint már úgyis oda tart), adókból még több lé dől majd a kasszába. Az hogy az emberek lassan majd a küszöböt fogják rágni, kit érdekel, a lényeg hogy a vejkó meg a cimborák minél többet tudjanak rabolni. Fideszes tűzközelben ücsörgő politikusok szinte mindegyike milliárdossá vált, ilyen sem volt még a történelemben. Siker, siker hátán, "éljen" a párt.
Több hölgy ismerőstől hallottam, hogy micsoda lelki terror van , ha valaki bemegy feliratni ilyen tablettát, nem is biztos, hogy az első orvos felírja, lehet hogy tovább referálja egy nőgyógyász specializálódotthoz. Itt a mocskos hanyatló nyugaton a tabletta elérhető, leveszed a polcról és kifizeted. Az meg, hogy a kedves miniszterúr ilyen dolgokba beleavatkozik, inkább ismerkedjen meg közelebbről egy szivarvágóval... és utána becsülje meg a nőket.
Nato ról pont a hétén volt hír, hogy kérdezték, hogy is van ez a nagy magyar "függetlenség" (függőség) ? És hát Gulyás elvtárs is visszabüfögött valamit, de az már csak vihar a biliben... Nem tudom mi lenne az a trigger amiért megpróbálnának kizárni minket (a jelenlegi elszigeteltségtől jobban), illetve mi lenne az a trigger amire az EU- elkezdene olyan törvényt alkotni, hogy ki lehessen zárni ? (jelenleg még ilyen sincs, csak pénzügyi jóvátétel, amit nem akarunk kifezetni..). 25 ben elre megmondom, hogy ha nem jön EU pénz, se mezőgazdasági támogatás akkor a GDP kútba esik... A célt már tudjuk, élvezzük az utazást. Akinek meg nem tetszik, legyen szíves valamelyeik szomszédos országnál száljon ki. További jó utat!
Ezt én is szoktam mondani, hogy a törökök sem mentek csődbe! max a líra elment tizenpárév alatt 1,5 ről 35 körülre, de ez nem baj, mert ott líra van! nincs is 25szörös gyengülés Nem akarnak feljönni? NEM, NEM SOHA! https://imgur.com/a/LYu7EXF
Gaguse nevu kemenyen megmondo embernek jeleztem,hogy 5 ev alatt gondolnek en is egy nagyobb gyengulest,nem 1 ev alatt. Sztem siman benne lesz..egy Nato,EU kilepes,es maris indul a hiperbola. Egyertelmuen torok uton vagyunk,csak egyelore az elejen.
Már azt hittem visszatér a "szomszédok" c sorozat... jó kis panyelproliknak mikor belépnek az internetbe... volt benne Lada Taxi és emlékszem már akkor is hápogtak, hogy milyen mocskos drága... csak a "Kisváros"... igazi magyar klasszikusok... Nem ám mint a barátok közt... (kivéve ha konyha asztalon vacsora közben van happening...)
Az a szomorú, h jobb sorsra érdemes szomszédok meg ismerősök érdeklődnek amikor otthon vagyok, hogy meg-e dugtak már a migráncsok és hogy bírjuk ki kint.
Madeinhungary 2023. 06. 05. 19:01
Előzmény: #45620Törölt felhasználó
Úgy úgy. Meglesz a 360, mondtam hetekkel ezelőtt is, hogy
nem kell sietni a váltóba. De 377-nél már sokan dörzsölték a tenyerüket. Nem
kell rohanni, fiúk, megvár mindenkit a 360-as szint 😉
Madeinhungary 2023. 06. 02. 15:25
Előzmény: #45554
EURHUF_goes_to_haven
Indulásra készen áll 360 irányába.
Ha egymásra teszed az EURHUF és az EURTRY akkor 1 évesen és 6 hónaposon azért látni hasonlóságot... Ha megnézed 5 évesen láthatod hová tartunk. Ha pedig all time, akkor mi vár az országra közép-hosszú távon. És mégegyszer modnanám, hogy törökországban is élnek emberek MOST IS! A magyaroknak meg van egy olyan mondása:" A magyar a jég hátán is megél". Na erre tessék készülni.
Nekem a kedvenc az volt, hogy mariska kiment szörnyűlködni Németországba és senki nem akarta megdugni. Még migráncs sem volt, aki bevállalja. Majd ezzel haknizott, hogy a németek már nem dugnak:DD
Kiszolgáltatott árucikkek. A másik, a z-gen fiatalok. Ezek a fontos témák most. Az jutott eszembe, honnan jött ez: biztos valami terelő agymosó hírtv-s műsor lehetett, ahonnan mindketten jólinformáltak voltak és aktuálisnak érezték.
Törökországban sincs semmi baj... Infla jó magas, de élnek mégis ott emberek és jól is érzik magukat... Igaz a nemzeti ételüket lassan elveszik tőlük a németek, dehát ez van. Mennyi is most ott a kamat ? Száguld a gazdaságuk ? Ugyan ennyi kis megszorítást a magyarok simán kibírnak.. még 4x ennyit is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)