Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
2018,Nagy Marci a török líra válságnál: Nekünk az infláció a fontos,azt figyeljük. Infláció: Kilép a sávból. nagy marci: Nincs árfolyamcélunk, jó helyen van a forint. Nagyjából Orbán Balázs is így adná meg magát a ruszkiknak,ha jönnének.
a kisember mar most se vesz semmit se, nem mindegy neki mennyiert nem veszi meg az import arut? az olaj, gaz az meg a ruszkiktol jon 7x aron, aztan azellen se reklamalt az egybites nersevik zseller. legyen csak inflacio, jojjon az ehezes, maskepp nem fogjak gyulolni a rezsimet.
Ott se lennék árufeltöltő... többet kell cserélgetni az árakat mint a termékeket feltölteni... Bár a nagy láncoknál már most itt E-ink kijelzők vannak amit NFC vel programoznak fel. ;)
Mennyi veszteseget is gorget maga elott a Jegybank? 3000 mrd? Az 7 mrd euro. No ennyi "nyereseget" kell elernie a jelenlegi deviza tartalekon, ami valahol 40-50 mrd euro kozott van. Legyen 50, adjunk nekik ennyi kreditet. 7/5--> 14% gyengules mar elegendo is a 7 milliard nyerohoz.
390*1,14= 444,6 Ft --> Ennnyi lesz az Euro arfolyama, amivel "jol jar" az MNB. Hogy mimogyorok jol jarunk-e, az mar 14 eve nem szamit.
Szerintem 3,6%!!! Nem is jó, nem is tragikus... közben meg a valóság... Valahogy így mérheti a KSH is az inflát, folyamatossan kapják az új mérőeszközöket amik felülről limitessek ;). - Atomvillanás esetén lefekszel a földre, ballra frodulsz és elégsz . vagy: - - Katona! Mi a teendő, ha atomvillanást lát? - Jelentem, jól megnézem, mert ilyet úgysem látok többet! (szerintem ezek a magyarok). Orbán downwinderei... - Atomvillanás esetén a katonãnak le kell hasalni, és mind két tenyerėvel a szemeit kell felülről félkör alakban körbezárni!Miért??? Azért, hogy a páncélsisak a szemébe ne folyjon...
Folyamatában tekergették a potmétert szerintem! Ahogy nálunk is! Nemrég voltak cikkek, amikoraz állami ksh juk 6% körüli inflát írt más elemzők meg a dupláját... Vajon hun volt az igazság? és 30% környéki hozam... mások a számok
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)