Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne legyél olyan pesszimista Orbánnal, hogy nem tartja be minden szavát mert valamit azért ő is betart... Például bejelentette napokban, hogy emeli a magyar dolgozók fizetését és lám, pár nap után már bele is kezdett, jelentős béremelést adott a külföldön dolgozó magyaroknak....
Van annak valami furcsa jo erzese,mikor a nemzethyek vergodnek,mert mar nem lehet vedeni a vedhetetlent. Hamarosan belephetunk az aggresszio fazisaba,mert mar csak az marad nekik.
Vegjatek van,gyerekek. Mar evek ota idot nyernek,terelnek,mint kkv14. Mert mar nincs mit erdemben felmutatni,nincsenek tartalekok,amibol meg lehetne korrigalni. Mar csak a vegso kirablas kozmetikazasa megy. Persze lehet lovagolni celebek balhejan,meg buzizni,csakhat az igazsag pillanata hamarosan eljon. Turelmesnek kell kelli,ahogy azt a forint arfolyamnal is mondtam,mert itt is eljon,aminek el kell jonnie.
Ez itt szerintem teljesen színvonalas! hála sh0rt0s r0b0tnak eme remekműért! 1000szer színvonalasabb ez itt, mint egy kormánytól ez(gdp -0,8, csak mi zuhanunk az euban, németek nőttek!!! lölő közben 660 ről 1000 milliárdra hízott 1 év alatt) : "Budapest, 2023. augusztus 25., péntek (MTI) – Míg 2023 az infláció
letörésének az éve volt, a 2024-es év a gazdasági növekedés
újraindításának az éve lesz – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a
Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken. A
kormányfő kiemelte: a gazdasági növekedéshez alacsonyabb kamatozású
hitelek kellenek, akkor újra „meglódul a gazdaság motorja”. Ebből már
látunk „szép előéneket” a harmadik és a negyedik negyedévben, de az
igazi belendülés az ’24-ben várható – tette hozzá. Naszóval szépen belendültünk, az kétségtelen." Bandita kolléga hsz
Nagyon szép elemzés! Ügyes a chatgpt! Kis fejlesztés kéne csak,hogy kiszúrja a népNEMZETTHY színű rojtosra mint kokárda tolt kitágult @nuszkarikát,amiből a másik feltehetően híres személy kukucskál kifelé. Az már csak hab lenne a tortán, hogy azt is elmondja, hogy az onnan kijövő termék is meg lett személyesítve és arcot kapott. Egyik jól ismert ilyen bár rajzolt sokak által kedvelt figura kulabá is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)