Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-0,4% tippem helyett -0,7%. Október eddig brutál K.O. Utolsó negyedév még sz@rabb lesz valószínűleg. Módosítom idei prognózisom -0,5-0,5% közé. Plusz nulla megint alakul - előjellel. Pedofilmosdató Fidesz legalább tud kormányozni, mindig találnak hibást, hogy miért nem jönnek a számok, csak ők nem hibásak. 2 éve recesszióban vagyunk lassan, miközben senki körülöttünk. Jövő évben még rosszabb lesz a helyzet.
Ez azért van, mert MZPre hallgattak az emberek, hogy spórolni kell! Pedig az ÖPESZ +mondta, hogy nem kell spórolni, csak tudatosabban élni! Ez a hír sem FO$rint támogató! 406 1enlőre megfogta. Tessék költeni népek! Nem csak ülni a megtakarításokon!! LEHET AZ A BAJ, HOGY MEGFOGADTA A NÉP EGYESEK TANÁCSÁT, NAGYON SOKAT DOLGOZIK ÉS NINCS IDEJE ELKÖLTENI...
És a poén ebben, hogy Kuszaszem az utóbbi 1-2 évben tényleg úgy viselkedik, ahogy egy jegybank elnöknek viselkednie kell. Ha jön Varga (ő szemüveges, legyen ő) akkor még jobban eluralkodik az elmebetegség, amihez már a jegybank is asszisztálni fog.
Jövőre oll'an de olyan növekedés lesz itt, hogy csak lesünk! 3 és 600% között lesz valahol, a tsz elnök is megmondta. 3 éve készítik elő a jó bázisokkal.
Az nem vitás, meg a kuszaszem a másik. De erről tudjuk kik tehetnek: Brüsszel, Soros, baloldal, Momentum és a libsik, Gyurcsány, Bajnai, Bokros csomag. Géza szerint Ádám és Éva is benne van.
Magyarország bruttó hazai termékének volumene 2024 III. negyedévében a
nyers adatok szerint 0,8, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított
és kiegyensúlyozott adatok szerint 0,7%-kal alulmúlta az előző év azonos
időszaki értéket.
Hát ez nagyon nem akar 405 alá menni... vajon mi lesz a heti(havi) záró ? Karácsonyra lassan egy kisebb csoda kell, hogy beverjék 400 alá. Jelenleg még azt se tudom, hogy melyik USA jelölt lenne jobb-rosszabb a Ft-ra nézve.
Egye fene felőlem lehet vértanú is... OV al a NER es Lölövel együtt, kivinni, mindenkibe 2. Még pirosnapos ünnepet is kaphatnak felőlem. Csak takarodna már el (utána azért egy kis vagyonkobzás úgy 4 ed ük unoka szintig...). Utána hiddjétek el nekem úgy szakadna 250 ig az árfolyam, hogy nem hinnénk a szemünknek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)