Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Csodálom, hogy dal nincs még rá... mondjuk lehetne a : újra itt van... újra itt van... újra itt van a nagy ... négyszááz.. újra itt van... újra itt van.. a nagy inflációóóóó újra itt van... lehetne folytatni napestig. Csoda a előtervezetben a voda emelni akart egy ezrest 2 hétig várattam őket, most ugyanazon az áron kínálták a szolgáltatást... nofene...
csak jelezném, hogy így reggel erő van a Ft ban. már 402, 97 re tudott erősödni... visítsatok lipsik! előre megyünk! Nem süllyedünk!! Akkor sem sülyedünk!
Már tavaly megírtam hogy nem kapunk semmit. Erre decemberben kiderült hogy nagyjából a pénz egyharmadát megkapjuk. 12,2 milliárd euró. Ebből idén megkaptunk kB. 2 milliárdot. Tehát 10 milliárd még jön. A hitelminősítők eddig abban bíztak hogy Orbánék a pénzért ilyen gazdasági helyzetben beadják a derekukat és megegyeznek az Eb vel. Nos nincs megegyezés sőt durvább a helyzet mint 1 éve.
Aki az elmúlt 15 évben nem a seggébe dugta a fejét, annak a forrásvesztés eddig sem valószínű, hanem egyértelmű volt. Nem hiszem, hogy most húzták volna ki a fejüket. Legfeljebb most magasabb a tarifájuk.
nem is teljesen alaptalanul. eddig elég kesztyűs kézzel értékeltek, de ugye mindig leírták, hogy EUs forrásoknak jönni kell és szigorú gazdaságpolitika szükséges. ehhez képest idén már a forrásvesztés valószínű, ráadásul bejelentettek 900 milliárdnyi szja kedvezményt. érdekes lesz amúgy a holnapi nap is, főleg dollár miatt - reggel eu-s, délután usa pmi adatok
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)