Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hat ott meg biztos nem az elso esesbe vennek bele magam sem. Most kotveny es deviza tulsulyos mar a pozim. Ha kevesebb kamat hat kevesebb, de inkabb a partrol nezem mi lesz a tozsden illetve egy-ket osztalekos rvnyel.
Abban mondjuk a hazmesterunknek igazat adok,h egy meretes esest en is varnek a tozsdeken(30 szazaleknal kezdenek erosen figyelni),es akkor index etf. Aztan hogy ez igy bekovetkezik e,az a jovo zeneje.
Ha december végétől bármikor 390 alá megy a forint akkor én bizony kiszállok, de legkésőbb a kamatyfizetéskor olyan árfolyamon ami épp van. Ha nem túl sz**atós, akkor még lehet álompapírozok, de ha úgy érzem hogy megszivattak, akkor bizony vagy elfelejtődik az állampapír, vagy a kamatfeláram lesz igencsak magos.
...és a forintban megtakarítók ismét megszívhatják, pedig a PMÁP-pal visszakaptak látszólag valamennyit. 2. körben durvább elértéktelenítés lesz, infa lehazudva.
Januárra begyengítik a ft-ot, ebben biztos vagyok 415-420 simán lehet Csakhogy ne sok kedv legyen leváltani/kivinni a kamatot/tőkét Ezzel párhuzamosan csökkentik az alapkamatot és a kincstári kamatokat is Egy cél van: költsd el itthon az ingatlanpiacon a pénzt Inflációt lehazudják, 5% körüli kamattal elégetik a befektetői pénzt, mert a valós infla valahol 10% körül van Nehéz ügy
Ismered azt a régi viccet, hogy: Két, régóta pókhálós hölgy sétál a tengerparton, mindketten a hullámokat nézik közben, és mindegyik egy-egy táblát a vízben. Ahogy bambulva vánszorognak, egymásnak mennek, az egyik így szól: -Hajóvonták találkozása tilos, és mutat az egyik táblára -Személyeskedés, válaszol a másik, és ő is a figyelmeztető táblára mutat. . -Erre az első bálna: te is moderátor vagy a pf fórumon? Hát így állunk:D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)