Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem véletlenül rejtegetik még mindig az ügynöklistákat. Vajon melyik párt érintettjei ülnek még a Parlamentben, akik még tényezők? MDF, MSZP, SZDSZ, FKGP már az enyészeté. Már csak a Fidesz-KDNP van bent a régiek közül és rettegnek 34 évvel a "rendszerváltás" után is, hogy nyilvánosságra kerül az ügynöklista.
Hát de látod, hogy működik. Erősebb kutya.... szik.. alapon... Aki az erősebb (patkány) ebben a helyzetben az kapja meg az előre leosztott kártyát. Ennyi. Gerinc ?Az hátrány, de semmi gond néhány pályázat megnyerése után magától elmúlik.... Bizalom csak az ilyen mocskos nyugati, meg hatékonyságot hajszoló libnyákoknak kell... Nálunk farkas törvények vannak akarom mondani patkány.. NER én így szeretlek... Hajrá EUR, hajrá HUF győzzön a jobbik, nagyon nyálazza azt a 397 et...
Ja,és azt még tegyük hozzá, hogy fideszeknek nincs igazi piaci tudása. Sosem a piacról éltek, ezért aztán f*ngjuk sincs, hogy mit kellene csinálniuk. Ingyenélő mind.
Igazából nem értem mi a baj? Nem olyan rég,még vidám emberek táncoltak az autópályán,délben! Hová lettek? Volt ebben a topikban néhány ember,akik megközelítőleg azt a jövőt festették fel,ami ma már napnál világosabb. Hol vannak az elemzők,az egyetemi tanárok,professzorok,akik mindig hitegették az embereket, hogy "holnap már minden jó lesz"!? Elmondom, ahogy már többször elmondtam,amíg orbán él és befolyásol,ez nem lesz jobb.Bizalom nélkül nem működik a gazdaság.
"Az „eredeti” KKV Technológia Plusz 155 milliárd
forint program április óta fut a vidéki kkv-k részére, ez egészül ki
most 73 milliárd forint összegben a budapesti vállalkozások számára." --------------- "az április 30-ai indulás óta 13 milliárd forintot
helyeztek ki a vidéki cégek számára elérhető 155 milliárd forintos KKV
Technológia Plusz programból." --------------- Gondolom hogy azt várják, hogy Budapesten nagyobb igény lesz rá, mert vidéken elég lagymatag.
Ez most irónia,pont hogy ott szoktak személyre szabni...kamu munkára jó sok pénzt adni... De az hogy így lokációhoz kötik ez konkrétan baromság... De persze ez megint valakinek az érdeke... Hogy a térdekalácsa sajduljon bele...
Valaki mondja már el hogy mi a bánat értelme van annak hogy a kkv-k CSAK BP területén ? Mert szerintem semmi, ezt megint valakira szabták... hogy rohadnának meg, pedig ajánlottam volna a magyar leány vállalatnak, de így... 50 milla kamat mentesen ilyen infla környezetben, még ha fagyit vesz rajta a dolgozóknak is megéri :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)