Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Aztán ha belebukik a rászakadó kakira ha nyer akko se fogom siratni. ---hát ez mondjuk akkor pont nem lesz jó dolog, mert akkor kormányválság,előrehozott választások,fidesz 4/5. Itt nem lehet alternatíva, hogy belebukik,de magas a risk,mert a komplett infrastruktúra,és minden hivatal fidesz kézben van. Választások előtt hoznak egy törvényt, hogy ezek az emberek leválthatatlanok, és kész. Vagy bármi hasonló. Minden fideszes önkori,ahol bukta volt, úgy szórja a pénzt, és úgy veszi el a jogokat,mintha nem lenne holnap(lásd Győr).Na az sem véletlen, és mintául szolgál arra, ha a főnök bukna. Két perc alatt kiszerveznek mindent,és üres lesz a szemétdomb.
A nemzeti golyóstoll meg a főügyész a nemzeti stratégia. Bármikor kegyelmet kap ő és az egész családja, és minden terhelő iratot megsemmisítenek róla, ha eljön a vég. Plusz van pár ország, ahol szívesen látják a pénzével együtt és soha nem adják ki.
Nos, mp emberileg nekem se szimpatikus, de ezen túl fogok lépni, az alternatívák és volt alternatívák sem azok. Evvan. Ha ő az esélyes a valtásra akkor legyen ő. Azt kizártnak tartom hogy szándékosan legyaláztatják magukat vele és miliók halljanak a törvénytelenségekről akik eddig oda se figyeltek. Aztán ha belebukik a rászakadó kakira ha nyer akko se fogom siratni. Mindegy, csak már legyen váltás.
Nem OVt tartom ekkora geniusznak. Sohasem tartottam annak. 2009 ota orosz mintat masol,hivatalok,minden szar,az ugynoktorveny,melegellenes torveny,civilek vegzalasa. Meglatjuk,nem otdimenzios sakk ez. Ha igazam lesz,akkor exit strategianak lehet hivni,ha nem,akkor szimplan ostobasagnak,es lejart a fidesz szavatossaga. Viszont akkor is kell egy exit strategia,mert gondolom bortonbe senki sem akar menni,meg a penzt is fel kene szivni valahol.
Szóval azt mondod, hogy OV ötdimenziós sakkot játszik és MP az ő bábja és ha támadja, az is csak azért van, hogy népszerűbb legyen. Komolyan ekkora géniusznak tartod O1G-t? Ő ennél egyszerűbben működik. Nem viselné el a büszkesége, hogy a fidesz megbukjon. Az sem valószínű, hogy Orbán B. csendben meg akarja puccsolni, mert OV azt nem hagyná. Túl sok vesztenivalója van ahhoz, hogy kiengedje a kezéből az irányítást. Ezek szimplán hülyék, ennyi a nagy titok. Nincs itt semmiféle mesterterv. Persze MP is opportunista és volt bár hülye húzása (főleg az Ötkertes balhé), amit most fel tudnak használni ellene, de ha nem lett volna, akkor is bármikor gyártanak hazugságokat ellene, ahogy mások ellen is megtették már korábban is. De mindegy, nem kell rá szavazni, lehet Orbánra vagy lehet tartozkódni is, ami újabb megerősítést a fidesznek, hogy nem kell változtatniuk, minden úgy a legjobb, ahogy most csinálják. Csak aztán ne tessék rinyálni.
Ez már a gyomromnak nagyon bulvár napi dráma kategória, csak nagyon távolról fél szemmel követem... Szerintem ahogy írtam, vihar a biliben, illetve megvett újonnan talált lelkiismeret szerintem. De nem vagyok cicológus ez csak a "Gut feeling"
Én bízni semi esetre sem bízom benne, meglátjuk mit csinál 26 ig, az alapján LEHET hogy kap egy szavazatot. Ez függ mit tesz . Eddig egy piperkőc baromnak tartom . Nagy lózungok, zéró teljesítmény. Kb mint a Súbert meg a Kasza T. életmódváltó programjai... Ami pozitív, hogy a rendszer már célba vette , kezdődik a karaktergyilok ez a hirtelen jött ex interjú mondjuk egy vicc.. Ezt nekem egy megrendelt lejáratókampánynak tűnik... márminthogy a csajnak megszólalt a lelkiismerete, hogy ok hogy őt lábtörlőnek használta de ezt egy országgal már nem szabad... a lófaszt... golddigger buta pcs@. Ha ez lett volna akkor ezzel nem most jön elő,hanem amikor legelőször MP színre lépett. Ez csak vihar a biliben... Várjuk meg MP ténylegsen mit tesz, ha neki megy Polt Petinek, és elszámoltatást a zászlajára veszi + valamit kóperál mondjuk a Hadházyval vagy a Juhász félékkel, aminek EREDMÉNYE is lesz (minimum 1-2 kisebb -közepes hal hullása, ) akkor elfogadom, hogy jót akar... ha nem akkor csak egy 3/3 as aki az ellenzék ellen született... akkor kapa van magyarországnak és kezdhetik faragni a kopjafát...
Ahhoz hogy kimenny az ajtón meg kell tenned az első lépést is még ha nem is jó irányba indulsz rögtön. - Viszont nyitás óta 1 forintot pattant a juró, csak nem tudom mitől......
Hát hogy "messiás" e ez még nagyon korai és nem is az kell. Változás kell, és ő felkavarta az álló vizet, és már félnek is tőle. Nekem ennyi elég mert ami rossz a naracstolvajoknak az jó lehet nekünk.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy az,aki nem számol a legváratlanabb eshetőséggel, az lehet, hogy nem látja a teljes képet. Számomra MP szerepe nem teljesen tiszta. Sokak szerint egy báb, sokak szerint messiás, én az első verzió felé hajlok. Úgy vélem,a tegnap Orbán B. kijelentés sem volt véletlen, amennyire tudom,annyira azért nem hülyegyerek ő, hogy egy ilyen késbe beleszaladjon csak úgy. Lazán el tudok képzelni egy hatalom átmentést, az irányítás a deep state miatt már úgysem lesz annak a kezében, aki nyer. A politika a jelenlegi világban már úgy működik,ahogy korábban megszoktuk, akárcsak a tőzsde. A józan ész már eldobható. A magyarok birkák,sajnos ezt ki kell mondani, fotelban nagy harcosok,de egyébként meg hagyják, hogy egy autokrata hülyére vegye őket,és elég volt annyi, hogy gyurcsány. Szóval aki a gyerekét még a megmaradt lehetőségeihez képest külföldre orientálja,tanítja, az nagyot nem fog tévedni. A nyugat hanyatlik,immáron régóta,csak valahogy sohasem sikerült végleg. A helyzet persze most kellően szar ott is, de azért még mindig kevésbé szar,mint itthon. Persze van,akinek ez is megfelel,meghagyom neki a lehetőséget, hogy jó mélyen átélje.
Minden népnek olyan kormánya van amilyen megérdemel. A magyaroknak kellett ez a polusta sz@r, mert nem voltak hajlandóak tanulni, és megérteni, hogy a háttérben mi megy. Most meg lehet nézni az eredményét. Nekik mohács kell... hát akkor tessék is megszenvedni érte és miatta. Azt hiszem HVG-n volt kérdés, hogy mit tehet egy szülő. Tanítsa idegen nyelvre a gyerekét, és magát is. Az a legtöbb amit tehet. A mai világban sokszor egy diplománál is többet ér 1-2 nyel tudása. Igen jó esetben ez nem magyarországon lesz, ahol a boldogulást megtalálja. Mert itt én már változást nem várok... Lesz itt még üres költségvetésből osztogatás, és megannyit hitel, az utolsó meg majd kapcsolja le a lámpát..
Már most is, mert amit nem ők oszthatnak el az nem kell az országnak. (pl. norvég pénzek, ...... ) megy a nyakaskodás is az EU bírsággal is ami ugye egy bírósági döntés volt ugyebár, meg a covid után a nekünk nem kell az EU hitele. Aztán jött "ha nem ad az eu majd ad más". - Mocskos hazaáruló tolvajok ezek, az összes narancs. Vagy elkövető vagy bűnsegéd a hallgatásával ......
Plusz védelmi költségek, hiszen a felcsúti kommunista mindenkit megvéd mindentől folyamatosan évek óta 0-tól 24 óráig a bátor 134 társával. Most épp az EU-s pénzektől is, év végén rengeteg ingyen pénzt bukik el Magyarország miattuk.
Még nézni is rossz, hogy ezen a téren se lesz itthon soha érdemi verseny. Anno szépen ellehetetlenítették a Digit a frekitenderen, ami így meg lett lőve. Onnantól már csak idő kérdése volt, hogy mikor dobják be a törölközőt. Jó lesz itthonra a nemkartellező 3 nagy. Csupán a véletlen műve, hogy nincs árverseny.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)