Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem,en a kamionsofor voltam,te meg a Dustin Hoffman,es nyomtunk egy kellemes vasarnapi kocsikazast,ami kicsit eldurvult. Csak a te arcod latszik,en inkognitoban voltam vegig,hogy Zajec ne ismerjen fel.
Van annak valami diszkret baja,amikor a virtualis terben onfenyezed magad. Kaphatsz ra pluszt is,ha a masik accountjaiddal ranyomsz erre a Zajec-Coelho bolcsessegre. 😂 Ennyire nincs baratod,akivel beszelgethetnel?
Upps egy uj eus frakcio alakult. Osszefugg a bekaevo valasztasokkal is? Latom sokan lenyulnak tolem kifejezeseket, gondolat kiserleteket, egyik nagyon okos mar az altalam januarban beirt portfoliot is utolag beirja o mennyire okos volt mar akkor, mikozben szorta a forintot 400 feletti eurora mint bolond a lisztet. :) viccemberek, a virtualis ter adatmorzsai.
Tudom már honnan vagy ismerős, az easy riders mardi gras fesztivál jelenetében találkoztunk new orleansban, te voltál fonda én meg hopper! Kár hogy meghaltunk a végén, de jó buli volt!
Latszik,hogy csoro vagy es nem premium. En Woodstocknal leptem dimenziot tudatmodositokkal. Es ide most kepzelj el barmilyen ZS kategorias filmbol egy jelenetet,amit ugy adok elo,mintha velem tortent volna. Szivesen,ebbol majd tanulsz.
Emlékszem Balatonfenyvesen 97-ben a beton pingpong asztalon, olcsó fröccsbor, nyíregyi lányok, nap is sütött aztán később már nem, ilyenek voltak. Ja nem ide.
Mondjuk az eus országok ingája jobbára a fejlődés felé lengett amikor nálunk, khmm, de majd lesz csodálkozás amikor náluk leng visszaesés felé, nálunk meg, khmmm….
Nem lesz ennyire egyszerű.. Ha látják, hogy a PMAP állomány el kezd csökkenni, akkor szigorítani fognak. Rég mondom, a PMAP forró pénz. Nagyon sok a tőke áttételes VIP állomány . Ezt tudják ők is. Jelenleg semmi jele nincs még a mozgolódásnak. A héti kb. 50mrd lakossági jegyzéssel szemben havi kb. 15mrd visszaváltás áll. Azaz a lakosság fedezi a hiány jó nagy részét, el fogja érni az éves 1500 mrd ot biztos, de lehet, hogy több is lesz. Most mar 1000 mrd felett tartunk , de a 2. felevben azert varok csokkenest az ütemben. Azt kell nézni, hogy az egyes aukcióknak milyen a lefedettsége, mi a duration, gyorsul e esetleg a lakossági kivonás. Jelenleg a folyamatok teljesen rendben vannak. Az első pici jel talán, hogy a hosszú hozamok csökkenése teljesen megakadt, sőt a hosszú alapok inkább negatívban vannak az éves teljesítménnyel. A forint árfolyam kb. 4% gyengült a fel év alatt ez nem tragikus. A 400 felett ragadás az jelentős negatív üzenet volna. Az éves carry kb. ez a 4%.
Ja,hat ez van odaat az alternativ dimenzioban. De azert aki nem ma kezdte a szakmant,az tudja,h ingyen ebed sosem volt es sosem lesz,es a matekot sem lehet megeroszakolni. Ez lesz ennek a nepnek a sokadik nagy megtapasztalasa.
Hamarosan kiarazodik a kamu-premium feeling,nem kell aggodni.. aztan elkezdodik a valosag megelese,amit az orszag nepe sajat maganak teremtett azzal,hogy gondolkodasra keptelen volt hosszu ideig,es inkabb hagyta magat belesodorni egy olyan mentalis allapotba,ami minden csak nem fejlodes.Nincs ezzel gond,az inga mindig kileng mindket iranyba,ez az elet rendje.
Nem fogja megmenteni a költségvetést a befolyó összeg és az ingatlan váráslásnál is marginális összeg a 2-5 ezer forintos áremelkedés. Gondolom sokan meggondolják az 50-100 milliós ingatlan vásárlást a "drámaian" emelkedő földhivatali díjak miatt, esetleg az ingatlan adásvételek száma ez miatt szakad be ismét. :)
Természetesen, ha találnak aranybányát, olajmezőt vagy működésbe lép a Széles féle energiacella, akkor nem kell foglalkozni vele. :) Biztos véletlen volt a Webkincstárban a kérdőív is a visszaváltási hajlandóságról.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)