Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Akar egy fordító gyertya is lehet hetesen, de ez most nagyon kétesélyes. Az a baj, hogy meg mindig risk on uzemmod van index szinten. Lásd BUX is. Ha ez változik akkor, sajnos a Bollinger teteje kerül celkeresztbe. Az 420 körül van..
Ez a része szerintem teljes kamu, ködösítés. Nincs kimondott nyertese, így nemzetközi jogban semmiféle szinten nem állja meg a helyét. Ha valahogy burkoltan meg Német o. ra gondol ahhoz sok sikert, sokat akar a szarka, nem bírta a ..... füle...
Amit a NATOról mond az vegytiszta kamu. nem kell senkitől garancia, így megint csak magát fényezte azzal ami nincs is. Másik : Merci gyár kapcsán mi ez a szöveg ?? "rá kell sütni a Kosher-pecsétet". Csak nekem böki a csőröm, hogy akkora tapló hogy egy nyilt zsidózást megenged magának egy rádióban ?
érdekes tüskés napos gyertyák vannak, erős a visszautasítás (mintha védenék a forintot) https://kephost.net/p/MTI1NDI1NQ.png sávalj körül van, kicsit szűkül. a 400 nagyon benne van a levegőben
Adózott. Akkor amikor megkerestem. Egyébként örömmel adózok, ha az adóért cserébe kapok is szolgáltatást. 4 opciót kínálok fel, ebből 3 tökéletesen megfelel: - adózok és kapok (állami) szolgáltatást - nem adózok és kapok (állami) szolgáltatást - nem adózok és nem kapok (állami) szolgáltatást - adózok és nem kapok (állami) szolgáltatást. Kishazánkban valamiért a negyedik van. És ez nekem kvra nem tetszik.
ezek az álompapírok nem voltak korlátlanul elérhetőek, meghirdettek belőle mondjuk 50-100-200 mittudoménmennyi milliárdot. Szóval annyit adtak el belőle amennyit akartak.
Ha mindenen van adó, akkor az ugye szektorsemleges, tehát a a hozam-kockázat arányon múlik, hogy mennyien vesznek állampapírt. Mindeesetre nonszensznek tartom, hogy sokan tízmilliókat keresnek a mostani állampapírkonstrukciókkal, és nem járulnak hozzá semmivel a közkiadásokhoz. Söt, épp az államkasszát rövidítik meg. Épp az fáj most a kormányzatnak, hogy sok embert tereltek olyan állampapoírokba, amik akár még most is 20% körüli kamatot fizetnek. Csödbe vihette volna a lakosság az államot, ha még több ilyen papírt vesz, amíg elérhetö volt.
Nem kell semmilyen sunyi adó. Szimplán adózzon minden tökejövedelem egyformán és kész. A mindenkori SZJÁ-val megegyezö mértékben. Kivétel nincs. Se TBSZ, se állampapír, semmi. Ilyen egyszerü. Egyébként a járulékokon meg emelni kell, mert pl a nyugdíkassza éves hiánya már lassan az 1000 mrd-t fogja nyaldosni.
Valami kis sunyi, extra adóra gondoltam.Amúgy igazad van. Esetleg bevezethetik a szochot +13% mindenre ami nem BÉT vagy állampapír. Aki hazafi, az csak forintban takarít meg jeligére.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)