Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vagyis Rogán az SS és a fideszesek nem szavazhatnak? Ezek szerint a megújult ÁVH-tól ők is tarthatnak, ha jár a szájuk. Rákosi pajtás forog a sírjában.
Törölt felhasználó2024. 02. 11. 15:32
Ilyenkor kell összezárni. Stolz jön lassan, hogy megint a viktora nyert.
“ Putyin már nem fizet” Azért én erre nem fogadnék. Azt hogy az ország sokat fizet érte nem jelenti hogy az oroszok annyiért adják. “Valakinek” ez lehet horribilis méretű üzlet.
ami hitelre lett véve és a kamatokat fizetjük érte... ha csak 5%-ot, akkor kb 2 év alatt annyi a költség utána, amiből ma meg lehet venni ugyanazt a gázmennyiséget...
Nem kizárt, hogy használják erre, de úgy vélem, ezért a gesztusért Putyin már nem fizet, mert Svédországot már a gyakorlatban NATO-tagként kezelik.Nem mintha eddig fizetett volna, tv-t hoztak, hogy a maihoz képest tíizszereséért vett gázt nem lehet áron alul eladni.
Az egyébként nem opció, hogy ha Kövér lesz a köztelnök,akkor a NATO szavazás egy ideig nem lesz kiírva? Magyarul időnyerés a ruszkiknak az egész, OV meg beáldozta a két nőt, ami így sem igaz,mert életük végéig jól fognak élni, következmények nélkül,főleg Juci, gondolom..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)