Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
330 semmiképp nem lehet , Mert infláció csökkenés , és vele a HUF erősödés esetén azonnal kamatot vágnak! Az pedig átmenetileg újra gyengíti a Ft-ot. u Újabb infláció csökkenés után ugyanez , újra és újra.
Off:Jól értem, ez alapján, hogy a kincstárnál éri meg legjobban értékpapír számlát nyitni ? https://szendreiadam.hu/wp-content/uploads/2022/04/ertekpapirszamla-osszehasonlitas-2022-09-01-e1666190572262.jpg Mivel nincs se számlavezetési, se más költség ? Eddig OTP-n gondolkodtam mivel ott bankolok, illetve MKB, ahol a hitelem van, de mind a kettő elég gyenge értékelést kapott. Első sorban DKJ érdekelne 3-6 hónapos ON: Ki mit tippel januári inflációs adatra ? Mikor kihozza a megállmodott számot milyen mozgást vártok EURHUFon?
Ha ezzel meg valakinek baja van, arra azt tudom válaszolni, hogy régen elmúltak azok az idők, amikor egy ekkora méretű állam önálló politikát tudott folytatni a szövetségi rendszerek figyelembe vétele nélkül. Még talán a középkor elején, de akkor meg ott volt a pápa, aki kiátkozott, ha rossz kisfiú voltál. Pedig akkor nagyhatalom voltunk.
A pemáp az valamennyi kamat prémium + EU zóna infláció egy adott időpontban ami kibocsájtás évét követően lesz megállapítva. A kb 1 éve vehető 28Y pl adja a prémiumot most és majd ez növekszik augusztustól az EU zóna inflával. - Ha venni akarsz most kell mert az EU infla is csökken és az EUR is ajándék áron van.
Van nekünk mit nézegetni bőven. Amúgy is a régióban kellene körülnézni, de nem is oly régen úgy vágyott a "nem ad Brüsszel majd ad más" egy kis USD re mint akinek az élete múlik rajta.....
Csak most kell +venni, mert akkor már nem lesz csak olyan amiben ülhetsz 1 évet mire ad majd valamit. Most ennyi : 101.9052 % kamatyfizetés évente, idén a világ legdrágább tüzijátéka után 3 nappal lesz majd. Aztán hogy mi és milyen lesz majd a következő ? - de évről évre szarabbak a kondik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)