Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A szokvány panel az alsó-közép osztály célterülete. Ők a 3-4 mFt/év jövedelműek a lakóhelyüktől függően. Mostanság a hazai viszonyok között. . Az eladhatóság határa a kb.10 évnyi melóval megszerezhetőség a szokvány 55-63 m2 panelnek. Ami alapján 30-40 millióFt a panel tipikus ára, helytől függően. Jellemzően ennyi is, ha nem lepukkant és nem extra jó. ---- A kulcs a kb. 10 évnyi meló az alsó-közép körben...
Kíváncsian várom. 10 kor itt gerivel és a díszmacával https://imgur.com/a/W2oljTT közben vitya Brüsszelben harcol értünk, és a zsebükért. 100+ tábornok kirúgva, ruszkik nyerőben - még ultimátum is lehet....
A kommented meg van ha gondolod csak vissza kell nézni. De be is másoltam az összegyűjtött tippeket. - nem mondom hogy mindent jól csinálok lehet tévedtem. Majd egy esős nap visszapörgetek :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)