Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem teljesen értem, hogy miért lettél általam beültetve, ha csak megint nem viccelsz. Én nagyon jól értem magam a deviza kitettségemmel. Az, hogy 393 ert vettem egy adagot az nálam, annyit jelent, hogy néhány %kal növeltem a deviza kitettségemet, magasan eladott Eurót vettem vissza fele- fele arányban Euró és USD. Különben meg azt szajkózom, hogy rövid alapok és a hozamok devizára váltása kinek-kinek ízlése szerint, hogy milyen árfolyamon. A másik topikban van néhány kolléga, akik sokkal nagyobb tapasztalattal birnak mint én. Érdemes hallgatni rájuk.
Na, 391,86-on én is vettem még egy keveset. Bár még nem olvastam a híreket, miről is "döntöttek", de szerintem most próbálnak egy kis árfolyam "erősítést" véghez vinni, ha ezek március környékén szeretnék az egynapost 18%-ról lépésenként csökkenteni. Ez az 1 napos szint még mindig nagy magas, a gazdaság jó része (ahova nem jutnak különféle 3-6-7%-os kedvezményes hitelek)ettől hosszú távon a földbe áll, muszáj csökkenteni, de valószínüleg ők is azzal számolnak, hogy a csökkentés és a tavasszal valószínüleg picit meginduló gázárak miatt a forint az egynapos 1% csökkentés hatására 0,5-1%-kal az árfolyam is vissza fog emelkedni. A magyar gazdaság alap fundamentumai továbbra sem indokolják azt, hogy tartósan 380-390 körül legyünk, ha nincs a 13-18%-os alapkamat.
Közben ahogy portfolio már megírta, a TTF gáz is szépen korrigál. Már 65 körül mozog. Jelen pillanat elég kedvező a forintnak, 390 alá is benézhet a héten.
Szerintem a kolléga a hitelminősítőről és a lehetséges rontásról beszélt, nem az US indexről. Érdekes mindenesetre, én bevallom nem vártam 393 alá januárban.
Törölt felhasználó2023. 01. 24. 16:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Egyik sem jött be, engem is beültettek! Geza, Titus, Snake! Most szólj hozzá, mi lesz így? Segítek, itt a többség örül ezeknek a szinteknek, úgy látszik ezt nehéz megemésztened.
a videóban látott pálinka kóstolása után spangliba csavart egy orv bán ürüléket és elszívta, ezért járja át minden sejtjét a vezére agymenése... kényszerképzetei vannak, ilyen az, ha valakinek nincsenek tiszta pillanatai, ... mert kitartott, mert soha semmit nem kellett megtennie a megélhetésért, vagy éppen sz@r volt a vágóhídon belet lapátolni és jobban megéri itt a hülyeséget nyomni és még többet is kap érte...
Köszönöm válaszod! Az elemzői várakozások azt mondják hogy vagy nem emelnek, vagy csak 0.25%-ot https://www.investing.com/central-banks/fed-rate-monitor Amennyiben 50 bázispontot fognak emelni S&P500 esni fog, de az esés mértéke elsősorban az earnings-től függ in jelentősen. Erre számítana itthon az MNB ? Mert akkor USD megint megy fel egy nagyot ergo forint jelentőset esik majd ? A hitelminősítők közlik vajon az országok jegybankjaival a közelgő értékeléseiket ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)