Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nem szerintem csak nick váltás ;) De mindenkinek más a melója, kinek ez , kinek az, a lényeg, hogy élvezze és elégedett legyen a fizetéssel vagy legalább az egyik... és ne legyen nagyon sz@r a meló https://imgur.com/a/ECabGjH
6M én azt megfelezném és a legerősebb 3M ragasztóval ragasztanám be minden testnyílását (az orrát nem, levegőt kapjon, még a végén túl gyors lenne neki), aztán pattogatnék kukoricát és nézném ... Mondju hasonló jót kívánnék sok másiknak is... Ez a világ de szép vóna, ha ez a sok g€ci ne vóna.
Ajánlanám a kormány figyelmébe a Trópusi vihar, soha nem szabad fullban nyomni a kretént részét, bár ahogy látom inkább az a jelenet lesz, mikor a szőnyegbombát dobják le, és a csávónak nem marad keze . Ebben a példában a repülő a mi kedves kormányunk, a felrobbant rész, pedi magyarország a kárpátmedencében. Adyt idézve "Ez Magyar ország volt, de elsikkasztották...." sajnos most még aktuálisabb mint valaha. Van itt olcsó hitel, NER támogatások, Bajszor szas helyett női tollember tölti be a pozíciót, orvosokkal, eü vel és a teljes oktatási rendszerrel rendszer szinten kitolók, egy Hadügyminiszter aki 48 at szeretné újra... lassan jön a katonai behívó természetesn kötkívánatra, és persze élelmiszerjegyrendszer is ha ez így megy tovább. Ami még várható : Ft gyegülés midennel szemben, élelmiszer infláció, horribilis gázszámla, költségvetés helyett kockás füzet, cetli, kinek mi. Távirányítós bíróságok, egyetemek kurtóriumában szintén beépített távirányítók akik a pénz mozgását irányítanák. EU-s pénz érdeklődés hiányában elmarad. Gaguse, mond kérlek mikor lesz az a pont amikor már annyira fog fájni ez az embereknek, hogy megemelik a seggüket, és leakasztják a fokost, hogy elbattyogjanak a karmelitához bekopogni, rákoppantani? Költői a kérdés... soha.. Itt minden rendben, kicsit szarabb mint 4 éve, de majdcsak lesz valahogy...
"nagy szerepük lehet a 2013-tól felvett, az idei évtől lejáró NHP-s hitelek refinanszírozásában." - tehát annyira termelékenyek lettek 10 év alatt a NERcégek hogy a hitelüket sem tudják vagy akarják fizetni.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)