Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezek az idióták nem érzik még mindig a veszélyét annak, hogy ha megindul a lakosság váltani, mert nagyon gyengül a forint, akkor már elindul a dominó és nem fog megállni.
Ez ok, de hogyan tovább!? Tényleg érdekes lesz, hogy mi jön ki a kormànyinfóról. Pucsítanak a pénzért vagy keresztbe fekszenek. Ha pucsítanak, akkor jó lesz a pozim, ha keresztbe fekszenek, akkor likvidálom és majd 430 felett visszanyitom.
A Finesz a meg nem kapott pénzt is kiosztotta államadósságból jó kis inflát okozva. Akik kapták köszönik szépen az ingyen ingatlant,autót,wellnest és púpos bevásárló kosarakat a többi ember meg ro...jon meg.
Igen sajnos ez itt már menthetetlen. Értelmes emberek is agymosottak amúgy, nem csak a falu meg polgármestere. Szórakozni kell ezen annak, aki itt marad, mást nem nagyon tehetünk. Aki lépett vagy lép, jól tették. Továbbra is várok azért még egy 400 alatti kiszállót, mint a mesében. Nekem speciel január vége lenne jó, kicsi az esély.
Volt ehéten ez a telexes videó, ahol a riportból nyilvánvalóan az emberek nyomorognak és tapsolva szavaznak Viktorékra. Érdemes elolvasni a kommenteket, nagyjából: "úgy kell nekik, egyék meg, amit főztek." Ez a videó ugye a vidéki alacsony iskolázottságú szavazókat árazza be a néző számára:
Most olvasom az eheti Magyar Hangot. Van benne egy cikk a borsodi Szendrőládról. A település független polgármestere a beszélgetés egy pontján ezt mondja:
"- Nem tudom, hova fajul majd
mindez, mert az most látszik, hogy
a 2008-as válság a nyomába se ér
annak, ami most következik. Ilyen
éhezés Szendrőládon soha nem
volt - mondja Horváth Szilveszter, aki szerint mindez „egy ember
egója miatt történik”. - Ki ez az ember? – kérdezzük. - Az ukrán elnök, Zelenszkij.
Annyira gyűlölöm már ezért! - A háborút kirobbantó Putyinra
is ennyire haragszik? - Persze, rá is. Meg Európára is
a szankciók miatt, hát szegénységbe taszítják az embereket!"
És értitek, ez az ember vezeti a falut! Ennek az országnak reszeltek, ameddig Viktor meg nem hal. Emiatt röhögök minden megnyilvánulásán a kormánynak jobb híjján, a nyugdíjra valót meg külföldön rakom félre. Ki szoktam menni tüntetni, adakozok, de ezen kívül mindenen nem akarom magamat felhúzni. Egy életem van.
Az látszik, hogy "válság nincs", mert tele vannak a lidlis kosarak, de a vidék nagyrésze meg rosszabb helyzetben van, mint bármikor. Szerintem egyszerűen annyit látunk, amit a statisztikák már régebben kimutattak a fideszes kormányzásra: a társadalom felső egyharmad kárára át lettek csoportosítva a jövedelmek az alsó kétharmad kárára. Mi a felső egyharmadot és a jómódú nyugdíjasokat látjuk a Lidlben még mindig vásárolni, ők még bírják szusszal az áremelkedést, max. sápítoznak rajta egy sort, de kifizetik az árcímkét.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)