Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
lehet, hogy 0.5 lesz még így is, viszont para akkor is lesz a mostani adatok láttán. És ha 0.5, akkor is kétséges, hogy mi lesz majd utána. Szóval nekem innét USD long. Meglátjuk.
Én a 0.5-öt árazom már hónapok óta decemberre😀😁😂 Szerintem kizárt a magasabb emelés, nagyon meglepne. Usd már volt csiúcson, szerintem nem lesz új csúcs, gyengülni fog
egyszer biztos, a kérdés, hogy honnét és mikor. Jövő héten FED kamatdöntés, a mostani EUR erősödés mögött az állt, hogy beárazták a kisebb, 0.5 pontos emelést, ami most kérdéses már. Ilyen infla adatok mellett lehet, hogy mégis nagyobbat emelnek. Nem látom, mire erősödne FED előtt az EUR ilyen adatok után.
ugyanez a történet volt nálam is. Mentem egyik hivatalban, mentem a másikba, mentem vissza újra, mutogattam a papirokat. Közben a NAV küldte a felszólításokat, hogy elkezdik behajtani a hátralékot, ha nem fizetek 20 napon belül... a hivatalokban meg mondták hogy igazából ők is írhatnának, beszélgethetnének egymással, de jobb ha inkább én megyek - ha jót akarok. Meg nyilván így nem kell dolgoznia sem az adott semmirevalónak. Hitvány, trágya, semmirevaló banda az egész.
És még a németekre mondják, hogy bürökraták ... valahogy itt minden mégis flottul ment nekem .Segítőkész mindenki, volt aki külön küldött emailben információt stb. Eddig tényleg csak pozitív a hivatalos ügyekben.
ezt már mondták 2010 áprilisa után, 2022 végét írunk... a GDP alig van a 2008-as szint felett nominális EUR/USD értéken is ha kiszámolnánk a magyar GDP 2008-as USD/EUR jövő értékét 2022-re, szerintem még mindig felette lesz az idei valós értéknek...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)